Hej!
Sorry för väldigt dålig uppdatering men har helt enkelt inte känt för att blogga något. Men nu slänger jag upp ett inlägg här.

Hemma hos mig så är det fult ös med ett ridläger. Så kul! Jag rider min älskade Credo såklart och det går väldigt bra för oss. Senaste veckorna så har vi fått ett bättre grundtempo i alla tre gångarterna. Detta är något som vi har jobbat med enda sedan vi köpte honom och nu märker man att all den hårda träning visar framsteg! Det har den gjort hela tiden dock men extra kul nu för det går så himla bra för mig och Credo! Ridlägret tar slut idag tyvärr och har hållit på sen i torsdags.

På onsdag nu som kommer så ska jag på en pay and ride men Credo vilket kommer bli väldigt kul! Hoppas verkligen det kommer gå bra för mig och honom då! :D

Förlåt för dålig kvalité på bilderna :/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag så kom Pluto hem till oss!
Han är våran nyaste familjemedlem. Han är en Kelpie och är 3 år gammal. Han är på prov hos oss nu i början och om allt går bra så kommer han stanna!
Älskar honom redan! Han är jättesnäll och duktigt på trix! Han kan valla får vilket jag tycker är sjukt coolt!
Hoppas han stannar! Han har redan bosatt sig i mitt hjärta! <3

Likes

Comments

Hejsan!

Är så glad idag! Jag och Credo hade våran tävlingsdebut. Vi tävlade i dressyrprogrammet lätt B:3 2007. Credo var superduktig! Han var så duktig bland alla andra hästar och var inte stressad alls. Han var precis som han är hemma om inte ännu snällare!
Detta är min första tävling någonsin med Credo - wow!

Likes

Comments

Hej!
Det var ett tag sen jag skrev här....
Idag iallafall så har jag och min mamma mockat Credos och hans kompis paddock. Vi mocka ungefär halva paddocken och ska göra resten imorgon eller på torsdag.
Credo skulle vara med hela tiden som kanske syns på bilden ;-)

Likes

Comments

Igår såldes Prins... 

Min älskade Prins har fått två ny ägare. Jag hoppas de kommer älska Prins lika mycket som jag älskar honom. Som tur är att Prins kommer bo kvar hos mig och min familj för de kommer ha honom inackorderad hos oss. Är väldigt glad över det för då kommer jag kunna träffa honom när jag vill. <3

Prins kommer få två underbara nya ägare som kommer ha honom som häst nummer ett! Han kommer få det superbra med dem tror jag.

Älskar Prins så himla mycket! Fattar knappt att detta har hänt... vill egentligen inte sälja honom men har verkligen inte tid för tre hästar... och jag har ändå bara ridit Credo och lite på Prins på sistone. Eco har en skada så han blir riden av en tjej som hjälper oss med honom.

Min vackra Prins, idag går vi skilda vägar... hoppas vi hittar varandra igen. Älskar dig min Prins! <3 <3 <3

Likes

Comments

1. Så fort man släpper ut honom i hagen så springer han iväg och rullar sig i närmsta lergrop... ugh

2. Han tigger godis så fort han gjort något duktigt, om han inte får något så blir han "ledsen".

3. När vi rider dressyrprogram så vill han alltid visa ett som han kan. Så han börjar byta galopp och svänga där han tycker vi ska det. Han tror säkert jag är korkad som inte kan dressyrprogramet som han red med sin förra ägare ;-(

Likes

Comments

Hej!
Älskar att köpa fina grejer där pengarna går till något bra!
Jag köpte detta armband från Third Eye Gemstones och de skänker 30 dagars rent dricks vatten för varje armband man köper till folk som behöver det. Tycker det är så bra!
Det kommer så fint paketerat och fina små kort med information om just de stenarna som armbandet har. Jag köpte ocean breeze och tycker det är så fint! Älskar den lilla sköldpaddan som är på armbandet! Kommer verkligen använda det ofta!
Jag är inte sponsrad eller något tycker endast att de har fina saker och gör en bra sak så jag kände för att tipsa om dem. :)

Likes

Comments

Hej!
Sen igår så har det varit ridkurs för mig och Credo och fortsätter tills imorgon. Igår så red vi dressyr programmet lätt B3:2007 och det gick superbra!
Idag så blev det en vanlig lektion för min tränare. Vi tog igenom båda sidorna riktigt noga och han såg jättefin ut när vi kom igenom ordentligt. Är så glad att jag har en sådan duktig och fin häst! <3

Likes

Comments

Hej!
Det är så fint väder idag! 

Jag och en tjej red ut idag och det var så kul. Credo var jätteduktig och mycket glad. 

Känns verkligen som att våren är här nu och det kommer bli så skönt när all lera försvinner och det börjar bli lite grönare ut!
Känner hur vårkänslorna börjar krypa upp på en... så härligt!

Likes

Comments

Hej!
Har haft en supermysig ridtur på Credo idag efter skolan. Turen var inte speciellt lång men mycket behövlig då det har varit mycket träning i ridhuset under senaste tiden. Det var bara han och jag som var ute och myste! ÄLSKAR SÅDANA TURER!

Han var väldigt duktig och framåt vilket är så kul då han förr var mycket mindre positiv till att gå på. Det var trav och skritt som gällde på turen idag för att öva på övergångar. Jag tycker det är väldigt bra att öva på övergångar mellan gångarter då det verkligen är en sak som gör så att man själv blir stadigare i sadeln och hästen blir stadigare i gången.

Turen avslutades med att ena stoflocken travade bredvid mig och Credo när vi kom in på gårdsområdet.

Likes

Comments