Har nyss varit inne i duschen, och ska snart plugga.. Haha

Men idag är de söndag, imorgon skola igen då..  Men en sak ja längtar skit mycket är att jag ska se  på denna film på fredag, med farsan! 😱😍

Dockan Annabelle skrämde oss alla i förra årets hyllade skräckfilm THE CONJURING, och nu får vi veta hur allt började.Händelserna bygger även denna gång på arkivmaterial och den verkliga dockan finns på ett museum för ockulta ting i USA där en präst regelbundet välsignar henne. John hittar den perfekta gåvan till sin gravida fru Mia, en vacker och ovanlig vintage-docka i vit bröllopsklänning. Men dockan drabbas snart av en förbannelse och Mias förtjusning i Annabelle varar inte länge.

Har riktigt höga förväntningar! Men den kommer nog bli riktigt bra för min smak iaf! :))


//Amanda


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gick o la mig 02:20 ungefär och idag är man skit trött haha!
Så idag blir det en slö dag och lite plugg. Har legat i sängen sedan 11 och har inte gått upp än, så ska snart äta en sen frukost. ;)
Ha en bra dag alla, det ska jag ha iaf. ;)

//AmandaLikes

Comments

Ska rida snart, haha men ah, skriver senare :)

Ps. Blir nog en ridningsvideo idag hahah :D

//Amanda

Likes

Comments

Fredag, härliga fredag haha. Så skönt hehehe ;) haha nej men jag dunkar lite Slipknot o lite så :)

Påminner er oxå att jag har Q&A så ni kan ställa frågor på bloggen och min Facebook! :) avslutar den 15 :) alltså en onsdag. ;)

//AmandaLikes

Comments

Orkar inte blogga mer idag, är seg som fan och ja.. ska göra lite läxor och 22 sitta vid teven så ja :) Skriver imorrn igen med bättre krafter. :)

//Amanda

Likes

Comments

Haha, vet inte om jag har skrivit rätt på Rubriken, men ja antar det. Men Q/A är så att man ställer frågor som man undrar över hos mig! Ni kan ställa på bloggen och Facebook! :) Ni har mina användarnamn här nånstans på vänster sida! :) så bara Facebook o här på bloggen, annars blir de så rörigt :) så vi kör NU och jag avslutar den om en vecka, alltså den 15/10 :)

//Amanda


  • 57 Readers

Likes

Comments

Ja, som ni ser i rubriken är jag hemma idag pga känner mig inte så bra.. Mår illa och huvudet värker som in i...! Tar det jävligt lugnt och lyssnar lite musik. :) Är lite ledsen pga av personliga skäl som jag inte vill skriva ut här.. Men det är jätte jobbigt att bära på denna känsla som jag har.. Men försöker som sjutton, ska fan klara detta! 👍Ingen ska få mig att må dåligt! Försöker att jobba upp från stegen som jag "ramlade" ner från. Det går inte så bra är på ruta 1, men jag kämpar på!
Misstänker att jag har en liten grad av depression, asså fuck.. Varje dag kämpar jag fram och försöker vara glad, men innerst inne är det kaos, sorg osv. Aja vill inte att det ska vara nån depp blogg, är dock deppig nu men skit samma.
Skriver senare på dagen..

//Amanda
Likes

Comments