Vill be om ursäkt för den dåliga uppdateringen!

Hinner knappt med bloggen längre! De har vart mycket på senaste tiden!

Jag har under flera dagar vart i chocktillstånd o inte vart jättemke på sociala medier. Då jag fått reda på en sak som enligt mig kan förstöra så mycket för mig! Men chocken börjar lägga sig!

Idag går jag bara hemma! & hittills funkar allt bra!

Dock vill min familj dra med mig till Loftahammar i helgen men jag har haft de tufft sista tiden så funderar på dra till Oscar istället eller vara hemma själv!

De kommer komma upp en nyhet på bloggen på Oscars födelsedag i Juni =)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej fina läsare!

Nu har ju sommaren kommit,värmen alla insekter o allt!

Jag ÄLSKAR verkligen sommaren! MEN alla dessa insekter som kommer fram har jag redan tröttnat på..haha!

Tror jag haft besök av 3 getingar idag! Men klarar inte döda dom.. dom är ju trots allt djur! & så är jag rädd för dom haha.. Men jag klarar inte döda nåt djur! Jag är en stor djurmänniska! Så även jag hatar en del djur så klara ja inte döda dom! Dom har ju också ett liv! folk kanske tycker jag är töntig nu men då får ni tycka de! för jag tycker alla djur har lika mycket rätt att leva! Dock är getingar de största hotet för mej! jag är verkligen LIVRÄDD för getingar ba jag hör dom! Och alla fästingar som kommer fram på hunden nu efter kvällspromenaden! Jag blir galen på alla dessa smådjur! Hittade 6 fästingar i Tildas päls igårkväll och då har vi endå rakat henne pga hennes våtexem.

Förut fick jag hotmeddelande från en person så nu gäller de verkligen spara ihop pengar fort för o flytta härifrån! Nu vill jag verkligen inte bo kvar här! De är inte så att jag flyr från mina problem! kommer kanske tillbaka hit igen om några år! men just nu vill jag inte vara här! Känner inget behov av nån här! brytit nästan alla mina vänskaper här!

Likes

Comments

Som ni kanske märkt har jag tagit en paus i 2 veckor från bloggen ungefär!

Jag har saknat alla läsare! Hoppas ni har haft de bra endå!

Idag är jag ledig så tänkte återuppta bloggen nu då!

Jag har vart hos 4 psykologer & på psyk i Västervik! Men nu hoppas jag att de går framåt! I dagens läge  börjar jag ÄNTLIGEN må lite bättre! Tuvärr mår jag så FRUKTANSVÄRT dåligt fortfarande när jag är hemma! Tar ångestdämpande tabletter för inte få så många panikångestattacker! Så nu är jag nere på ca 2 per dag hemma & 1 typ i skolan ibland(när de är flera personer runt mig)


Så frågan snurrar i huvudet! Borde jag söka mig till soc o få lägenhet där? eller hur borde jag göra? Jag vill ju helst bort härifrån!

Dessa finnar & utslag blir jag galen på! dom bara fylls ut fler & fler nu när jag är utbränd o deprimerad! Men vart o skaffat salva mot de på apoteket i fredags! så jag hoppas verkligen de börjar hjälpa nu!!


Senaste dagarna har ju vart jättefint väder som ni nog lagt märke till så jag har vart ute på trädgården och fotat lite så tänkte bjuda på lite bilder från de senaste dagarna!

Bloggar mer senare tror jag!

Hoppas ni får en toppen tisdag! =)

​Resultat på mitt hår efter nya locktången jag var och köpte mig :)

Likes

Comments

nu kommer nyheten som jag gått o bärt på i 2 veckor nu..
Jag kommer läggas in på psyk. vilket leder till att jag inte kommer kunna blogga! hoppas ni förstår!
Jag kommer blogga när jag mår bättre.
om jag börjar må dåligt igen sen när jag kommer från psyk kommer jag fixa en lägenhet 😊

Likes

Comments

Nu har jag tagit helg så tänkte blogga lite. Jag var ju hos psykologen igår.. Där hon sa att jag var i djup depression och helt utbränd och borde sjukskriva mig på heltid och ta in på psyk eller flytta hemifrån. Även när jag var hos kuratorn idag sa hon att jag borde flytta hemifrån, förmodlingen få hjälp av soc igen. Men den enda som inte vill acceptera att jag måste flytta för må bra är mamma.. hon fattar verkligen inte och jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra för att hon ska fatta.. Jag mår inte bra av o va här hemma..de beror inte på henne eller pappa utan de beror på jag inte mår bra av samhället o kommunen.. de har blivit för mycket.. Nu är jag själv hemma med Tilda, mamma har precis åkt för klippa sig så de är skönt vara hemma själv för en gång skull.. Men problemet är att ångesten trycks igång när jag mår såhär.. behöver bort härifrån.. bort från de som skapar tårar,svek,ångestattacker,självmordstankar.. ja ni vet sånt som är biverkningar på depression. De känns som jag aldrig kommer få henne fatta hur jag mår..Jag går runt och ler och skrattar för ingen ska fatta jag mår skit här hemma men mamma tror jag mår så bra.. föräldrarna måste ju tillåta de men mamma kommer inte göra de..så är nog kört..jag kommer inte må bra igen..

Likes

Comments