"Kod för att importera min blogg till Nouw: 6445788360"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu kan jag dö lycklig!!!! Nu har jag bostad, lag och studieplats i Örebro! Helt galet vad jag är lycklig!!!! Check ??, check ??, check ??.
????????????????????

Likes

Comments

 
Saknar Lukbert lite alltså... 
Idag steg man upp 05.30 (???) för att träna för att man ej kommer hinna idag för måste hem efter jobb och sen in till stan för sommarträning med NGD och sen till Melli och va med henne och pizzan och typ äta middag beroende på om jag ej hunnit före och sen sova där såå.. Haha trodde verkligen ej jag skulle palla, men gick typ och sov halv 10 igår kväll så sov ju ändå 8 timmar så var typ lika trött som vanligt. Men det var faktiskt skönt nog. Folk rekommenderar ju typ det men kommer nog inte börja göra det ändå haha. Där går nog gränsen ??
 
Nu tillbaks till jobbet. Plikten kallar!! ????
 

Likes

Comments

 
Alltså ÄLSKAR SOMMAREN!!! Det är typ det perfekta vädret tycker jag med massa regn och massa sol om vartannat ????????
 
Haha iaf nu har man typ flyttat in hos fröken Charring (min grej att flytta in hos mina polare på sommaren elr? ??) och  i måndags hängde vi med Tarre och "våldgästade" Jasin och sen via ÅSS för att hälsa på våra friends som
jobbade haha. Man var dock helt död typ så jag följde typ med som en vandrande zombie ?? 
 
Igår kom Swe, Patsy och Jasin över en sväng med för lite snacka och tagg inför Maggan typ!!! Åh längtar. Är lite nervis för att se hur detta kommer gå hahah ??

Likes

Comments

I lördags var jag till Täby och Norrtälje med mamma och shoppade och på söndag kom Ilse till mig och hängde lite och spårade lite som vanligt hahah. Sen kom Mille, Nicke, Thiger och fjonk över en sväng med och kollade lite på kossorna, snackade lite skit haha. Jag bjöd på chips och dipp och dom bjöd på massa skratt hahah. Livet. Sommar. ????

Likes

Comments

Idag har jag jobbat, tränat, tränat, solat, duschat, lagat min lunch för imorgon och nu kollar jag ikapp lite sociala medier innan sov. Typ min vardag haha. Men det är skönt. Ska låna lite böcker imorgon tror jag för jag är så sugen på att läsa något, var ett tag sen nu. Perfekt när jag försökt att sola den här sommaren med hahah.. Men kan ju faktiskt inte sitta på paddan i solen. Tro mig har verkligen försökt ??
 
Nu har jag härjat färdigt med bloggen med (tror jag) haha. Igår sov jag hos mamma och imorgon ska jag också göra det för då ska vi till Norrtälje på lördag! ??
 

Likes

Comments

Haha tänkte skriva midsommardagen men nej för då spydde jag ju typ ner Pi's bil efter han fått hämtat mig lipandes från arken och minns inte mkt annat från den kvällen heller haha.. VÄRSTA
Detta var dock en skit rolig kväll!! Typ helgen innna midsommar tror jag, nej helgen före det för var nog inte ut då. Kanske 2 helger före förresten. Drog taket ?? Och sen sov jag med Jonas och Stänkan. Kusinkväll typ hehe ?? Och sen bakis häng hos pappa ??
 

Likes

Comments

Snart ska jag till Örebro igen hihihi.
Men med Paps denna gång. Har lite saker man skulle vilja ha från ikea, kan visa sen ??

Likes

Comments

Är så jävla trött hela tiden hahaa!! Helt sjukt. Är väl inte van att jobba såhär mkt efter att typ vart ledig i ca 2 månader efter skolan osv. Men jaja livet rullar på hehe igår somnade jag kl 7 och steg upp 7 imorse så sov 12 timmar efter att stekt mig i solen i 2 dagar haha. Hade inte slat alls i sommar och hade ingen solkräm första dagen (i lördags) så brände mig lite hahah. Svartvitt filter på snapchat som gäller från och med nu. Men iaf fick typ solsting tror jag så är helt slut och varm. Ellerrrr så har jag vätskebrist typ, nizz.

Likes

Comments

Imorgon är det midsommar!! Har spenderat en halvtimme på att fixa dom där jävla snapsvisorna hahah. När jag äntligen var klar och printat ut alla för 27:e gången så såg jag att jag skrivit Nuppen-visor istället för Nubben-visor... Så måste göra om allt igen haha! Pappa låg i soffan och asgarvade och skrek "Nämen lilla Nuppen dååå"
 
Sen före det handlade jag inför imorgon, har städat lite här hemma och tränat och nu ska jag just ta soven. Inatt kommer Baba hit med! Nightyy
 

Likes

Comments