Sista dagen på lovet är slut och lika så är jag. Startade dagen tidigt med körlektion som jag mest fick skäll och klag på, men så är det ibland antar jag.. Hahah men jag hatar att få kritik på de sättet.
Efter de körde morfar mig upp till Karlstad där jag Lunkan Sebbe och Olsén höll i en fotbollsturnering (skolarbete).
Kom hem igen vid fem och hade då även hunnit med en sväng på Ikea med mamma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Käkar penicillin och vilar dagarna i enda, ja inte så roligt när man ser och hör vad alla andra hittar på under lovet.
Idag lyxade jag iallafall till det med lite BJ.


Likes

Comments

Igår kom domen.. Fick tid hos doktorn 19.00 igår kväll och fick då reda på att jag hade lunginflammation, ögoninflammation och öroninflammation. Triss i inflammationer! Så nu ska jag äta penicillin veckan ut, och kanske äntligen bli frisk.

Blir inga roliga bilder från min vardag utan istället lite inspo bilder från we heart it. Längtar så till sommaren nu!!!


Likes

Comments

Helgen är slut och min röst är helt borta. Förkylningen har satt sig på mina stämband efter fredagen som slutade inte förrän halv 4 på morgon. Vi firade Rebeckas 19 års dag hela natten lång i fredags, sen på lördagen när jag vaknade så mådde jag bra trodde jag tills jag öppnade munnen. Fick inte fram ett ord! Så himla hes.
Även idag är jag utan röst...
Hoppas att det är bättre imorgon, jag har körlektion då vid halv 8 så kan vara lite bra att kunna prata då.
Annars då? Jo allt rullar på, lovet börjar imorgon på riktigt och jag ska njuta av ledigheten till max. Inte så mycket planer för detta lov mer än massa teori plugg, träffa saknade vänner hemma i Åmål och bli frisk.


Likes

Comments

Febern håller i sig så jag stannade hemma idag också. Gick upp för att ha körlektion halv 8 sen när jag kom hem från den sov jag i timmar innan jag tog mig kraft att plugga lite. Nu är klockan snart så mycket så att pappa kommer hem så då ska jag äta lite sen ska jag nog ta ett långt bad.

Imorgon ska jag tvinga mig iväg till skolan för att skriva prov och hoppas på att jag mår bättre för imorgon är det lov och FEST! Sarah och Johan kommer dessutom hem imorgon och stannar under helgen, ska bli mysigt.

Fyller ut med en bild på dessa ursnygga shorts som jag ska beställa hem inför sommaren.

Likes

Comments

En intensiv period börjar gå mot sitt slut då lov från skolan står runt nästa hörn, men då kom en förkylning. Ligger nerbäddad med feber och halsont från en annan värld, så otajmat! Men med massa varm dryck, glass och halstabletter hoppas jag på att orka med livet igen på fredag.


Likes

Comments

Förlåt för sämsta uppdateringen men med allt annat nu så hinner jag inte ta tag i bloggen och inspirationen är noll. Kollade igen mitt kamera album och hittade en bild som är tagen sedan jag var inne här sist och skrev. Då förstår ni hur mitt liv är.
Usch!
Men nu är snart lovet här och plugget läggs åt sidan och byts ut mot körkortsteori istället.
Bjuder på en bild på bästa pappa som fyllde på i söndags.


Likes

Comments

​Köpte denna fina blus från Odd Molly igår. Ni hittar den Här för att se bättre bilder och pris.

Likes

Comments

Kryckor och ett paj knä är ungefär så man kan sammanfatta gårdagens träning och mitt liv framöver ett tag. Detta suger men lite skönt ändå att bli körd både till och från skolan.
Men som jag alltid tänker, det kunde varit värre och om ett tag är det över.


Likes

Comments

Kort dag i skolan idag men det betyder inte att det är en lugn dag. Kom hem vid tre tiden och har suttit och pluggat sen dess. Ska plugga en stund till innan jag ska gå upp och springa 2km på bandet, laga mat och sen dra på träning. Ha en fin måndag allihopa. ​

Likes

Comments