God kväll på er!
Igår hände det en liten olycka på idrotten som slutade med ambulans, tråkigt nog😔 jag gjorde illa mig när jag gjorde en kullerbytta på en plint. Jag gjorde illa min rygg och så ringde skolan efter ambulans när min mamma kom tills skolan. Eftersom jag kunde inte gå sitta jag kunde bara ligga stilla. När ambulansen kom så satte dem. På mig en massa olika saker, som t.e.x nackskydd och sen
Fick jag ligga på något som vart väldigt hårt! Men det var för jag skulle ligga så rakt som
Möjligt tills jag kom till sjukhuset! När jag kom in så fick jag röntgas på sjukhuset och dem kom
Senare fram till att jag hade spruckit 3 revben
1 på framme sidan och 2 på
Bakre sidan. Men sen fick jag ligga
Och vänta på att jag skulle få komma hem
Och vila! Jag kom ifrån sjukhuset runt åtta så det gick ganska snabbt där ändå.
Men nu ligger jag i min säng och ska försöka sova😴 är väldigt trött för jag har ganska svårt att sova!Jag valde att sudda ut ambulanspersonalens ansikte för det är nog bäst😊 igga gärna mitt
Ansiktet ser ut som ("hej kom och hjälp mig")😊

Puss💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejj på er!
Jag har inte bloggat på ett tag för jag har haft fullt upp med skolan och efter de har jag varit me mina kompisar😊 men jag ska bli bättre på att blogga nu. Imorgon har man fysik prov vilket jag sitter och pluggar till just nu. Sen så två redovisningar imorgon. En är på spanska den andra är på engelska. Så jag har väldigt mycket just nu. Men jag ska försöka göra ett inlägg innan jag går och lägger mig. För nu måste jag fortsätta.
Puss❤️

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu ligger jag i min säng. Jag är tyvärr sjuk. Har feber och har ont i huvet. Jag ligger och kollar på gårdagens Paradise hotel avsnitt. Och sen ska jag kolla på gårdagens portkod 1525 avsnittet. Så så ser min dag ut idag. Morgondagen ser så ut att jag ska på möte på morgon, om jag inte fortfarande har feber. Jag ska träffa soc och bara göra ett uppföljnings möte och prata hur det går för mig i skolan och hur det är hemma och så. Sen så ska jag ta upp några saker och fråga dem. Efter mötet så vet jag inte om jag kommer gå till skolan. Beror på hur jag mår. Men nu ska jag kolla klart på pH!
Puss❤️😷

Likes

Comments

Hej mitt namn är Amanda som sagt! jag är 13 år gammal blir 14 i februari. I detta inlägg tänkte jag berätta lite smått om mig själv, jag lever med skilda föräldrar och bor hos en fosterfamilj i ungefär 1 månad till. Sen får jag komma hem till mina föräldrar igen. Jag har 4 syskon, 5 syskonbarn och två små hundar som ni säkert kommer få se i flera inlägg senare. Det jag brukar gör på fritiden är, vara med kompisar, shoppa , går i skolan och försöker vara så mycket som möjligt me min familj.. Det är det jag kommer på just nu. Är det något ni vill fråga så tveka inte på det utan fråga mig bara om det är något ni undrar över.
Puss❤️


Likes

Comments