Hejsan på er alla!

Detta inlägg tänkte jag skriva om ridlägret jag var på tidigare i veckan.Ridlägret var då på Thorells MorganRanch, där jag varit på ridläger en gång tidigare.

Måndag 7/08

Kl. 09.10 åkte vi dit, och vi var framme kring 09.40. Samlingen var klockan 10.00.

På hästutdelningen fick jag bästa Star! Min andra favorithäst efter Princess! Då blev jag jätteglad.


Sedan red vi ett pass den dagen för att se hur ryttare och häst passade ihop, och jag och Star var ett bra team. Vi skrittade, travade och galopperade det passet, och det var jättekul!

Till lunch den dagen åt vi fruktkräm och mackor. Till middag Spaghetti och Köttfärssås.

Mer än så gjorde vi inte den dagen, så det var ganska lugnt den dagen.

Jag tänkte iaf berätta om där vi sov. Dom flesta av oss på lägret sov i en stuga brevid stallet. Med två stycken 3-våningssängar, och några till vanliga sängar. Jag sov högst upp i en av våningssängarna, så det var väldigt, väldigt trångt och jag slog huvudet i taket många gånger. Aja, vi går vidare till nästa dag.

Tisdag 8/08

Vi vaknade vid 07.00 om jag minns rätt, då gick vissa ut och morgonfodrade åt hästarna, men som ni nog vet mig, jag är väldigt morgontrött, så jag låg självklart kvar i sängen. Fast jag hjälpte till att ge hästarna middag och kvällsmat flera av dagarna, och så mockade jag flera gånger, så nog hjälpte jag till alltid.

Till frukost åt vi Fruktkräm och mackor, samma till lunch.

Aja, efter frukosten så skulle Grupp 1 rida första passet, jag var i grupp 3 så jag hade lite tid på mig att riktigt vakna till o sådant!

Första passet var iallafall Dressyr, jättekul, fast Star var ganska så lat. Nästa pass var markarbete/studs, då blev jag flyttad till grupp 5, som bara red över bommar, eftersom jag inte vill hoppa.

Till middag den dagen åt vi köttbullar och mos.

Onsdag 9/08

Vi vaknade kring 07.00/07.30.

Till frukost åt vi fruktkräm och mackor, samma till lunch som vanligt! Första passet den dagen var att hoppa bana, men jag red dressyr istället. Nästa pass var Gymkhana, vilket var så otroligt kul. Vi var i 4 lag, och vi turades om att 'köra' mot varandra. Vi hade Star och Princess som hästar, mitt lag hade Star 2 gånger och Princess 1 gång. Det var även fantastiskt att trava barbacka på Star och nästan galoppera barbacka på Princess! <3 Mitt lag vann inte, men vi hade oerhört kul, och det är ju ändå huvudsaken, eller hur?

Till middag den dagen åt vi Korvstoganoff & Ris.

Torsdag 10/08

Näst sista dagen på lägret :( Som salt i sockret den dagen regnade det massor! Aja, till frukost åt vi fruktkräm och mackor, och Palt till lunch!

Första passet var Dressyr, jättekul som vanligt! Andra passet red vi ut, det flesta barbacka (bl.a. jag!) Och det var fantastiskt kul, bästa Star. Vi skrittade dock bara, då alla inte vill trava/galoppera barbacka, fast några travsprång red jag ändå!

Till middag grillade vi hamburgare, jättegott var det!

Fredag 11/08

Sista dagen på ridlägret, de bästa dagarna på sommaren närmar sig mot sitt slut :( Aja, dagen kunde nog nästan inte bli mycket bättre än såhär. Vi vaknade kring 07.30/08.00. Jag åt inte frukost den dagen, och vi for hem innan lunch så jaa. Aja, jag tog in Star från hagen ganska tidigt och började rykta han, jag flätade även en söt fläta i hans svans. Vi skulle tävla i Dressyr den dagen förresten, haha. Kl. 10.40 kom mina föräldrar och systrar, det är även dom som tagit bilderna som jag lägger in snart!

På framridningen innan tävlingen njöt jag verkligen av sista ridturen på Stars rygg för ett tag, söta, duktiga häst alltså! <3 Vi var bara 3 som red Dressyr och resten Hoppning. De andra två kunde programmet men inte jag, så typ 10 minuter innan jag skulle rida fick jag veta programmet, haha. Det gick iallafall jättebra trotts allt och vi kom hem ed en blå rosett (2a!) Duktigaste Star! ♥ Vi blev inte vinnare, och inte sist! <3 Trots att vi inte vann är jag jättenöjd över mig själv och framförallt Star! <3


Det var iallafall detta inlägg, Hope you enjoyed <3 Lägger även in lite bilder från fredagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments