Vår första dag bjöd mest på att ta sig till och från olika destinationer. Men eftersom vårt hotell låg endast ett par minuter ifrån Oxford Street hann vi ändå ta en sväng i några butiker på eftermiddagen. Vi tjejer ville direkt till Victoria Secret såklart... Sen på kvällen blev det bara en snabb middag innan vi gick och la oss.Det var solsken och 10 grader varmt ute och första stoppet var Harrods. Att få sätta in foten i denna fantastiska byggnad var en stor upplevelse. Det går inte riktigt att beskriva hur fascinerad man var att få se detta med sin egna ögon och förstå hur mycket pengar det rörde sig om därinne. Det var inget köpcentrum man kunde gå inne och shoppa i om man inte var miljonär. Men jag fick med mig ett underkläders set från Calvin Klein och choklad doppade jordgubbar. Men dagen var inte slut där efter Harrods tog vi en lunch innan vi skulle upp i London Eye. Även det var en upplevelse men jag blev inte jätte imponerad.. Jag hade lite förstora förväntningar, tyvärr. Men jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det. Efter det tog vi en promenad till Big Ben för att se det fantastiska klocktornet. Sedan avslutade vi vår andra dag på en restaurang innan det var dags att sova.


På Söndagen var det dags för en shoppingdag! Idag var det tjejernas dag att gå loss på, vi hade plånböckerna uppe i högsta höjd och humöret var på topp!


På söndagen var det Arsenal-Everton som vi skulle få se på Emirates Stadium, ingen utav oss heja på något utav av laget. Men det var en speciell känsla att få kolla på fotboll i England, arenan var enorm och otroligt mäktig. Jag var lite besviken på publiken, jag trodde fler skulle heja fram sitt lag. Men vi hade fantastiska platser och jag var mer än nöjd efter matchen. En helt fantastisk Söndag och långt ifrån andra Söndagar.

Och så var vi på vår sista dag i London, vi sprang runt som galningar och jagade det sista vi vill ha med hos hem i våra resväskor. Alla ville till olika ställen så vi träffades vid lunch på en restaurang på hotellet innan det var dags för att ta sig till flygplatsen. Väl på flygplatsen så tog vi oss en fika innan det var dags att åka hem över vackra London.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var jag här igen, efter två fantastiska resor, en vecka med plugg och nu snart en vecka med influensa... Ja det var nog en rätt bra sammanfattning av vad jag gjort nu när bloggen har levt i ett eko. Men idag är det dags att dra igång igen, jag har ätit penicillin i två dagar och har äntligen börjat må lite bättre och vad passar inte bättre än att börja uppdatera här då?

Idag ska jag mest fixa inlägg från mina resor, kolla mina sista avsnitt av Wentworth och så ska jag försöka ta tag i plugget.

Puss & Kram


Likes

Comments

Att möta en ny person innebär att man har en hel framtid med en ny person i livet. Vad den personen har för bakgrund eller vad den personen har gjort innan han/hon träffade dig har inte du någonting med att göra. Ni lever i nuet och framtiden. De flesta av oss är nyfikna på vad man har gjort innan men det är ingen som har med det att göra. För vad personen har gjort innan kan ändå inte du förändra på, för det som har hänt har hänt. Du kan inte göra något åt det!


Likes

Comments

Grattis bästa syster. Att jag har fått dig som syster gör mig så glad. Jag vet att du och jag kommer hålla ihop i vått och torrt. För en syster som dig kommer aldrig glömmas bort. För du finns alltid för mig och kommer alltid göra. Du peppar och stöttar mig precis som jag alltid kommer göra för dig. Jag skulle vilja ge dig allt, för det är du värd min högra hand. Älskar dig

Likes

Comments

Oj gud, förlåt att jag har glömt och bloggat under helgen och dessa två dagar... Men har inte haft så mycket att skriva om de senaste dagarna.

Lördag:

Det var kalas för Linnea hemma hos pappa, det var ganska lugnt vi åt gott och sedan kollade vi på mello med hela tjocka släkten. Efter kalaset träffade jag Jennie så tog vi en promenad och pratade om livet. Sen gick jag hem och somande som en stock.

Söndag:

Jag spelade match, vi förlorade tyvärr men det var en bra match trotts resultatet. Efter det åkte jag hem för att käka och plugga matte. Sen åkte jag iväg och hade en myskväll, vi kollade på tv och bara pratade. En riktigt bra kväll!

Måndag:

Jag var i skolan sedan pluggade jag matte hela eftermiddagen innan jag åkte hem för att äta och slappa resten av kvällen.

Tisdag:

Vad har jag gjort idag då? Jag har varit i skolan, skrivit mitt matteprov som var otroligt skönt att få gjort. Slutade vid tolv och då åkte jag hem åt pannkakor och kollade på skidorna på tv. Sen var det dags för träning, blev både träning med mitt lag och även en stund med damerna,Likes

Comments

Hur påverkas vi så mycket av varandra? Vi är trotts allt olika individer allihopa på denna jord men trotts det så påverkas vi av olika människor. Främst tror jag att vi påverkas av vår familj, de som alltid står dig närmast och som finns för dig dag som natt. Jag tror att alla känner en skyldighet att "duga" för sina föräldrar eftersom de är en stor del av hur du är idag. Att gör de besvikna är det sista du vill. Det är lika viktigt att du visar din kärlek till din familj som till någon annan.

Vi påverkas däremot inte bara av vår familj utan även resten av våra nära & kära. För med dina nära & kära har du en tillit, starka känslor och även ett strakt band som gör att ni saknar varandra. Att anpassa sig eller påverkas av varandra behöver inte betyda att du förändras utan det du gör är att du uppskattar andras åsikter och tankar. För det viktigaste du har är din omgivning och att anpassa sig till varandra är viktigt för att få ett bra band med de som betyder allra mest för dig.

Det du förväntar av någon förväntar sig någon utav dig.Likes

Comments

God morgon!

Igår blev det inga mer inlägg på eftermiddagen, för lite olyckligtvis så är min plånboken stulen.. Så det låg mycket fokus på att ringa och spärra kort och allt var det nu va... Men när jag väl var hemma så var det kalas för min syster som fyller år i veckan. Så jag åt massa gottgott hela kvällen.

Vad jag gör just när detta publiceras är ganska oklart då detta är ett tidsinställt inlägg. Jag försvann bort i min egna lilla värld igår och tiden bara rusade iväg. Så jag somnade ganska sent... Jag är en person som gillar att ligga och grubbla på saker å ting i min ensamhet. Att få ensamtid är viktigt.

Men nu till vad som händer denna fina lördag, eftersom jag inte har ett busskort eller pengar just nu... Så kommer jag inte så långt utan att någon ska köra mig. Så att åka in till stan och träffa mina vänner på förmiddagen blir nog tyvärr inte av. För vid tre tiden är det dags för kalas för min syster hemma hos pappa. Så idag blir det en kväll med ännu mer kalas och go mat.

Vad ska ni göra?


Likes

Comments

God morgon!

Då är det redan fredag och veckan har gått riktigt fort samtidigt som jag ändå har fått gjort väldigt mycket. Jag har planerat upp min vecka bra så jag både har hunnit med plugg och träning. Det känns fantastiskt bra att ha gjort klart veckans plugg. Har dock två stora grejer tilll nästa vecka men det problemet får vänta tills på söndag. För först ska jag få njuta av helg. Så nu ska jag ta och packa min väska åka bort till gymmet och sedan njuta av en 15 minutare i solarieörna.

Ha en bra Fredag mina vänner!


Likes

Comments

Likes

Comments