300818

Att augusti är slut imorgon chokar än. Menar var de inte Juli nyss med 30 grader liksom?!?! Men men åren går extremt fort nu.
Just nu så har jag tagit en liten paus från packande, eftersom senare idag åker jag och Fanny till virsbo över helgen. Dock så tror jag att jag stannar där lite längre än Fanny men de får man se då.
Föresten hur många packar för mycket när man åker iväg en kort stund? Jag gör det hela tiden förstår inte hur man kan packa lite HAHAHA.

Gillar

Kommentarer

JENSEN BØFHUS

Har precis ätit lite lunch på Jensen med min syster och Sara. Ska snart vidare på stan med Sara har väldigt mycket som behövs shoppas, lite byxor tröjor m.m...Man får väl dock se hur mycket man hittar för jag har ofta svårt med att hitta kläder jag verkligen gillar. Men annars så finns det imorgon eller i övermorgon. Med tanke på jag ska hitta lite kläder till begravningen som är senare i vecka. Sedan så är det alltid skönt med nya kläder haha.

Gillar

Kommentarer

EN VILODAG

Denna dag blir en vilodag. Veckan har ju vart som den har vart. Igår så var det födelsedagsfirande, jag vet inte hur men jag och Sara lyckades men vi kom typ två timmar försent haha, det kändes inte så jätte bra men som tur va så blev hon inte sur eller nått. Men det kändes fel men sånt kan tyvärr hända ibland. Men trevligt var det sen så vart de väl lite drama men sånt händer oxå haha.

Ska snart börja tvätta lite, känns som man har mycket tvätt igen hahah. Sedan om ett tag så är det formel1 (F1) så blir att kolla på de också...Nog den enda motorsporten som jag gillar. Nä nu ta och samla ihop den där tvätten haha.

Gillar

Kommentarer