Låter bilden här nedanför tala om hut bra jag hade de igår. Massa gott, massa prat och massa skratt tillsammans med caro. Japp vi tillbringade kvällen på mitt golv framför High school musical.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sista dagen i januari är snart slut och även första månaden på 2015. Det går ju så fort!
Idag va jag som alltid på fredagar i skolan till halv 4 efter de åkte jag iväg för att kolla balklänningar. Hittade inte någon som jag ville ha..
Nu ska jag snart äta och ha tjejkväll med caro.


Likes

Comments

Denna veckan har gått hur fort som helst, imorgon är det ju redan torsdag. Älskar när veckorna går snabbt men gillar dock inte att helgen går ännu fortare.
Idag såg jag ut som på bilden här nere! Vit basic tröja från Hollister as tunn är den och hur mjuk&go som helst och svarta jeans.


Likes

Comments

I hela mitt liv har det alltid funnits människor runtomkring mig, och vi har delat på ordet vänskap. Jag har hela tiden trott mig veta vad det innebär, men det är nog inte föränn nu som jag verkligen förstår.

Vänskap är mer än att sitta och prata om provresultat, mer än att ta sällskap från skolan, mer än att spela i samma fotbollslag, och mer än att ses några gånger i veckan.

Det handlar om att finnas där i vått och torrt. Att alltid erbjuda en axel då någon behöver gråta ut och inte bry sig om att den blir blöt. Att alltid känna sig älsakd när ingen annan visar det . Att ha minnen. Att känna att inga ord är meningslösa, och att klockan aldrig kan bli för mycket för att höra av sig

Jag sökte till JB gymnasiet i Karlstad för 3 år sedan och tänkte, shit vad fan har jag gett mig in på?
Jag känner ingen och jag kommer bli helt själv.
Men så blev det inte för jag hittade min allra bästa vän. (Tack Amanda 15 årTACK tack för att du tog detta steget och slängde dig ut och testade dina vingar)

Det tog några månader innan vi blev tighta men idag kan jag inte se ett liv utan dig. Du blev den som fick ta del av mina hemligheter. Då tårarna rann och känslorna tog över, då fanns du där och tröstade. Då killproblemen blev som störst så fanns du alltid där och förstod. Då jag festade nätterna långa så fanns du alltid med vid min sida. Då vi gjorde "dumma" saker och bra saker, ja låt oss kalla de minnen. Då fanns du också alltid där. Jag beundrar dig för att du alltid hittar orden som får mig att se saker från ett helt annat perspektiv. Jag beundrar dig för den fantastiska och underbara människa du är. Vi har känt varandra i 3 år men för mig känns det som vi alltid känt varandra. På dessa 3 åren har vi hunnit med ofantligt mycket, om jag skulle nämna allt så skulle jag behöva skriva i dagar men vi har bara för att nämna nått haft sjuka utekvällar både i Karlstad men också på kusten, vi har kvaddat en bil, skrikit oss hesa till Håkan Hellström på Ullevi, gjort krogdebuten tillsammans du som 18 åring och jag som 22 åring eller 17 åring beroende på hur man ser de, rest till Turkiet, haft oändligt många sleepovers ja jag kan fortsätta men väljer att avsluta där för nog är jag 18 år nu men vissa grejer vi gjort ska inte alla få reda på... Det är vissa saker jag inte ska berätta för mamma och pappa eller mina barn i framtiden. Kanske att jag kan berätta när jag får barnbarn.

Om exakt 133 dagar så springer vi ut som nybakade studenter och hela livet står framför oss och jag vet att bara för att ett avslut i båda våra liv sker då, så betyder inte de avslut på vår vänskap. Om 133 dagar kommer vi kanske inte träffas varje dag som vi gör idag men som texten nämner längre upp så är det inte de som vänskap handlar om.

Jag vet inte om du förstår att du är en av de viktigaste personerna jag har i mitt liv. Att du är en av de få som verkligen förstår mig och utan att jag ens behöver öppna munnen så kan du se på mig hur jag mår. Att du är den jag vänder mig till då jag behöver prata ut om allt eller ingenting. Den som får mig att skratta genom att dra ett dåligt skämt och den som får mig att känna glädje inuti. Du och jag kan avsluta varandras meningar, och att vi tycker lika om exakt allt kan vi båda intyga.

Tack Caro, tack för att du visat mig vad vänskap handlar om på riktigt.

Likes

Comments

Helgen i London har varit helt otroligt bra! Älskar London och vill dit snart igen, massa sevärdheter och massa shopping! Kommer en bildbomb här.

Victoria Secret.
4 våningar, behöver jag säga att det var häftigt.


Macarones.
Hur goda som helst verkligen! Ganska dyra men så värda.
Harrods.
Så lyxigt och såååå himla stort! Där hade jag lätt kunnat spendera en hel dag.
London eye

Liberty.

Big Ben.

Starbucks.
Första Starbucks chokladen på resan fick bli ett foto, det blev några choklader kan man väl säga under helgen. Lovely plus att jag alltid velat ha mitt namn på muggen och det fick jag i London nu.

The typical turistbild.
Lyckades fånga både en röd dubbeldäckare och en taxi på samma bild.


Åter igen Harrods men med denna bild vill jag nog bara säga att vi hade helt underbart väder under hela resan! Sol och lite halvvarmt.

Likes

Comments

Precis när jag kom ner till Göteborg mötte jag upp Rasmus för en fika. Satt och fikade ganska länge och pratade massor, sen gick vi en stund på stan och jag hann med att shoppa på NK. (Kan visa sen)
Nu ska jag åka vidare mot Borås och ha en myskväll där nere med mina finisar.


Likes

Comments

Väskan är packad och jag är hur laddad som helst. Ska alldeles strax åka ner till Göteborg och vidare till Borås och Sarah för imorgon tar vi planet till LONDON!Likes

CommentsLikes

Comments

Det är ju ett under att det ens är folk som tittar in här på min tråkiga blogg. Hahah lovar att bättra mig.
Iallafall, var i skolan på förmiddagen och kom hem vid lunch. Sen de att jag kom hem till nu har jag pluggat och sovit om vart annat. Nu ska jag laga mig mat innan jag ska iväg till träningen.
Om 1 vecka idag sitter jag hos min syster i Borås för att dagen efter åka till London.


Likes

Comments