Hej igen! Dem dagar som gått efter att jag skrev senast har varit rätt så lugna. Min mamma, pappa och jag har byggt lite i vårat stall. Ni vet kanske inte om det men vi köpte våran gård för 3 år sedan och stallet har minst sagt behövt renoveras. Innan så var det trägolv och ett litet utrymme. men vi rev upp golvet, rev en vägg, göt betonggolv, byggt två boxar och nu håller vi på att bygga sadelkammare. Vi Har satt upp ramarna (tror jag att det heter) isolerat och byggt klart en vägg och ska börja isolera och göra klart resten i helgen. Jag har tyvärr inga bilder på det men ni får använda fantasin. När allt det är klart så ska det börja målas och sättas upp hyllor och skåp.

Vad gäller rid- och hästfronten så har det inte hänt så mycket... Jag longerade Esparance i söndags så hon fick jogga lite men hon har varit lite slö denna veckan så efter det så gick vi till ett ställe där det växer gott grönt gräs så fick hon gotta sig lite. Och vad det gäller med Tyke så har hon fått stå och vila hela veckan. Dels för att jag inte vågar släppa Esparance i hagen själv eftersom att hon springer rätt igen stängslet, men också för att jag inte har hunnit med. I måndags så var jag hemma från skolan med ont i magen så då låg jag ner i princip hela dagen, i tisdags myste jag med Esparance, på onsdagen rensade jag i stallet och igår så slappade jag eftersom att det var en lång skoldag och jag var supertrött. Men idag fick båda hästarna komma ut i skogen och ridas en kort bit och Esparance kördes slut i paddocken. Jag jobbade med formen i alla gångarter och över bom. Men eftersom att jag inte ridit i paddocken på länge så var bode jag och Esparance ovana. Jag kommer antagligen att ha en fruktansvärd träningsvärk i höfterna i helgen. Men man får ju hoppas på det bästa. Eller hur?

Min mobil vill tyvärr inte samarbeta med mig idag så jag har inga bilder från veckan men jag kan lägga in några sommarbilder från förra året så att man får lite vårkänsla. Det har på en vecka varit 20 grader, snöat, regnat och haglat..... Majvädret strejkar så aprilvädret kör en månad till. Men nu får ni ha en trevlig helg!

Likes

Comments

Jag bloggar p.g.a att jag vill visa andra hästmänniskor hur jag gör. Jag tycker också att det är intressant att skriva om mitt liv, jag har aldrig gillat att skriva saker på papper men att kunna skriva ner mina tankar och kunna få hjälp av ev. läsare. Jag förväntar mig inte att någon ska vilja läsa om mitt liv men då kommer denna blogg kunna underlätta för mig att se utvecklingen hos mina hästar och inte minst mig själv. Dock skulle det vara kul om någon skulle läsa min blogg och se om man kan få tips av andra människor.

Jag håller b.l.a på med att utbilda Esparance (Den vita hästen). Hon är någon form av arabkorsning, antagligen Angloarab. Henne äger jag sedan snart ett år tillbaka. Men jag har en travhäst som jag är fodervärd på, Tyke Surprise aka Tyke (Den bruna hästen). Henne har jag haft i 1.5 år och vi har glidit isär lite så det är mer mamma som rider på henne. Förut red en av mina bästa kompisar på henne också men hon och jag är inte på samma ställe i livet. Hon var lika hästtokig som jag är men  när hon slutade på sin medryttarhäst tror jag hon tappade sitt intresse lite.

Nu har ni lite mer kunskap av mig och vad jag sysslar med, jag har lagt in bilder från det gångna året så ser ni lite hur vi ser ut!❤🐴

Likes

Comments