Header

Hverdag

Hei alle beauties!

Idag er nest siste dag av challengen, og jeg tror det blir litt godt. Jeg tror jeg kommer til å ta et par dager, men ikke bli skuffa, fordi jeg skal klare å hvertfall ha et innlegg annenhver dag, kanskje ikke hver, for så mye inspirasjon tror jeg ikke jeg har dessverre. Men jeg kommer til å ta et par dager fri, kanskje ikke tenke så mye på bloggen også komme sterkere tilbake igjen, kanskje har jeg kommet på et par innlegg. Også får jeg kanskje fokusert litt mer på å ut å ta bilder å få gode bilder til bloggen.

Vi snakkes imorgen igjen!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

Goooooood søndag alle samme!

Idag har formen min vært så mye bedre, jeg våkna uten å være noe kvalm eller ha feber, det var digg det! Så jeg tenkte jo at jeg selvfølgelig da kunne bare sette i gang med å rydde og vaske litt. Men etter dusjen jeg tok meg imårrest mista jeg energien min ganske kjapt. Jeg er veldig flink til å overvurdere meg selv, når jeg er syk og jeg føler meg bra en morgen rett etter tror jeg at jeg er frisk, men jeg er jo fortsatt syk, er fortsatt svak i kroppen. Så dagen endte opp på sofaen med cola og salt potetgull, og film på tv. Jeg har sett 102 dalmatinere og beauty and the beast idag.

Jeg sitter enda godt planta i sofaen, jeg tenker å prøve å rydde litt senere, men jeg kjenner jeg fortsatt er i litt dårlig form, jeg håper bare ikke at jeg får feberen tilbake imorgen. Jeg har heller ikke tatt noen særlig bra bilder i det siste, så det blir et bilde av meg med sminke og ser flott ut, jeg hater hvordan jeg ser ut når jeg er syk, og tipper jeg ikke er den eneste, hehe. Men skal få nye bilder til uka håper jeg.

Nå skal jeg bare se ferdig filmen, beauty and the beast, så skal jeg få sett om jeg får rydda litt senere. Så snakkes vi!

  • 11 Lesere

Likes

Comments

Hei.
Nå ligger jeg her i sofaen, fortsatt syk, men akkurat nå er formen ganske bra. Jeg våkna imårrest og var ganske kvalm og slapp og hadde litt feber, jeg lå i senga helt til 3 tiden idag. Da hadde jeg fått sovet litt mer og kvalmen hadde gått litt over, så jeg fant ut at jeg måtte prøve å bevege meg til stua. Så typen dro på butikken å kjøpte salt potetgull til meg, så snill han er assa!!
Nå ligger jeg å ser på Den nakne sannhet og spiser potetgull og drikker en litt død cola, altså ikke så mye kullsyre igjen.
Håper jeg våkner imorgen uten kvalme og feber, og føler meg litt bedre hvertfall. Men vi får se da, får bare be og håpe!
Så får dere sikkert oppdatering igjen imorgen om jeg er blitt bedre eller ikke!

-AmalieV

  • 11 Lesere

Likes

Comments

Hverdag

Hei alle sammen!
Jeg ligger nå langflat i senga, fordi jeg har blitt syk, jippi! (I ironisk stemme).
Så dette kommer ikke til å være et langt innlegg. Jeg håper jeg er bedre til imorgen! Fordi jeg hater å være syk, også har jeg helt sykt vondt i halsen!:(
Men ja, jeg må jo oppdatere dere, men håper jeg kommer sterkere tilbake imorgen!
Snakkes besuties.

-AmalieV

  • 14 Lesere

Likes

Comments

Å herregud, jeg hadde helt glemt å blogge idag. Jeg har vært ganske sliten etter jobb og sånt idag så sovna når jeg kom hjem. Jeg beklager virkelig så mye!! Men til helgen lover jeg at det blir bedre innlegg!

Dette innlegget bli veldig kjedelig og kort, men jeg vil helst ikke bli diskvalifisert fra konkurransen bare for at jeg jobber og er sliten, det blir for dumt. Men jeg skal nok klare til få dagene som er igjen av konkurranse, jeg synes det er veldig morsomt at jeg på en måte blir tvinga til å blogge, det gir meg rutiner.

Men imorgen skal jeg sette på alarm, slik at jeg kan huske på å blogge litt tidligere, å kanskje tenkte litt på innlegg jeg skal skrive, men hadde også vært fint om det er noe dere vil se at dere legger det igjen i kommentarfeltet. Så snakkes vi!

  • 14 Lesere

Likes

Comments

Oppskrift

Hei alle sammen!

Idag har jeg en ny matoppskrift å dele med dere. Igår fant vi nemlig ut at vi skulle lage en hjemmelaget wok, det blir å mye bedre når man kan ha i ferske grønnsaker og lage en egen smak. Også fant vi også ut at vi skulle ta litt bilder slik at jeg kunne dele den her, med dere.

Dette hadde vi i vår: Eggnudler, vannkastanjer, minimais, sitronmelisse, grønn asparges, løk, gulrot, brokkoli, cashew nøtter, sriracha og soya saus + marinert kyllingfilet, som jeg glemte å ta bilde av. Pluss at vi krydret det litt med pepper og salt.

Det vi starta med var å skjære opp alt som måtte skjæres opp, da det er lettere å bare kunne hive det oppi panna.

Først så gjennom stekte vi kyllingfileten, slik at den var nesten ferdig, så kasta vi opp alle grønnsakene, gulrota er kanskje lurere å ha oppi lengre, da den tar litt mer tid å få mykere.

Også får du til slutt en veldig deilig og hjemmelaget wok! Denne ble utrolig god, må jeg ærlig innrømme, nå var det kjæresten min som sto for smaken på den, så det skal han ha. Han er veldig flink med mat da, så der er jeg heldig, for jeg er ikke så veldig stor matlager, da jeg er ekstremt kresen på mat.

Bon Appétit!

Sorry for et veldig seint innlegg idag, men har vært på jobb idag, kom hjem 4, dusja og dro rett til søstra til typen, vi skulle sitte barnevakt. Så har ikke fått tid til å blogge før nå. Imorgen kommer det mest sannsynligvis litt tidligere, men skal på jobb imorgen også, til 4, så kommer etter det en gang.

Så får dere kose dere med oppskriften så lenge. Gjerne gi tilbakemelding om dere prøver den eller skal prøver den!

  • 21 Lesere

Likes

Comments

 It is Winter Wonderland!

Herregud så fint vær det var ute idag. Stor sol og skikkelig fint. Dere vet sånn fint skiværføre, sånn var det her idag. Jeg ble ringt opp til jobb idag så jeg hadde heldigvis en veldig god grunn til å komme meg ut døra idag, så da knipsa jeg noen bilder!

Nå er jeg så trøtt, men jeg kan ikke legge meg helt enda. Skal sette meg ned å spille litt sims, så får vi se om jeg våkner til litt. Skal på jobb imorgen også, så vil gjerne legge meg til riktig tid, slik at jeg får nok søvn. Blogginnlegget kommer også sikkert litt seint imorgen, fordi jeg har ikke noe å forhåndspublisere. Skal sitte å tenke på noen innlegg i pausen min imorgen. Så vi snakkes imorgen en gang!

  • 21 Lesere

Likes

Comments

Jeg tenker at det er gøy for dere å lese slike innlegg, så her kommer mitt innlegg om mine første ganger på forskjellige ting.

Mitt første kyss

Jeg hadde mitt første kyss da jeg var 16, jepp, jeg ble ikke interessert i gutter før det egentlig. Jeg hadde noen sånne små crush, men det var liksom ikke sånne gutter jeg hverken kjente eller jeg kunne få, da de som regel var i 20 åra eller noe, hehe.

Min første fest

Det var vel litt etter konfirmasjonen, vi har en sånn årlig fest der hvor jeg kommer fra, det er en helg som vi kaller Nordlandsbåtregattaen. Det er ganske stort event hjemme, alle som har flytta derfra kommer alltid hjem den helga for å få med seg festlighetene, jeg var der første gang etter konfirmasjonen min. Ble konfirmert i mai og denne festen var i juni.

Min første utenlandsreise

Det var i 10 klasse, vi har aldri brukt å reise så langt. Så i 10 ble jeg med mamma og pappa til Puerto Rico. Vi var i 2 uker sammen med et vennepar av mamma og pappa, og datteren deres og jeg gikk i klasse, så jeg hadde heldigvis noen å henge med.

Min første mensen opplevelse

Jeg fikk mensen i 8 klasse, mener jeg det var. Jeg huska jeg var så redd, jeg gråt den dagen, litt fordi det var så jævlige smerter men og fordi jeg ikke forventa det. Heldigvis var mamma hjemme, og vi kan være ganske åpne om sånne ting, så hun forklarte meg hva det var. Men ja, jeg gråt, haha! Huska at den ene søsteren min var hjemme også, hun gratulerte meg, det var flaut og pappa også kom hjem litt etterpå, selvfølgelig måtte mamma fortelle ham også det, han gratulerte meg også, jeg var så sykt flau!! Huff, det var litt av en dag..

Min første gang jeg flytta hjemmerfra

Jeg flytta ut når jeg starta på vgs, da vi bor en plass der det ikke er noen vgs rett i nærheten, nærmeste er en time. Så jeg måtte ha flytta uannsett, så jeg flytta ut på hybel når jeg starta der. Og bodde på hybel i 3 år, og når jeg var ferdig så flytta jeg hjem igjen, bodde der sommeren, også når jeg var ferdig og jobbe hjemme flytta jeg hit.

Min første leilighet

Den over denne henger litt sammen, fordi denne leiligheten jeg bor i nå er min første, flytta hit med typen ifjor. Så her bor vi fortsatt da, vi håper at neste gang vi skal flytte har vi kjøpt ei leilighet, vi leier bare denne.

Min første kjæreste

Skulle egentlig ønske å si at det er han jeg er sammen med nå, men det er det ikke. Jeg var sammen med en 1 året på vgs, men det ble slutt ganske raskt etter. Så nå har jeg det så bra med han jeg er sammen med nå, kunne ikke spurt om noe annet i en fyr eller noen annen fyr, han er god tvers gjennom!

  • 48 Lesere

Likes

Comments

Hverdag

Hver sønag i dette huset er skikkelige late dager, vi gjør ingenting, noe som egentlig er veldig digg! Jeg liker veldig godt at jeg ikke trenger å tenke på å må ordne meg eller at vi skal ut av huset eller noe. Det er så digg å kan gå i chille klær hele dagen.

Jeg bruker egentlig søndager mest på å rydde og vaske leiligheten, jeg har rydda soverommet og badet idag. Så skal jeg ta resten imorgen når typen er på jobb tenker jeg. Er så mye lettere å vaske og rydde når det ikke er noen andre enn meg hjemme, skal spille høy musikk og vaske som bare det, hehe.

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og skal bare slappe av resten av kvelden, kanskje se på en film eller noe.

  • 48 Lesere

Likes

Comments

God lørdag dere! Idag har vi serriøst ikke gjort en dritt, vi skulle jo egentlig til Oslo idag, men det ble ikke noe av, så det endte opp med at jeg sovna på sofaen, i et par timer på dagen idag. Og nå sitter jeg fortsatt i sofaen å vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg kjeder meg litt, men er ganske godt også å ha en chill lørdag, vi dro jo på senteret en tur igår for å shoppe litt, eller, typen fikk shoppa litt, han kjøpte seg en dongeri jakke og en hettegenser. Han har lenge gått å villet ha en dongeri jakke, så igår så bare slo han til. Jeg skulle egentlig vente med shoppinga idag, i Oslo, men det får vi ta en annen gang, skal vel til oslo i begynnelsen i mars tror jeg, da kommer noen venner dit som skal på konsert. Gleder meg helt sykt, jeg savner å ha vennene mine nært meg, og enkelte dager er verre en andre, men jeg håper jo jeg kan få noen jeg kan henge med her også, til slutt.

Vi snakkes senere beauties!

  • 59 Lesere

Likes

Comments

Instagram @amvaa98