Header

Har varken tid eller ork till att blogga. Går skola och umgås med mina fina om dagarna. Samma sak ikväll. På söndag smäller det och mer än så kan jag inte berätta än;) Nu ska jag vara social med emma så hörs vi senare!

hipstamxlik | via Tumblrpink

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsLikes

Comments

åker med marran som precis tagit körkortet, snart min tur också!!:)

Likes

Comments

Har pluggat och haft myskväll med mina tjejer, bra kväll! Nu ska jag lägga mig i sängen och se film tills jag somnar, börjar 10:30 imorgon så kan verkligen inte klaga;)

Likes

Comments

Har haft en bra helg med en massa mys, fest och watercross. Därav dålig bloggning. Idag var det måndag igen och skola. Börja med att ingen buss kom så robins mamma var snäll och skjutsa mig:) då jag väl kom till skolan hade vi enbart massage innan vi slutade. Gick till stan direkt och lunchade på thaigarden med Emma innan jag hade en Körlektion, vi han även spendera lite pengar på kläder som vanligt;) nu är jag hemma och ska ta tag i plugget..ska bara beställa hem ett par vinter skor nu när jag väl har råd. Har inte så stor lust att gå runt och frysa i converse..

Likes

Comments

Idag kom äntligen min beställning från sheinside som jag vänta på i några veckor. Ögonskuggspaletten Naked 2 är äntligen min och jag kunde inte vara lyckligare!

Likes

Comments

Har snabb-städat mitt rum och pratat med min älskling. Nu ska jag sova så jag orkar med skolan imorgon. Imorgon slipper jag äntligen sova själv, längtar!! Godnatt. bild från weheartit, men det kunde ni säkert räkna ut:)

Likes

Comments

Har pluggat färdigt för idag. Emma kom för nån timme sen. Nu ser vi idol och äter melon och en smörgås:) Sen ska jag lägga mig hyffsat tidigt. iallafall:)

Likes

Comments