Vart har jag varit hela den här tiden? Har faktiskt inget svar på det, utifall någon undrar menar jag, haha

Har haft en jättesvår tid den senaste tiden och det bara fortsätter. Vet inte hur jag ska förklara varför heller men jag är mitt i en deprission och har en rätt svår ätstörning. Har därpå hoppat av skolan även fast det endast är några få dagar kvar men ni som varit/är i samma situation som mig kanske förstår. Jag kan vara en av världens mest sociala människor som nu hatar allt och alla, det är vad jag kan säga om mitt liv just nu.
En grej som är sjuk är att jag förmodligen har fått jobb utan att be om det, hur grymt är inte det nu när jag ändå bara går hemma hela dagarna? Asgrymt tycker jag då!!

Har iallafall gjort lite ändringar och det duger med tanke på att jag nästan aldrig skriver och har till och med tagit bort nouw appen på mobilen?? Känns bättre att blogga från datorn känns det som, hahaBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Längesen jag skrev nu såg jag. Sen sist har jag inte gjort mycket alls, är sjukskriven från skolan också så finns inte så mycket att göra.
I helgen har jag inte gjort någonting nästan, var till Orsa en sväng igår bara. Imorgon ska jag till doktorn och kolla min vikt osv, har gått ner alldeles för mycket i vikt för min längd så får se vad han säger den här gången!

Min iPhone 5s blev stulen förra veckan så nu har jag fått en iPhone 6, har inte lärt känna den riktigt ännu men det kommer väl snart :) haha


  • 651 Readers

Likes

Comments

Det känns inte alls som fredag idag, har bara hunnit duscha, städa och varit ut och äte med två vänner.
Just nu sitter jag med Felisia och kollar på nya Beck filmen, den är helt ok faktiskt :)

Bjuder på en bild på min mysiga lya, haha


Likes

Comments

Julafton imorgon mina vänner, men vart är julkänslorna? Ska försöka få till en bra och mysig jul tänkte jag :) haha

Mitt firande börjar hemma hos farmor och fortsätter sedan hos mamma. Tycker faktiskt inte julen är så märkvärdig mer än att träffa släkten och få julklappar!

Idag ska jag äta pizza och ha en myskväll med Felisia, antar att vi bara blir hemma :)


Likes

Comments

Det är måndag, blev inge skola för mig så spenderade flera timmar till att ta ut mitt löshår, hade nailhair så mitt hår är alldeles fult och stripigt nu. Kom på att jag hade kokosolja hemma och att det verkligen är superbra för håret!
Använder mig av en ekologisk kokosolja som man kan köpa näst intill vart som helst tror jag :)


Likes

Comments

Söndagsångesten smyger sig på så gör det bästa av kvällen och hänger med mina homies.
Har tagit bort alla inlägg här igen, ska försöka bli lite mer aktiv tänkte jag.

Ja men nä, för er som inte vet vem jag är så heter jag Amanda, är 18 år och tycker om att träna. Lever lite som jag vill och bor i en tråkig liten håla i Norrland :)


  • 1085 Readers

Likes

Comments