Hej mine søde læsere,

Idag er det mandag, og en ny uge er skudt igang. Min uge bliver ikke mere anderledes end alle de andre. Egentlig bliver det en meget kedelig en af slagsen indtil weekenden selvfølgelig. ;-)

Mandag:
Min mandag står på skole og arbejde ligesom alle de andre mandage :-D.

Tirsdag:
Tirsdag skal jeg i skole, hvor jeg efterfølgende smutter hjem til mine forældre og spiser og hygger.

Onsdag:
Ligesom de andre dage skal jeg i skole. Efter skole skal jeg bare hjem og slappe af, lave nogle lektier også kommer min veninde om aftenen og hygger.

Torsdag:
Den dag bliver ligeså kedelig som min mandag, da den også bare står på skole og arbejde.

Fredag:
Min fredag er faktisk ikke helt planlagt endnu. Jeg ved dog, at min svigerinde/veninde kommer forbi og sover hele weekenden, hvor vi skal hygge.

Lørdag:
Ligesom fredag er min lørdag ikke helt planlagt endnu. Jeg ved bare, at den skal tilbringes med min svigerinde/veninde.

Søndag:
Min søndag står altid på maks afslapning, lektier og kærestehygge. Dog kommer mine forældre og spiser om aftenen.

Jeg håber, at i får en skøn uge!

Knus <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej mine søde læsere,

Som nævnt i nogle tidligere indlæg, så lider jeg af sygdommen PCOS, som er en hormonforstyrrende sygdom. Den går ind og driller med vægten, hormonerne, blodsukkeret, behåring og graviditet. Da det går ind og driller ved hormonerne og blodsukkeret, så kan man ofte være rigtig træt, have humørsvingninger og føle sig sløj.

For 4 år siden spillede jeg fodbold på okay høj plan, og jeg trænede derfor en del og spiste meget sundt, så derfor lagde jeg egentlig ikke rigtig mærke til sygdommen, og jeg vidste ikke jeg havde den på det tidspunkt, fordi jeg var i rigtig god form.
Jeg stoppede så til fodbold, gik meget i byen med veninderne, fik en kæreste(som nogle ved, så begynder man måske at spise lidt usundt) osv. og det gav så bagslag.. Jeg tog rigtig hurtigt en del kilo på..

Nu sidder jeg her og savner min gamle krop hver dag.. Der går ikke en time uden jeg tænker over, hvad andre tænker om mig, og at jeg ikke kan lide min krop.. Det påvirker mig faktisk rigtig meget! Jeg VED, at hvis jeg tabte mig, så ville jeg være en meget gladere person til hverdag, og jeg ville gå meget mere ud! Faktisk så går jeg meget sjældent i byen osv. fordi jeg er bange for, hvad folk tænker om mig.. Hvad tænker folk ikke, som ved hvordan jeg har set ud? De tror jo jeg bare har levet mega usundt, men jeg har faktisk bare levet ligesom andre unge mennesker..

Så tænker folk nok: "Jamen, hvorfor taber du dig så ikke bare?", og det kan jeg godt forstå, at folk tænker! Men det er faktisk RIGTIG svært. Virkelig! Fordi mit blodsukker ikke er stabilt, så har jeg virkelig svært ved at lade vær med at spise søde sager og usund mad.. Men jeg VIL, jeg VIL tage mig sammen! For faktisk hvis jeg taber mig, så vil jeg have meget større mulighed for at blive gravid uden hjælp og bare i det hele taget blive sundere. Og folk omkring mig kunne få en meget gladere Amalie til hverdag!
Det som virkelig er mærkeligt er, at man faktisk kan spise sig rask på en måde. Hvis jeg tabte mig, spiste sundt og trænede, så ville min sygdom blive forværret. Den vil ikke gå væk, men den vil ikke være så synlig som den er nu. Og derfor SKAL jeg bare igang og kæmpe for det her!

Tak fordi i ville læse med! Det betyder rigtig meget <3

Ha' en dejlig dag!

Knus <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej mine dejlige læsere,

Jeg elsker at dufte godt, når jeg går ud ad døren. Derfor går jeg faktisk en del op i mine parfumer, hvilket måske er lidt mærkeligt :-D. Jeg har viiiirkelig mange parfumer derhjemme, også mange forskellige slags.

Jeg har dog mine yndlings parfumer, som i kan se på billedet øverst. Selvom jeg har rigtig mange at vælge mellem derhjemme, så er det næsten altid én af dem her, som jeg ender med at tage på.

Ha' en dejlig aften!

Knus <3

Likes

Comments

Hej mine søde læsere,

Så er det valentinsdag, kærlighedens dag. Herhjemme går vi ikke særlig meget op i valentinsdag. Vi bruger selvfølgelig dagen sammen, men vi er ikke dem, som giver gaver osv. Vi hygger med god mad, film og hinandens selskab. Vi

I dag har vi faktisk også været på en biltur hele vejen til Skjern fra Odense af, hvilket tog 2 timer hver vej.. Min kæreste skulle hente en iMac som han havde købt af en. Så det er det meste af vores dag faktisk gået med :-D.

Nu skal vi til at hygge med en omgang nachos og en god film på sofaen <3.

Hvad skal i lave på jeres valentinsdag? :-)

Håber i har haft en skøn dag!

Knus <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej mine søde læsere,

Som nogle af jer nok ved, så bor jeg i lejlighed med min kæreste. Vi bor i en nyrenoveret 2 værelses på 73 kvm. i Odense. Og vi er virkelig glade for at bo her! Vi elsker stedet og lejligheden.

Selvom vi flyttede ind i april måned, så føler vi egentlig, at vi først rigtig er kommet ordentlig på plads nu her. Vi har fået købt en del nye ting til lejligheden, da det vi havde med var fra hver vores lejlighed og vi gerne ville købe noget sammen, som var VORES. Vi har derfor fået købt nye sofaer og sofabord, og nu er vi ved at kigge på nyt spisebord og lidt andre forskellige ting.
Jeg har i billedet ovenover fundet nogle ting, som står højt på min ønskeliste til vores lejlighed! Og det ville passe perfekt ind herhjemme!

Ha' en god dag!

Knus <3

Likes

Comments

Hej mine søde læsere,

Så er det mandag igen, og endnu en ny uge starter. Det har været en skøn weekend med afslapning med familien og svigerfamilien.

I går sad jeg og lavede en plan over, hvad jeg skulle i løbet af ugen, og den ville jeg dele med jer endnu engang.

Mandag:
Mandag er lidt en kedelig dag for mig, for der skal jeg bare i skole og på arbejde.

Tirsdag:
Jeg skal ligesom alle andre dage i skole, hvorefter jeg skal hjem til mine forældre og hygge. Jeg besøger mine forældre mindst én gang om ugen, og gerne flere gange hehe.

Onsdag:
Onsdag er det Valentines day og jeg skal derfor hygge med min kæreste. Vi går egentlig som sådan ikke op i Valentines day, men min kæreste har spurgt om vi skal tage ud og spise, så det skal vi.

Torsdag:
Endnu en kedelig dag, da jeg bare skal i skole og på arbejde.

Fredag:
Jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg skal lave om fredagen endnu. Én ting er helt sikkert, og det er, at jeg SKAL se x-factor. Det skal jeg simpelthen se hver fredag hehe.

Lørdag:
Jeg kunne forstille mig, at jeg skal se med nogle veninder om lørdagen til noget vin og brætspil evt. Jeg skal dog hente min kæreste og lillebror i byen om natten.

Søndag:
Søndag er for det meste altid min slappe af dag, hvor jeg hygger i min seng det meste af dagen, laver nogle lektier og gør nogle blogindlæg klar til ugen. Dog skal jeg spise aftensmad hos min svigermor denne søndag, hvilket bliver rigtig hyggeligt.

Det var min ugeplan for denne uge. :-)
Ha' en dejlig aften!

Knus <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej mine søde læsere,

For det første, så synes jeg, at de har meget super fedt undertøj inde på Nelly.com, og faktisk også til rigtig gode penge. Men der er noget undertøj som jeg virkelig er blevet stor fan af, og det er Calvin Klein. Jeg elsker det! Det er simpelthen så behageligt at have på, og samtidig sidder det rigtig godt på en. Også elsker jeg virkelig det karamel farvet sæt! Det er virkelig mit yndlings. Man ser lidt mere brun og lækker ud i det, synes jeg hehe.

Jeg håber, at i får en dejlig søndag!

Knus <3

Likes

Comments

Hej mine søde læsere,

Jeg har længe tænkt på, at jeg vildt gerne vil til Dubai. Jeg er derfor ved at lokke min kæreste til, at vi skal tage en tur til Dubai! Og jeg tror sgu, at jeg er ved at få ham overtalt hehe. Han har altid været nærig, når det handler om at bruge penge på rejser osv, men jeg tror, at han er ved at indse, at Dubai er virkelig smukt!

Jeg ville elske at komme til Dubai, og jeg ser virkelig frem til, at vi skal derned, når vi har fået sparret lidt penge op, så vi rigtig kan hygge os dernede.

Ha' en dejlig lørdag!

Knus <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej mine søde læsere,

Jeg synes lige, at i skulle tjekke de her fede accessories ud fra Nelly.com. Især smykkerne er vildt billige og faktisk ret så fede endda!

Jeg synes tit, at Nelly har nogle rigtig gode ting til et SU vendligt budget hehe. Og jeg elsker det!
Accessories kan gøre rigtig meget ved et outfit. Det kan enten gøre et outfit mere afslappet eller mere festligt, og det er det som jeg synes er mega fedt ved accessories!

Ha' en dejlig aften!

Knus <3

Likes

Comments

Hej mine søde læsere,

Jeg synes selv, at det er ret sjovt at læse facs om andre, så derfor tænkte jeg, at jeg ville lave en om mig til jer :-).

1. Jeg ryger ikke.

2. Jeg skal have mellem 8-10 timer ellers kan jeg ikke fungere optimalt.

3. Jeg er tryghedsnarkoman.

4. Jeg har viiiirkelig svært ved at komme op ad min seng om morgenen, når det er mørkt og koldt udenfor.

5. Jeg har en svaghed for jakker og sko.

6. Jeg kan ikke lide sodavand.

7. Jeg er perfektionist.

8. Jeg SKAL have struktur i min hverdag.

9. Jeg kan ikke sove, hvis der er rodet i min lejlighed.

10. Jeg savner mine forældre, lillebror og hund hver dag, hvor jeg ikke er hjemme hos dem.

Ha' en dejlig aften!

Knus <3


Likes

Comments