I sommar har jag hängt i Malmö hemma hos Erik och jag bilderna från i somras är många och ovisade. Så, för att få lite liv i bloggis så tänkte jag dela med mig av ett par bilder. Älskar bilder. Är så ledsen att jag fotat så dåligt.. men de jag har ska jag ta tag i att dokumentera nu. Kommer vara så glad för det om några år.

Se och njut, några små men extra fina stunder från min sommar. Pussar & kramar <3

Likes

Comments

Nä inte igen känner ni.. men jo, eeen gång till :) HEJ! Nu är jag tillbaka igen. Igen, igen och igen försöker jag, haha. Men nu har jag längtat så mycket och många gånger saknat att ha en liten bloggis, så nu är jag verkligen taggad. Jag kan inte lova lika bra update som förut, för nu gör jag inte lika mycket bloggvänligt liksom. Under skoltiden är allt bloggvänligt, men eftersom jag inte är en riktig modebloggare med outfits and so on, så har jag inte lika mycket att skriva. Men när jag väl har något på hjärtat så är det både skönt och roligt att kunna skriva av sig litegrann.

Så nu är planen att ta upp allt som har med bloggis att göra igen i höst och försöka hålla ut hela vintern också så att jag får sälensäsongen dokumenterad. Jag är SÅ glad att jag bloggat massor under gymnasiet, för det finns så mycket roligt att se tillbaka på - så nu vill jag kunna göra samma sak med åtmindstone en säsong i Sälen. Fotar också sååå mycket mindre nu när jag inte har bloggat något och det är så tråkigt, så nu hoppas jag på att det blir ändring på det med haha!

Men hörrni, det här kan ju faktiskt bli roligt. Det hör liksom till hösten att få höstmysa med lite bloggfix. Åh va kul, jag är verkligen såå taggad. Mest på hösten men också på att få blogga lite. KUL! På helt ny blogg också, för er som märker det. Min gamla finns dock kvar, men kände att jag ville starta på nytt nu.

Pussar & kramar <3

Likes

Comments