(Gammal bild)

Hehe, sa att jag skulle börja om från början med bloggen och vad gör man...börjar med en liten paus kanske inte den bästa idéen men hej, är tillbaka igen. Har under veckan jobbat några dagar men var faktiskt ledig igår och är idag också sedan blir det jobb helg igen. Sedan så har man lyckats fått en förkylning för några dagar sen, så har vilat och tagit det lugnt väldigt mycket när jag vart ledig och kommer fortsätta. När jag blir förkyld så tyvärr håller det sig väldigt länge kvar.

Medan denna dag består av att ta hand om lite tvätt för sedan ner på stan en liten stund, måste svänga förbi jobbet för lämna en grej. Har inte direkt planerat något speciellt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halloj, äntligen fredag känns skönt. Däremot är det jobb helg för mig, så kommer inte göra något mer än det då jag gillar att ta ut sovmornar (vem gör inte haha) och jobbar eftermiddagspass hela helgen så slutar sent. där av lite gör det skönt med sovmornar. Jobbar i butik här i Västerås och har gjort det sedan i somras.

Tänkte mest bara slänga in ett litet inlägg nu innan jag går mot jobbet. Och som en liten start på denna nya blogg. Håller fortfarande på och lär mig lite saker med design och sånt, så kanske kommer ändras lite nu i början.

Likes

Comments

Hej Hej, har valt att börja blogga är på Nouw.com, har tidigare bloggat på en annan bloggportal men gillar dock den inte så mycket mer längre. Har hört så mycket bra om denna portal så får vi se hur länge. Kommer inte överföra alla inlägg från gamla bloggen då jag också vill ha en ny start. Men som sagt hej och välkommen.

Likes

Comments