Blogginläggen blir allt färre och färre men snart är skolan slut och bloggen ska få all uppmärksamhet från mig igen.
Sen sist jag skrev har jag hunnit med ännu en fest! Denna gången var det Maja som fyllde 19. Jag och min vapendragare åkte till Maja och firade henne sedan drog vi vidare till Jimmie som hade hemmafest och sen avslutade vi allt på xo.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skolan är det enda mitt liv består av just nu, hinner inte ens med mina träningar.. Men allt börjar bena ut sig och jag börjar känna mig lugnare. Imorgon ska jag äntligen lämna in mitt gymnasiearbete vilket betyder att allt slit med det är slut. Pratade även med lärare idag om att få flytta deadline och de förstod, det var verkligen en sån himla lättnad!
Till helgen ska jag plugga och varva det med 25års kalas för Johan och 19 års fest för Maja.

Likes

Comments

I torsdags var det studentfest och vi var några tjejer som förade innan vi drog till Jaguar och dansade hela natten till Det vet du som var där och spelade.

I fredags hur tidigt som helst åkte vi upp mot Stockholm jag, mamma och pappa för att ha en helg full av shopping och mys med Marias familj.
Fredagen bestod av shopping och även söndagen innan vi åkte hem. Lördagen spenderade vi i en ishall för att kolla på oliver när han spelade. Han var super duktig verkligen!

Likes

Comments

I flera veckor har jag varit stressad över allt jag har i skolan, stressen är så hög så jag är ständigt trött och mår ofta illa. Men inatt hände nått konstigt eller mer häftigt, min farmor kom och hälsade på. Jag drömmer ofta om farmor och farfar och speciellt under sommaren när vi är i stugan men detta var speciellt. Detta kändes som verklighet och inte som en dröm, ni vet när man vaknar och undrar om det är sant eller dröm och somnar igen och drömmen fortsätter.
Jag drömde inatt att farmor kom förbi och skulle hämta bingolotter (hon och farfar älskade Bingolotto), hon stannade kvar en stund så vi satt och fikade. Jag berättade för henne hur jag mådde och också allt som hade hänt under den senaste tiden. Vi pratade länge och farmor kom med så fina lösningar på allt och meningar som hon alltid sa när hon levde upprepade hon i min sömn. Det var så verkligt, jag liksom kände farmor, hörde hennes röst och lukt. Jag vill tro att denna dröm var sann, att farmor kom på besök för jag tror hon ser hur jag mår och vill hjälpa mig för sån är hon. Sant eller inte.. Vad vet jag?! Men känslan jag hade när jag vaknade imorse var obeskrivlig.

Likes

Comments

Påsken har verkligen varit hur mysig som helst och gått hur fort som helst. Från i torsdags fram tills idag har det firats och ätit massa gott ihop med släkt, vänner och familj. I fredags var vi uppe hos Märta jag Sarah och Johan, vi åt mat och satt och pratade i timmar. I lördags hade vi påsklunch hemma med ägg-jakt och i söndags var vi uppe hos Eva och Stålberg. ​

Likes

Comments

I torsdags gick vi på lov och det firade vi in på tempel med Viktor och Samir.
Vi var ett gäng från klassen som förade hos caro, det var verkligen hur roligt som helst och det fortsatte att vara lika kul inne på tempel. Kom hem vid halv 4 så jag hade verkligen jordens roligaste kväll.

Likes

Comments