Tack för alla fina saker mina klasskompisar har skrivit om mig. Jag vaccinet riktigt bered på att få så bra saker skrivet om mig. Det känns konstigt att ha sommarlov och att veta att när mitt sommarlov är slut så börjar jag en ny skola.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har Drones släpps. Och jag slutade nian i onsdags. Jag visste i onsdags att jag slutade nian men när jag väll stod framme i altaren slog det mig att jag inte skulle gå på samma skola igen efter sommare. Alla mina lärare och mina fantastiska klasskompisar kommer jag inte gå tillsammans med efter sommaren. Ett tips för er som går i 7:an och 8:an. Ta vara på tiden du går i grundskolan. Bruka allvar under lektionerna, så slipper ni lägga den där extra energin på skolan i nian. Dom sista veckorna är jobbigast eftersom att man måste jobba upp betygen så att man kan komma in på det gymnasium ni vill komma in. Inget är omöjligt, bara om du själv gör det till det!!
Det första jag får innan skolavslutningen är em solbränna, där man ser var min BH satt och klänningen. Ser riktigt roligt ut.

Hoppas att alla har ett bra sommarlov. Det kommer säkert bli några uppdateringar här på bloggen om jag hinner med det.

Likes

Comments

Äntligen har MUSEs nya musik video kommit ut, alltså dead inside har kommit ut på youtube.
Kolla på den!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag fick present kort på väla, laddat med 400kr, akademibokhaneln, 200kr, sf biokorten, 100kr, och två bio biljetter, shopping på väla under mellandags rean, två böcker divergent och insurgent. Ansiktsbehandling, 200

  • 125 Readers

Likes

Comments

Imorgon blir det Ullared med min syster och mormor
I
Senare imorgon eller på lördag så lägger jag upp vad jag har köpt på Ullared
Just nu ser jag på Hawaii five-O och ska snart sova

Har en fortsatt trevlig kväll


  • 115 Readers

Likes

CommentsMatte med bästa Filippa :)

Likes

Comments

Scarlet
Scarlet handlar om en tjej som heter Scarlet. Scarlet är rödhårig och fräknig. Hennes farmor har blivit kidnappad av en grupp av män som arbetar för månens drottning. Scarlets farmor hjälpte Cinder att fly från månen innan drottningen dödade henne, det är därför dom kidnappade henne. Cinder är den försvunna prinsessan från månen. Den rättmätige till tronen. Samtidigt som Scarlet letar efter sin farmor rymmer Cinder från fängelset. Cinder försöker komma på vad hon ska göra men tillslut vill hon också hitta Scarlets farmor för att kunna få svar. Scarlet åkte till Paris för att hitta sin farmor med en man som heter Wolf. Men vad hon inte visste var att Wolf ledde henne i en fälla. Hon blir arg på honom för det. Men några dagar efter det hjälpte Wolf henne att fly. Scartlets farmor dog för att Scarlet skulle kunna fly ifrån wolfs bror.

Boken är nästan som Rödluvan. Scarlet tar aldrig av sin röda kappa och Wolf är som vargen i sagan. Drottningen av månen dödade Cinders föräldrar för att kunna få tronen för sig själv. Men hon dödade nästan Cinder också så att hon bara kunde ha tronen för sig själv hela tiden. Scarlet är bok två i en serie som handlar om Cinder för det mesta. Hur Cinder tänker ta tillbaka sin tron. I föra boken blev Cinder fången för att drottningen upptäckte att Cinder är starkare än henne. Cinder lyckade rymma innan hon skulle åka upp till månen och bli avrättad.

Boken får tio av tio stjärnor.

Likes

Comments