Åkte spontant över dagen ner till Borås och hälsade på Sarah och Johan. Kom ner vid tre, hjälpte dom med lite saker och sen åt vi middag. Nu ska vi strax åka hemåt igen.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Regnet smattrar på rutan och jag ligger i ett varmt bad. Har varit ute och övningskört ett bra tag med pappa och det går framåt. Förhoppningsvis har jag mitt körkort till min födelsedag.

Likes

Comments

Igår efter brännbollen så gick jag Rebecka och Caro på stan för att fixa lite saker inför kvällen. Sen plockade vi upp Olivia och åkte hem, då kom även Jennie. Vi gjorde oss i ordning och började förfesta. (Bilden på mig och caro under bordet är inte så illa som det ser ut. Vi tog en bild för att skicka till hennes kusin. Ett internskämt)
När klockan blev 11 ungefär åkte vi in till stan och tempel, där var hur många som helst som jag kände så kvällen blev riktigt kul och lyckad.
Kvällen slutade klockan 3 så idag är jag trött och ska inte göra mycket mer än att ligga i sängen.


Likes

CommentsLikes

Comments

Gick en snabbis på stan idag efter skolan, köpte en sjal från Lindex som jag såg på hemsidan. Fick den där måste ha känslan. Kommer bli snygg till min kappa nu i höst och vinter.
199 kr Lindex


Likes

Comments

Världens knäppaste dag i skolan har det varit idag så jag köpte choklad och ska mysa. Det behövs efter idag.


Likes

Comments

Stressar ihop ett inlägg bara för att säga att jag lever typ. Nej men jag är super stressad för snart ska jag packa väskan och dra på träning. Har dessutom panik över gymnasiearbetet.. Imorgon måste jag veta vad jag vill skriva om och jag har ingen aning, måste verkligen komma på nått men det står helt stilla.


Likes

CommentsLikes

Comments

Nu har jag gått 3 dagar och jag är redan sjukt skoltrött. Detta året kommer bli ett långt år tror jag men bara att bita ihop nu sista året.

Hahah jag och Caro är alltid såå seriösa på bilder..


Likes

Comments

Efter skolan idag tog jag och caro en fika i stan. Pratade massor och skrattade så jag missade bussen hem. Men det va det värt! Nu sitter jag och väntar på att nästa ska gå.
Så skönt att ha en bästa vän som caro, kan verkligen prata med henne om allt och hon förstår mig precis!


Likes

Comments