Beskriv 2016 med några få ord: Händelserikt, nya vänner, massa skratt och gråt, nya minnen och sjuka upplevelser.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr? Ja massor! Jag kom in på min utbildning och började plugga på universitetet. Flyttade till min alldeles egen köpta lägenhet. Sa upp mig från jobbet. Fick ett nytt extra jobb. Fixade en överraskningsfest. Gjorde debut på systembolaget sextonde december. 

Vilket datum år 2016 kommer du aldrig glömma? -När jag vann budgivningen på min lägenhet.
-Självklart våra två resor till Asien. Den första som familj och den andra tillsammans med vänner.
-Dagen jag kom in på skolan.
-Håkan Hellström konserten.
-Arvika hamnfest
-Caros 20års dag ihop med alla underbara vänner.
-Överraskningsfesten för Sarah.
-Första dagen på nya jobbet.
-Sommaren som spenderades i Borås hos Sarah och Johan.
-Märtas dödsdag och hennes begravning.
​-Min egna 20 års fest.
​-Nyår, jag och caro fixade och grejade i min lägenhet så det blev sjukt kul och mysig förfest och middag tillsammans med många av våra vänner. Sen sa vi hej då till 2016 och alla fuck boys. 

Bästa köpet? MIN LÄGENHET SÅKLART!!!

Vad spenderade du mest pengar på? Mat och kläder, samma varje år. Men detta året kan jag nog lägga till lägenheten också med alla köp som gjorts till den.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Livet!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2016? Skin, den spelade jag varje dag under sommaren i bilen på väg till jobbet, We are med Peg Parnevik det är sommaren för mig och sista låten är Huvudet högt med Pernilla Andersson som jag spelade när Märta gick bort, samma som jag spelade när farmor dött..

Vem har du umgåtts mest med? Utan att ens tänka efter så är det Caro. Sommaren spenderade jag ju dock i Boårs så under sommaren spenderades det nog mest tid tillsammans med Sarah och Johan. 

Platser du besökte för första gången år 2016? Kina och Vietnam var första gången nu när vi var där i år.

Är det något du saknar år 2016 som du vill ha år 2017? Mer sol och värme, vill boka solsemester helst nu.

Vad gjorde du på din födelsedag? Helgen innan min 20 års dag hade vi släktkalas både fredagen och lördagen. Helgen efter, på min födelsedag kom mamma, pappa och Sarah upp till mig och vi gick ut och åt. Sarah kom redan på torsdagen så det var present och tårta på sängen på fredagen när jag fyllde. (Fick en Paris resa av Sarah och Johan,Sååå nice!!!) Fredagen fylldes med premiär på systemet och massa mys på stan. Lördagen jobbade jag och på kvällen kom tjejerna och vi firade i min lägenhet innan vi drog till Tempel. Söndag var det bakis och jobb. 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Nej alltså jag tror ändå allt som 2016 erbjudit har gett mig mycket.

Vem saknade du? Saknade som varje år farmor och farfar naturligtvis. 

De bästa nya människorna du träffade? Det måste nog ändå vara alla mina nya vänner jag fått i klassen. Sarah, Alice och Ellen, Madelene och Marlene. 

Vad ser du mest fram emot med 2017? Min systers 25 års dag den tror jag kommer bli grym. När jag och Sarah åker till Paris. Min praktik i skolan och självklart ett sjukt bra år tillsammans med alla vänner.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments