Velkommen

Hey - velkommen til min blog;)

En kold eftermiddag i marts kom mine forældre hjem efter at have været til møde med en børnelæge. Jeg husker tydeligt at gå rundt helt forvirret, og vente på, at de skulle træde ind ad døren. Men det var først flere minutter efter de kom hjem, at jeg kunne få mig selv til at spørge om, hvad børnelægen havde fortalt dem. Vi sad omkring køkkenbordet, da de fortalte mig, at min lillesøster havde fået stillet diagnosen infantil autisme. Jeg vidste ikke helt konkret, hvad det var, men jeg havde hørt det før.

Nu er det knap 3 år siden, og jeg har lært at acceptere det, men det har været svært, og det har taget lang tid. Jeg vil gerne skrive om hele processen frem til i dag, men også om min nuværende dagligdag, og om alle de udfordringer den indeholder.

Jeg håber at I har lyst til at læse med:)

På gensyn<3


Synes godt om

Kommentarer

spesaly
spesaly,
kære amalie hvor er du sej. jeg er mor til 2 piger på 7 og 5. min ældst datter har aypisk autism. jeg håber min lille datter bliver lige så god og stærk som dig, og erkende, acceptere sin stor søster sådan som hun er..
Jesper
Jesper,
Hej amalie .. god blog du har lavet... Jeg har tilladt mig at linke til den på mit nye forum for/om aspergere og autister og deres familer venner kolegaer . Håber det er ok med dig. www.aspie-forum.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
  • Nouw