Åttonde mars eller internationella kvinnodagen, dagen som är till för att hedra kvinnan, det är också dagen då min gudfar fyller år, så grattis Olle på din 49 års dag.
Kvinnorna jag vill hedra är kvinnorna jag ser upp till och ni är ett antal i min närhet. Mamma det är självklart du, du som alltid finns där oavsett vart jag är eller vad som hänt. Du får alltid allt att kännas bättre. Det är också dig jag kollar på varje dag och tänker: WOW MIN MAMMA KLARAR OCH ORKAR VERKLIGEN PRECIS ALLT! Du är cool, mamma och jävligt snygg! När jag blir stor vill jag bli som dig.

Sen har vi dig Sarah, du som kan reta mig till vansinne, älska mig och beskydda mig allra mest och som alltid imponerar på mig. Din intelligens och ditt mod gör dig unik, jag önskar jag hade hälften av det. Världens behöver fler kvinnor som du.

Sen kommer du mormor, du har ett psyke av stål och det är du som visat mig att det faktiskt är okej att gråta. Du har alltid nära till tårar oftast är det glädje tårar men ibland öven ledsna tårar och det gillar jag med dig för hos dig är känslor alltid okej. Du lyssnar alltid och har alltid tid. Du har varit både mormor och farmor för mig och du har gjort det med bravur, tack mormor för alla sagor, all mat och alla skratt.

Självklart är Caro med i denna skaran också, systern jag aldrig fick. Universums finaste, omtänksammaste, varmaste och roligaste vän. Kvinnan som alltid ställer upp, alltid finns där, alltid får mig på gott humör. Tack Caro, tack för att JUST du är du! Du är en given gudmor till alla mina barn, du är grannen jag vill ha på hemmet, du är vännen som jag delar dom sjukaste historierna med. Det finns som sagt vara bara en som dig.

Sen har vi mina änglar,

Farmor tack för att du visade mig definitionen av superwoman, du var en sån kämpe och en sån hjälte. Det fanns inget du inte klarade. Det finaste du gett mig är min pappa, och alla minnena vi hann skapa ihop på 8 år. Tack för alla Kinderägg farmor, tack för all din tysta kärlek och tack för att du visade mig att cancern inte vinner jämt.

Märta, min fina fina Märta. Tack för att du lärt mig hur man är ödmjuk och tack för att du visat mig att man alltid ska vara nyfiken på livet och tacksam i livet. Du var alltid glad, alltid nöjd och det coolaste med dig vara att du alltid klarat dig själv. Du har aldrig varit beroende av en man, nej du klarade dig själv nästan tills du blev en ängel.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

11 år sedan monstret tog dig idag farmor och ännu har ingen besegrat den jäveln helt! Tyvärr dör fortfarande alldeles för många tack vare cancern och det är så fruktansvärt! En annan fruktansvärd sak är att du nu varit borta längre än du varit med i mitt liv.. Men farmor det är inte ditt fel det är cancerns! Igår, alltså den 1 mars hade du varit den stoltaste mamman som gick i ett par skor för igår tog din son (min pappa) över Eijes bil och en dröm hos honom gick i uppfyllelse. Jag vet att du är med alla oss och ser vad vi gör men ibland önskar jag att vi också fick se dig och höra dig. Igår var en sån dag då jag hade velat sett din stolta kropp krama om pappa.
Förutom det farmor så har det hänt endel i våra andras liv också, Tobbe har fått jobb i en jaktbutik och bor nu mera i Borås han också haha bara jag som inte bort där nu. Andreas har blivit pappa(!!) till söta lilla Bonny, tillsammans med sin flickvän Mia. Farmor den tjejen hade ni gillar hon är en sjukt reko tjej plus att hon är värmlänning. Amelia har börjat jobba lite extra hos Johan dom veckorna hon inte jobbar på hotellet, det börjar bli ett familjeföretag i Alingsås, Johan Sarah och Amelia jag är så himla avundsjuk på hur kul dom måste ha.
Vi ses snart farmor, men först ska jag bara hinna med allt som jag vill göra. Efter det så kommer jag.

Likes

Comments