Alltså det är sååå längesen jag tittade in här, men nu var det dags kände jag.
Nej jag älskar väl inte att blogga men jag gillar att kolla tillbaka på vad jag har gjort och då är bloggen bra eftersom jag har sämst minne och glömmer exakt allt annars.
Men en uppdatering kanske skulle behövas, jag har ju inte skrivit här sen innan jag åkte till Sarah sist. Nu är hon hemma igen och allt är som vanligt. Eller inte riktigt, just nu är jag inneboende hos dom i ungefär en vecka till.
Sen sist jag skrev har jag hunnit:
Säga upp mig, firat caros 20 års dag, fått ett nytt jobb, kommit in på min utbildning jag sökt, köpt lägenhet, insett att en kille varit idiot, varit på Liseberg, överraskat Sarah när hon kom hem från Kina, festat både i Karlstad men också i Åmål, tänkt oerhört mycket och slutligen njutit av sommaren.

Vissa punkter kanske bör förtydligas, jag har alltså slutat på Statoil och istället börjat jobba på Stadium.
Under hösten flyttar jag till min alldeles helt egna lägenhet på Herrhagen och ska dessutom börja plugga igen.
Att jag tänkt mycket beror nog mest på att jag känner en sån förbannad sorg och under den senaste veckan har den blivit större.. Min älskade Märta ligger inlagd och jag börjar inse att damen som kom att bli som en utfyllnad för farmor inte alltid kommer finnas med i mitt liv. 93 år har hon berikat jorden och jag hoppas självklart att hon är superwoman och blir minst 93 år till men jag förstår.. Hon kommer inte blir de och det skär i mig.
En annan sak som skär i mig är att min farmor imorgon skulle fyllt 80 år, men hon fick inte ens uppleva sin 70 års dag innan monstret åt upp henne.. Ah såna här tankar kan få mig att vilja gå under..
Ja det var väl det enda som var något att förtydliga, jag menar att Liseberg va svinkul och jag kände mig som 10 år igen behöver ingen förklaring, inte heller att caros 20 års fest va höjdpunkten på sommaren. Festerna som fyllt mitt liv, nej dom går inte att förklara heller så nej jag är nog nöjd såhär.
Det kommer lite hopplock av bilder nedan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments