Den 22 januari åker jag och Sarah till London på en shoppingweekend. Det ska bli så supermysigt och häftigt. Det blir min förta resa till London men ´jag tror absolut inte att det kommer bli sista. Har ni tips på måste göra saker eller butiker att besöka får ni gärna tipsa.

HÄR är hotellet vi ska bo på..


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vet inte hur mycket jag kommer att blogga under lovet men slänger upp inlägg när jag känner för det. Här kommer lite bilder från vår jul. 

Likes

Comments

Så länge man inte tittar ut så är julstämningen på topp, nu är det verkligen jul på Elisebergsgatan. Vaknade första gången vid 5 imorse och kunde inte somna om men tvingade mig själv att stanna i sängen fram tills nu. När jag kom ut hade tomten (mamma) lagt ett paket utanför min dörr like always.
Älskar paket!!


Likes

Comments

Sitter och myser framför uppesittarkvällen och väntar på syster ska komma hem.

Mysiga tofflorna är från Shepherd.


Likes

Comments


Likes

Comments

Granen är inne och lite julgodis är bakat, trotts att det inte ens är tecken på snö så börjar jag ändå förstå att julen snart är här.
Granen är inte riktigt färdig klädd, den har fått ljus men inte resten.
Men sitter här och bara kollar på den för jag tycker det är så vackert när granen lyser. Tänker på alla traditioner vi har haft som idag ser helt annorlunda ut, men det är ju såhär livet blir. Traditioner förändras med åren ibland.
Förr var hela familjen hemma och några dagar innan jul så var alla lediga och julstöket var igång. Iår jobbar Sarah i Borås fram till den 23dje vilket betyder att hon inte är med på julbaket, uppesittarkvällen, paketinslagningen eller julgransklädningen. Så det har liksom inte varit lika viktigt på nått sätt.
Sen farmor och farfar lämnat oss ser inte heller julafton ut som förut, vi firar inte längre varannat år med dom och varannat år med mormor och morfar. Nu är det alltid hemma och tillsammans med den släkt som finns kvar. Detta är absolut inte mindre mysigt men ibland känns det lite konstigt, trots att jag är 18 år och en massa år har gått sen de där vartannat år jularna. Men vissa saker kommer nog förbli konstiga och aldrig riktigt helt accepterade hos mig, även fast jag gärna vill det. Ibland kan jag känna att sen sista julen med farmor så kan julen lite kvitta, eller nej klart är det mysigt men alltså det är inte så noga för mig vart vi är eller hur ordningen på dagen ser ut.


Likes

Comments

Igår smygstartade jag julen med lillajulafton tillsammans med mina fuskmostrar och mina prinsessor Alma och Inez. Vi åt gröt, drack julmust och hade paket utdelning. Samma varje år och lika mysigt varje år också.
Likes

Comments

Äntligen blev det den 19de, det betyder jullov men också firande med mina änglar.
Caro följde med mig hem direkt efter skolan för att hjälpa mig med allt. Efter några timmar kom Ebba och Rebecka sen typ 1 timme senare kom alla andra favoriter på middag. Senare kom även Benjamin och Martin.
Det var en sån kul kväll! Den började hemma hos mig och slutade på Tempel.
Tack till ALLIHOPA!


Likes

Comments

Kikar in lite snabbt här bara för att typ visa att jag lever. Dagen idag har gått i hundra sen jag kom hem, mycket att förbereda inför imorgon när alla mina favoriter kommer hem på middag och förfest. Ballonger ska fyllas med helium, maten ska förberedas och huset ska städas. Men nu är snart allt klart!!
Så taggad för imorgon så det finns inte! Ska äntligen få fira min 18års dag med mina bästa vänner. Måste även fira att ampan har tagit körkort IDAG! Så glad när jag fick höra det, de ska hon och jag också fira imorgon!

Sov ju i Vålberg igår hos caro, vi bakade julgodis och åt hemmagjord pizza. Sen låg vi långt in på natten och skratta & prata. Älskar oss två!!


Likes

Comments

Idag var jag ledig från skolan för att åka ner till Vänersborg och tandläkaren. Tog kanske en timme där innan jag åkte hem och hade en skön eftermiddag hemma. Nu ska jag ta mig ner till stationen för att ta tåget till caro. Vi ska baka lite julgodis, allt för att få lite jul känsla.
Ha en bra onsdag.


Likes

Comments