Igår åkte jag mamma och pappa till kusten för att hälsa på caro och hennes familj och herregud vad jag behövde de! Hade världens mysigaste dag och kväll med min bestie. Vi kom hem sent i natt och nu ligger jag bara och tar det lugnt! Ska snart iväg och jobba. Jobbar hela helgen så blir inte mycket mer än jobb för mig faktiskt denna helgen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag ställde jag klockan på 9 för att gå upp och göra mig i ordning för att sedan åka till banken. Det låter så vuxet men jag hade faktiskt ett inbokat möte för att prata om placering av pengar och sparande.
Efter mötet fixade jag lite grejer på stan och efter de åkte jag till Lindex där det var halva rea priset så jag fick med mig lite nya underkläder hem!

Likes

Comments

På sista tiden har det varit mycket! Mycket jobb och mycket funderingar. Så idag tar jag mitt pick och pack och drar upp till stugan där inget stör, där mobilen är utan teckning och där mina två älskade änglar finns. Min farmor och farfar! Det är jag helst övertygad om och har varit sedan farmor dog 2006. Hon är där, det har jag intalat mig och det känns så bra.
Så nu ska jag upp och mysa och bara vara för imorgon är jag ledig.

Likes

Comments

Tårarna rinner ner från mina kinder och jag kan faktiskt inte avgöra om det är glädje tårar eller ledsna tårar. Kanske är det en blandning.
För jag är så lycklig att jag har världens finaste syster som jag kan prata med om allt. Men samtidigt så ledsen över att vi inte längre bor nära..
Idag var det pratdax så efter att vi båda slutat jobbet så har vi nu tjatat ett bra tag om både allvar och skvaller och skoj.
Älskar min syster mer än allt! Trots att jag ibland stör ihjäl mig på henne!

Likes

Comments

Äntligen fick jag träffa min fina ampan! Ni vet när man saknat en person så där mycket så det värker och sen äntligen får träffa personen? Ja så var det för mig idag när jag äntligen fick en mysdag med min fina vän!
Fick även ett superfint Thomas Sabo armband av Amelie, älskar de!

Så fint inslaget dessutom!

Likes

Comments

Ostindiefararen anlände till Åmål idag så vi sjösatte båten och åkte och kollade på den.
Det är nog inget som är så mycket sommar som en kväll på sjön! Älskar detta, kolla bara bilderna! Det bästa med Åmål är nog ändå värnen mitt i stan!

Likes

Comments

Klockan är lite mer än halv 7 och jag ligger och väntar på mamma och pappa som varit på kusten i några dagar. Jag blev hemma eftersom jag jobbar tyvärr..
Är helt slut verkligen och börjar bli less på att aldrig vara ledig på helgen. Men jag är samtidigt tacksam över att jag har ett jobb och nu är det snart löning också!

Nu ska jag snart samla ihop mina krafter och laga till tacos och sen mysa framför tven. Imorgon är det jobb igen!

Likes

Comments

Häromdagen fick jag en snap av caro där hon hade så sjukt snygga solglasögon. Jag tyckte dom va så galet snygga så jag köpte ett par exakt lika dana.
Hahah tur hon inte bryr sig om jag härmar henne!

Likes

Comments

Ledig nu i två dagar och det behöver jag verkligen för min rygg är helt kass och jag är helt slut efter massa intensiva jobbdagar. Ibland överlever jag dagar som ryggen värker allt för mycket genom att tänka lön lön och åter lön.
Njuter nu iallafall av 2 dagar ledigt, blir som min helg kan man säga, så idag myste jag pappa och Albin till det med hamburgare ute i solen.

Likes

Comments