onlineshopping, shopping, mode

Efter en lille pause, er jeg klar til at poste mere! Og endelig er sommeren ved at være her - det betyder varme, sol og sommertøj. Personligt elsker jeg sommertøj, da det meste er let og luftigt at have på. På billedet vises nogle ting, jeg ELSKER lige for tiden.

1: envii.com // 180DKK
2: nunoo.dk // 799DKK
3: envii.com // 60DKK
4: envii.com // 400DKK

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

bags, mode, onlineshopping

Hvis du er ligesom mig, så elsker du "onlineshopping" - og typisk kommer man forbi kategorien "bags". Så kan man sidder der og kigge på tasker indtil du finder en du rigtig godt kan lide, for at finde ud af, at du har forelsket dig i den dyreste på hjemmesiden, som du slet ikke har råd til. Men der er altså nogle hjemmesider der sælger flotte tasker til gode priser!

Hjemmesider som Zealand og Mango har ihvertfald nogle pæne tasker, til en god pris for køberen!

Nr. 1: zalando.dk // 149kr
Nr. 2: shop.mango.com // 399kr
Nr. 3: shop.mango.com // 499kr
Nr. 4: shop.mango.com // 199kr
Nr. 5: zalando.dk // 199kr
Nr. 6: zalando.dk // 199kr

Likes

Comments

onlineshopping

Er jeg den eneste, der elsker bløde jakker, og tøj? men ikke er så vild med tanken bag dem mht. dyr? Det er tit at de falske pelse ikke bliver så flotte, hvis du spørger mig, og jeg synes personligt, det kan være svært at finde noget fake fur, der er lækkert og pænt.

Det er blevet en del nemmere, efter jeg har fundet hjemmesiden "Americandreams.dk" der har nogle super flotte pelsjakker - uægte! og farvemæssigt tror jeg der er lidt, for enhver smag. derud over sælger de også en masse andet pænt. det er hurtigt blevet en af mine favorit hjemmesider at kigge på.

Hjemmeside:

Americandreams.dk

Likes

Comments

shopping

Lige for tiden kigger jeg meget på tøj online - og det giver mig et overblik over, hvad jeg godt kunne tænke mig af tøj! jeg har helt sikkert også fundet nogle hjemmesider, jeg tør kalde mine "Ynglings", og gemt en masse tøj links. for wow der er meget pænt!

Noget af det tøj jeg er faldet helt for, er denne blonde agtig kjole, den grønne jakke, øreringene (jeg elsker store øreringe), og de simple ankelstøvler. Uhh, jeg synes det ville passe godt sammen. og priserne er ikke så slemme overhovedet.

Hjemmesider:

Kjole: Chiquelle.com // 34.95

Jakke: Miinto // originalpris: 2.100,00kr - nu: 1.050,00kr

Sko: Zalando.dk // 309kr

Øreringe: hm.com // 39,95 (3 par)

(hvid bluse): Dilling - underwear.dk // 129,99kr

Likes

Comments

mode

Efter mit sidste oplæg tænkte jeg, at der var brug for noget andet - og hvad kunne være bedre, end et vinter outfit! eftersom vi stadig er i vinter månederne, er det jo ikke forsent at poste et outfit med fine vinterfarver.

Ærligt, så elsker jeg det her sammensatte outfit - en rød skinjakke, en blondebluse, en adidas t - shirt, velour bukser, og new balance sko - Ja tak! Farverne er meget mørke og vinter præget, men med det røde og det blå sammen, synes jeg langt fra, at man kan kalde looket kedeligt.

Hjemmesider:

Jakke: miinto.dk // 1.000,00kr

Blondebluse: rosemunde.com // 499,00kr

Adidas t - shirt:: Zalando.com // 219,00kr

Velour bukser: shop.bestseller.com // 245,95kr

NB sko: rezetstore.dk // 900kr

Likes

Comments

(Billedet er fra min egen ask.fm profil)


Mobning er efterhånden et udbredt emne - det er noget, der for mange er en stor del af hverdagen, og kører meget på folks psyke. En stor del af det problem skyldes de sociale medier - Det fungerer ved, at du på de forskellige apps og profiler, viser den bedste side af dig selv. Du skal se speciel ud, have det rigtige tøj på, stå på en speciel måde, eller have det rigtige filter. Følger du ikke med strømmen, kan du få negativ respons, hvilket kan føre til evt. "haters" eller mobning.


Hvis jeg skal tage udgangspunkt i et specielt medie, ville det være den populære "ask.fm" - Du sender et spørgsmål, anonymt, eller ikke anonymt - valget er dit. Denne "anonym" - funktion bliver dog nemt misbrugt af mange, til at sende ubehagelige eller krænkende beskeder til andre, og hvorfor? for at udstille, og spørge om alle de ting, man ikke tør spørge om fra person til person. selvfølgelig er det ikke alle der misbruger appen. Dog skal man være opmærksom på, hvad man skriver ud til andre. det giver ar efterfølgende på den pårørende person.


Alt i alt, kan det være svært at vide, hvad man skal og ikke skal skrive - der kan nemt ske misforståelser på de sociale medier. Derfor skal vi huske at tænke over hvad vi skriver, og passe på hinanden online, så vel som i hverdagen.


Likes

Comments

Hej og velkommen til mit første indlæg!

Denne blog, vil jeg blandt andet bruge, til at oplyse dem der læser, om hvordan der er for mig, at være ung. 

Jeg har valg at lave denne blog, fordi jeg har nogle historier, som jeg kunne tænke mig, kom ud i lyset. 

Jeg har haft rigtig mange overvejelser, om hvor vidt jeg skulle lave denne blog eller ej. Nu har jeg valgt at gøre det, for at give mig selv en lille "hobby". Jeg håber det er noget, som jeg kommer til at gøre i længere tid, og se om det ikke er noget, jeg måske vil "hænge fast i".  


- Amalie Vinther

Likes

Comments