Hallå hallå! Var ett tag sen nu.
Är väl inte den bästa på att uppdatera direkt..

Denna veckan har varit rätt bra faktiskt. Kollat på film i skolan, lagat och ätit god mat. Umgåtts med mina fina vänner där också. Har fått en inflammation i foten så har svinont. Har inte varit på praktiken pga det. Jättetråkigt.

Det har inte hänt så mycket faktiskt. Bara vart hemma och tagit det lugnt och målat lite.

Vet dock inte vart jag ska göra av den,en det löser sig. Finns säkert nån som vill ha den ^^
Men nu ska jag fixa tvätten och sen gå över till R. J är redan där o vi ska dricka lite ikväll.
puss 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå hallå världen. Ligger helt död i soffan och myser framför Harry Potter. Ja, kommer inte hända så mycket mer idag känner jag.
Blev rätt mycket igår.. Mer än tänkt faktiskt.

Det började med att vi bara skulle sitta o spela, men det slutade med att det kom fler personer hit och sen drog vi vidare på en fest. Där blev det bråk och då fick vi dra vidare till nästa fest.

När vi väl kom hem frös jag så mycket att jag hade på mig mjukisbyxor samt hade en filt under täcket. Vaknade runt 6 tiden på morgonen och gick på toan och behövde kräkas, inte bra att blanda olika alkoholsorter asså.. Sen la jag mig i soffan, satte på mig en tjocktröja och riktigt tjocka strumpor då jag fortfarande inte hade fått nån värme i kroppen. Somnade riktigt gött kan jag säga!
Sen vaknade vi runt 1 och har bara legat och myst i 2 timmar innan vi tog en smörgås och satte på andra Harry Potter filmen.

Tog inte så många bilder igår, som jag sa så är inte jag den som tar kort ^^

Men nu ska jag fortsätta kolla på film och mysa med J!
puss😘

grogg med pepsi max, citron, is och sprit

Jättefin censur där ☝

Likes

Comments

Har nu fixat mig och vikt tvätten faktiskt.
Sitter och väntar på att J och R ska komma så att vi kan börja spela. Kommer säkerligen att lägga ut några bilder imorn, om jag tar några vill säga. Är inte så mycket för att ta kort hela tiden ^^
Ska fundera ut något vi kan äta. Frysen har inget speciellt lockande att erbjuda heller..

Känns som att det saknas något i bloggen.. Något ni vill att jag ska lägga ut? Frågor, sanningar, pinsamma saker som hänt, ja vad som helst!

Kommer så småningom börja träna, tycker det är lite för kallt ute nu, jag vet, finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.. Men jag är hellre ute och går än att vara på gymmet!
Så ni lär säkert få höra mer om träning och kost när jag blivit mer insatt!
puss😘

Likes

Comments

Godmorgon, säger jag o klockan är halv 2.
Blev lite sent igår, låg och kollade på film halva natten ^^ dock sov inte min pojkvän i sängen utan i soffan då jag har en tendens till att snarka och knö väldigt mycket när jag sover. Så är inte så kul att vakna upp själv :(

Idag ska vi inte göra så speciellt mycket, förutom ikväll då vi ska umgås med ett par kompisar och spela black ops 3 och ta några öl och så. Ska bli riktigt kul.

Får se om jag kikar in här idag igen. För nu ska jag äta frukost. Ciao!

Likes

Comments

Hallå där! Har nu tänkt mig att försöka mig på att blogga igen. Har haft det innan men det har då inte gått nåt vidare..
Ja, så vem är jag? -står ju självklart i presentationen men..
Jag är en 19 år gammal tjej som är glad på livet och älskar mat. Är utbildad kock och letar jobb för tillfället. Dock så går jag nu en extra utbildning som kock, för att lära mig mer, ett år framöver så kommer bli asnajs sen! Bor förtillfället hos min pojkvän i Säffle pga utbildningen. Trivs jättebra med hur allt har blivit nu det senaste året!

en liten kort presentation, då ni kommer att lära känna mig undertiden ^^

Klockan är snart 9 och då blir det mat, älskling ska ställa sig och göra mat så fort mina bröd har blivit klara i ugnen. Har bakat halva dan. Så mycket godare och billigare att baka själv!

Ska väl inte göra detta inlägg för långt så ni får klara er med detta!
puss😘

Likes

Comments