Idag firar jag med jordgubbar för idag är jag äntligen klar! Klar med allt i skolan vilket innebär klar med gymnasiet.
Kan inte beskriva min lättnad och hur bra livet är just nu! Känns verkligen att studenten är precis runt hörnet nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja, min tandställning är borta och jag är överlycklig! ÄNTLIGEN!!

Likes

Comments

Med en vecka precis kvar till napa gick jag idag ut och sprang! Ska försöka denna veckan och träna massor för nu är skolan snart slut så nu har jag tiden! Satt även ute länge idag för att få lite färg!
Enda jag tänker på just nu är napa, balen och studenten! Kommer bli så tomt när allt detta är över..

Likes

Comments

​Sitter i skolan just nu och ska försöka slutföra ännu en uppgift men det är så svårt, det enda jag har i huvudet är 11 dagar kvar till ´Napa och 23 dagar kvar till studenten. Nedräkningen som sitter på väggen består av mer kryss än tomma datum nu och alla har vi nedräkning. På fredag ska alla uppgifter lämnas in och efter det är jag helt färdig med min gymnasietid, det känns helt overkligt.

Som sagt så är det 11 dagar kvar till Napa och det känns så underbart med tanke på vädret här och vädret där. Här hemma är det regn och inte över 10 grader medan det i Napa är sol och 30 grader. Nej nu ska jag fortsätta att skriva på min absolut sista filosofiuppgift.

Likes

Comments

​Dom senaste dagarna har varit fyllda med nervositet och glädje. I tisdags gjorde jag teoriprovet och i torsdags hade jag uppkörning och fick mitt efterlängtade körkort. Allt plugg gav sin utdelning och nu är övningskörstiden slut och lika så alla teoriprov på datorn. Såå himla skönt!

Likes

Comments

​För några dagar sedan så hade vi klassdag i Mariebergsskogen med korvgrillning och mys i solen. Super bra väder och super mysigt, kommer verkligen sakna klassen efter studenten.

Likes

Comments

Har äntligen beställt hem denna bikinin inför Napa. Det var så himla svårt att veta storlek men jag chansade och hoppas på att den kommer passa när den kommer.

Likes

Comments

Det är så mycket som ska fixas nu i maj månad för detta är sista månaden innan allt händer. I juni kommer det vara så mycket att se fram emot men först ska allt fixas, nu är en till sak fixad iallafall!

Likes

Comments

Beställde hem denna klänningen idag och tänkte ha den på student-kvällen när vi ska ut.
​På dagen ska jag ha en sötare klänning men eftersom jag inte ska hem något på torsdag tänkte jag att jag skulle beställa en extra. Denna känns mer fest klänningen vilket jag vill ha på kvällen. Kanske töntigt att ha två klänningar men jag kände att min andra kommer antagligen vara ner spilld och smutsig.
​Plus att jag tyckte denna klänningen var snygg.

Likes

Comments

Har helt glömt att visa er vad jag klickade hem för ett tag sedan. Så visar er nu!

Denna perfekta väska! Har använt den hur mycket som helst verkligen och är helt kär.

Likes

Comments