Sommer

Så er det et par dage siden jeg landede i Kroatien! Jeg havde aftalt med mine forældre at jeg tilbragte en uge nede hos min kæreste og hans familie i det smukke Kroatien. Turen tog lige under 2 timer, hvilket var nemt med Wifi og Netflix, haha. Vi bor i en bolig i byen Klek, som minder om en kæmpe dal med vand og massere sol - det er så dejligt! Det første billede er fra en dag vi kørte over grænsen til Bosinen, som man faktisk kan se fra altanen. Det eneste jeg vidste om Kroatien, var at der var mange sten. Sten og bjerge. OG det er meget rigtigt!

Likes

Comments

Sommer, Must-haves

Idag var en fuldstændig skøn dag! Solen, varmen og det dejlige vand. Jeg elsker Naples Beach!
Fugt og sand - ikke lige mig, må jeg indrømme.. MEN jeg skulle prøve min nye solcreme med instant tan. De hurtige løsninger er ofte de nemmeste, om det så koster 11,50$.. Solcremen virker heldigvis haha!
Kan anbefales, hvis man IKKE bruger en hvid bikini.

Likes

Comments

Sommer

Som nogle af jer nok har læst jer til, er Naples mit andet hjem. Jeg vil derfor oploade de her smukke billeder som jeg fik taget idag, hvor jeg bla. var forbi Naples pier/beach og 5 th street.

Likes

Comments

Hverdagen

​Billede outfit 

Jakke fra Calvin Klein 

Taske fra Calvin Klein

Legging fra Forever 21


Ja, så skulle den jo komme. Jeg har meget hurtigt skrevet 5 facts ned til jer om mig, som måske kan virke lidt sære.. Sætter self pris på hvis i skriver jeg skal skrive flere eller uddybe nogle af dem jeg har skrevet.

Facts om mig

1. Jeg elsker psycedelic-trance (noget dak-agtigt, oversættet til nutids dansk)

2. Jeg bruger denne nye blog til at vise den lidt finere side af mig selv, ikke fordi jeg er meget anderledes irl (in real life).

3. Jeg kan ikke lave mad, der ikke er brændt på.

4. Jeg er MEGA afhængig af Instagram, Snapchat og Facebook.

5. Jeg elsker contouring så højt, at jeg bruger metoden dagligt.


Likes

Comments

Sommer

SOL, SOMMER og SHOPPING
Jeg er lige nu i staten Florida, mit andet hjem, og jeg absolut elsker at være her! Alle palmerne, solen osv... Jeg har ikke skrevet så meget, da jeg har haft lidt travlt med min Instagram. Jeg havde rigtigt tænkt mig at skrive et oplæg om min dimission, ja endelig færdig haha, men valgte så at lave det her. Så..
Florida - den solrige stat, massere klubber lang South Beach og de mest fantastiske strande! Min egen favorit: Naples Beach. Kæmpe strand, lyseblåt vand og meget dyreliv (fisk, delfiner osv.)
Jeg har nået en masse shopping, på de få dage jeg har været her! Jeg har specielt et outlet og center der bare SKAL prøves, hvis man en dag skal til Florida/Naples.

Mirromar outlet, ikke så meget outlet priser, men der er massere tilbud! I dette outlet er der bla. Ralph, MK, CK, Coach og mange andre.
Coastland center, viiiiiiildt lækker center. Der er dog ikke alle de dyre butikker, men stadig. Centeret har en foodcourt (kæmpe område med madsteder, take Out og siddepladser).
Jeg håber at DK's vejr ikke fuldstændig ødelægger jeres sommer..

Likes

Comments

Hverdagen , Inspiration

Hej! Her opdaten jeg lovede så..
Jeg var lige en tur inde på Kongens Nytorv for at få lavet ekstensions hos min bonus tante. Hun ejer en salon inde på den hyggeligste gade, og den kan klart anbefaledes hvis man ønsker noget i stil af: dreads, påsætning, ekstensions lavet med forskellige metoder, fletninger m.m.

Jeg ELSKER mine nye dutch braids, som dsv. kun holder ca. en uge. Dem jeg har er pænt lange og er lavet med 4 farver ekstensions da mit hår ikke går mere end ned over skuldrene..

Likes

Comments

Must-haves

Jeg er blevet så forelsket i sommerkjoler! Nu da jeg tager til Amerika på torsdag, er mit første must-have... En sommerkjole! Jeg er sikkert ikke den eneste der ofte kan føle sig lidt utilpas i et par korte shots, haha.
DERFOR er en lækker sommerkjole lige det der skal til i varmen, fordi det er pænt varmt der hvor jeg er, det meste af min sommerferie (puha, kan allerede mærke varmen..) Man skal selvfølgelig også have nogle behagelige sko, men dem jeg har sat på billedet er desværre ikke de behageligste, man kan finde derude. De her har lidt hæl, men ikke nok til at man plasker rundt ude i varmen - derfor er de perfekte.
Plus en fin ring, og måske et par af de mange solbriller man gemmer væk i løbet af vinteren?

Likes

Comments