Sommerhus

Hej igen!

MIn familie og jeg har lige tilbragt nogle dage i sommerhus, så jeg tænkte at jeg lige ville skrive, om hvordan det var gået. Jeg håber i vil læse med;))

Når jeg holder ferie med min familie, er der altid nogle begrænsninger for, hvordan det kan forløbe.

1. Vi kan ikke rejse til udlandet alle 5

2. Vi kan kun være i storbyer uden min søster.

3. Vi kan være sammen alle 5 et sted, min søster kan lide og føler sig tryg ved. Det vil altså sige noget bekendt

Så det er det, vi holder os til. Derfor ender det ofte med, at vi er i sommerhus en stor del af ferien, fordi det er noget af det, hun elsker! Hun elsker at bade i havet og at lege i sandet, spise is og slappe af. Det kan bare altid stadig gå begge veje.

Vi har for eksempel lige lånt min farmor og farfars sommerhus hele sidste uge, og det var både op og ned. Vi brugte meget af tiden på at lave de ovenstående ting, og det gik for det meste helt udmærket. Men hun kunne næsten ikke sove hele ugen. Hver nat vågnede hun ca. klokken 02.00 og faldt ikke i søvn igen. Det påvirkede selvfølgelig mine forældre rigtig meget, da der pludselig blev vendt op og ned på deres døgnrytme, men det kunne også tydeligt mærkes på min søster, at det ikke var let.

Hun blev nemmere stresset og hysterisk og var altid sindsygt opgearet. Hun begyndte at sige høje lyde/skrige en masse og var svær at få ned i gear.

Det var nogle hyggelige dage, men også meget kaotiske og knap så hyggelige som vi alle havde håbet på.

Mens jeg skriver dette låner vi min mormor og morfars sommerhus, hvor det hele er gået bedre, fordi min søster har sovet godt de fleste nætter:))

Det var alt jeg havde at skrive om i dag. Jeg håber, at I nød at læse med og også vil gøre det næste gang, jeg opdaterer her på bloggen.

Hvis I har spørgsmål eller andet er I altid velkommen til at skrive til mig på amalietblog@outlook.dk


På gensyn<33

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
  • Nouw