Header

Okategoriserade

Klockan är närmare midnatt när jag vaknar av att telefonen ringer. Det är min syster som gråter och säger att hon varit med om en trafikolycka. I panik och innan man hinner förstå vad som hänt försöker jag springa ut till bilen och åker till platsen. Jag tror inte ni förstår rädslan när man kommer fram och ser bilen min syster kört förstörd på ena sidan. Innan man får krama om henne och se att hon är helt oskadd. Hon har varit så duktig och ringt polisen då personen som körde på henne smet och sedan lämnade sitt fordon till fots. Men dom tänker inte komma utan dokumenterar händelsen, jag känner hur det kokar. Tänker inte komma?!? Det är en smitnings olycka med ett avställd fordon som inte får köras på vägarna.

Vi åker till akuten och min syster blir undersökt inom 10min, fantastiskt. Hon har troligen bara åkt på skador på nackmusklerna och vi får åka hem.”

Idag kommer nästa smäll, jag hörde av mig till ett försäkringsbolag i juni och frågade vad det skulle kosta om jag tog över bilen som är skriven på pappa. Skulle jag jobba i v-ås skulle jag bli ägaren. Men jag tar ett jobb i köping och var inte behov av bilen så pappa fick behålla den. Då har försäkringsbolaget ändrat att jag vill bli ägare utan att pappa fått höra något samt att det ändrat helförsäkring till trafikförsäkring när vi inte hört av oss. Vi har då betalat en helförsäkring som täcker t.o.m 23/2 och den tänkta trafikförsäkringen skulle träda in 23/2 men nu säger bolaget att vi inte kommer få ut några försäkringspengar. Jag vet inte vem jag ska bli arg på så är besviken över mig som tog kontakt med bolaget..

Inte nog med att min syster kunde ha fått betydligt större skador än hon fick så måste pappa nu rensa sparkonto för att försäkringsbolaget är åt helvete. Jag har varvat dagen med gråt, ångest och tomhet.

Ta hand om era nära och kära❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mat&Dryck

Gårdagens frukost.

Det är otroligt skönt att gå EM för då hinner man fixa en bra frukost och koka kaffe. Idag jobbar jag FM och då prioriterar jag sömn först, dåligt kanske men får i mig två lätta frukostar eftersom vi äter på jobbet. Efter jobbet ska jag försöka ta mig till gymmet och köra lite ben, kommit igång nu vilket känns skönt!

Likes

Comments

Fotografier

Fotade min fina syster @emelieerikaa igår med nya objektivet och nya studiolampan. Är så nöjd med båda köpen!

Idag ska jag jobba ett kvällspass, har varit på massa olika mottagningar och utbildningar så är över en vecka sedan jag var på denna avdelning, ska bli skönt att få arbeta själv ett tag.

Likes

Comments

Okategoriserade

Älskar att fylla lägenheten med blommor så fort solen kommer fram, det blir så vårigt. Idag sken solen när vi åkte på innebandy men när de va slut hade solen försvunnit. Ska redigera lite bilder från matchen slå på en film och ladda inför inflyttningsfest ikväll!

Likes

Comments