Hey babes

Her for nylig faldt jeg over ordet "preppy" i en youtube video og ærligt den stil er SÅ meget mig.

Jeg har aldrig haft et ord på min stil og jeg har altid haft rigtig svært ved at finde min egen stil fordi jeg har prøvet at følge den mode der nu har været, samtidig med at min søster er 20 år ældre end mig og jeg så (ser stadigvæk) så meget op til hende og hendes stil, samtidig med at min mor er skrædder og syede alt mulig til mig ud af det stof vi nu lige havde.. Lad os bare sige at jeg havde en meget forvirrende garderobe i mange år og aldrig helt er kommet efter det.

Men!!
Jeg faldt så over den her stil, preppy. Og den er fantastisk, den har ALT hvad jeg elsker når jeg sammensætter outfits.
Stilen er i sig selv meget klassisk, hvis du søger på pinterist finder du en masse piger i nederdele med skjorte på og en sweater udover. Og ja det er vel et basic grund outfit for denne her stil.
Desuden, hvis du elsker Blair Waldorf, så er hun et eksempel på en preppy stil, ja hendes stil er måske lidt over the top, men hvis du ser på opbygningen og farvekombinationerne i hendes outfits og nedtoner det lidt så har du din preppy stil.

Hvordan klæder man sig preppy og pulling it off?
1. Vælg klassiske snit
A- line nederdel, straight leg bukser, skjorter og basics er essentiels i denne her stil. Det vigtigeste er at snittet klæder din kropsform (synes godt om opslaget hvis jeg skal lave et indlæg om at klæde sig efter sin kropsform), men det er også vigtigt at du kan lukke øjenene og tage to genstande ud af din garderobe og de så går sammen, style mæssigt. Kvaliteten skal være i top og du skal føle dig selvsikker. Hele stilen går ud på at fremstå klassisk, put-together og feminin. Gå efter at have en masse klassiske og neutrale farver i din garderobe som hvid, sort, beige, grå, khak, navyi og camel.

2. Pop af med farver
Selvom en stor del af din garderobe skal består af neutrale farver, må du ikke lade dig skræmme væk af farver. Med den preppy stil høre det med at der skal indgå farverige items i nogle af dine outfits. Rød grøn og blå er sikre vindere og kan blandes sammen med alle neutrale farver. Du kan vælge et eller to farverige stykker tøj og bygge dit outfit og med dine basics til du får et look du kan lide.
Prøv at undersøge hvilke farver der går godt sammen eller eksperimenter med dine outfits og find dine egne unikke kombinationer. Mine yngling er rød/pink og navy eller babylyserød med en dyb grøn. ​

3. Mønstre
I samme boldgade som farverne, har vi mønstre. En hver prep piges svaghed. På samme måde som med farver skal man opbygge et neutralt outfit op omkring et eller to mønstrede stykker tøj. Det er ikke alle mønstre der skriger Preppy, så vælg klassiske mønstre der ikke er for meget eller for out there.

Mønstre som striber, prikker, alle slags tern (plaid og gingham er mine ynglings). Mønstre kan købes i alle farver og kan virkelig gøre noget for hele outfits-udstrålingen.


Det bedste ved denne her stil er at du kan ændre på farverne til at passe præcis til dig, din hudtone og din personlighed. Du kan gøre den mere minimalistisk ved at holde dig til de neutrale farver, gøre den mere feminin ved kun at tilføje lyserød som din farve, eller du kan lave en Blair Waldorf og blande alle farverne sammen i et vildt og farveigt look og stråle hele grå danmark op. Farverne og mønstrene er ikke det der gør stilen, men det er dem der gør stilen personlig.

Du kan også personligficere din stil med hjælp af accessories. Hårbånd, statment halskæder, klassiske ure og armbånd samt store øreringe eller perler er gode ting at dresse et preppy outfit op med. Her kan man vælge at gå klassisk med søvl eller guld, eller vælge nogle lidt mere farverige og blikfangende smykker.
Nedenunder kan i se hvordan jeg styler mine outfits. ​​ 

Vigtige ting at have i din preppy garderobe:

1. skjorter

2. hvide jeans og kahki bukser

3. cardigans

4. sweaters

5. polo skjorter

6. pufft vest

7. En A-line nederdel

8. brune ridestøvler

9. En statement halskæde

10. Et klassisk ur


Tænker at lave en mini serie, både med den preppy stil, men også en mini serie med forskellige tøjstil så I kan finde lidt inspiration? Hvad synes I?

XX

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey babes

De fleste er nu igennem den første eller de to første uger af skolen efter juleferien. Hvilket betyder at det nu begynder at blive svært at få lavet sine lektier eller svært ikke at gå på facebook i timerne. Sådan begynder jeg i hvertfald altid at få det et par uger efter ferien...
Men det er jo noget lort, rent ud sagt. Det er vores uddannelse, det som resten af vores liv baseres på, så hvorfor er det egentlig så svært at tage sig sammen?
Ja, skole kan være så kedeligt dag til dag, især gymnasiet hvor man er "tvunget" til at tage fag som man egentlig slet ikke interessere sig for,men det vil kun gavne dig i det lange løb. På vidergående uddannelser har du selv valgt, det er (forhåbentlig) din interesse og drøm som du studere og derfor vil det også være nemmere at knokle sig igennem en lang skoledag eller en hel bunke lektier. For det er en interesse, og hvem vil ikke lære mere om, og blive bedre til sine interesser.
Men selv der kan en skoledag være lang og uoverskuelig.

Noget der gør det nemmere og sjovere for mig er at have pæne ting at skrive i og med. Jeg skal begynde i skole den 24 januar og på billederne kan i se hvad jeg har købt til min skoletid, en mappe med inddeler, kuglepenne og blyanter, et viskeleder og en lille notesbog med inddeler. Det hele er købt i søstrene grene og har kostet under 100kr tilsammen. Det giver bare lidt mere glæde i hverdagen med pæne ting.

Jeg vil derfor give lidt af mine tips og tricks til hvordan jeg bedst muligt holder mig fokuseret og motiveret i skolen:

1. sæt tid af til dine lektier

Som studerende kan det være super svært at overskue lektierne når man også har venner, familie og måske et arbejde at se til ved siden af. Det er utroligt svært ikke at falde i fælden for hvis man dropper lektierne for mange gange, bliver det svært at komme tilbage i rutinen igen. Sæt tid af til dine lektier, har du en stor opgave men er også blevet inviteret ud med vennerne? Sæt en times fokuseret arbejde fra til opgaven inden du går ud, så kan du slappe af og nyde aftenen med god samvittighed. Sørg for dagligt at have styr på din mængde af lektier og sæt en passende tid af til det. Og husk altid at fokusere på én opgave af gangen. Vores hjerne fungere bedst med 100% fokus et sted end 20% fokus 5 steder. Så selvom du tror det er smartere og hurtigere at lave alle opgaverne samtidig så lad være, det bliver uoverskueligt og du er mere tilbøjelig til at give op. ​
Prøv at skabe dig en rutine i hverdagen, jo længere du holder ved rutinen jo mere naturligt vil det også blive for dig i længden.
Du kan også lave lektieaftaler eller starte en fast studiegruppe med nogle venner og mødes en gang om ugen, eller oftere. Så føler I stadig at I​ ses ofte men i bruger tiden produktivt. Det er også super smart hvis man har spørgsmål til en opgave som man er tvivl om eller som man måske ikke tør stille ud i klassen. Så er der sikker hjælp en gang om ugen.

2. brug en kalender

Alting bliver mere overskueligt når du har en kalender og ved hvad for nogle opgaver og begivenheder du har i løbet af en uge, eller en dag. Skriv alt ned, dine skole tider, hvilke lektier der skal laves, om du har aftaler med arbejde eller venner og din to-do liste.
På den måde ved du altid hvad du skal hvilke dag og du bliver ikke overvældet af manglende tid for alt er nøje planlagt. Husk at din skole er vigtigere end at spise sushi med din veninde aftenen før en stor opgave. Man kan næsten altid rykke aftaler men man kan ikke genskrive en dårlig opgave.
Skolen virker ikke så overvældende når man har styr på sine daglige forpligtigelser.

3. sæt opnåelige mål

Og her er det vigtigt at det er opnårligt og realistisk. Man skal ikke sætte sig mål som "Jeg vil have 12 i alle mine opgaver" eller "Jeg vil lave lektier 2 timer hver dag" 
Det skal være realistisk. Det er vigtigt både at have mål som er kortvarige og langtidssigtede. ​
Mål som:
"Jeg vil ​​aflevere næste opgave aftenen før tidsfristen."
"Jeg vil komme ud med et gennemsnit over ??"
"Jeg vil ​​som minimum læse en halv time om dagen."
"Jeg vil aflevere mine opgaver til tiden"

Det er alle overskueligt realistiske mål, for man kan sagtens presse en halv time ind i ens dag, og man har masser af tid til at justere og fikse ens karakterer hen ad vejen for at komme u​d med et højt snit. Og hvem ønsker ikke at aflevere alle opgaver til tiden og ikke få for meget fravær? Det skal være ting du kan forholde dig til i din hverdag, det vil gøre det nemmer og mere overskueligt at nå dine mål. 

5. accepter nederlag

Nej, det er ikke altid lige nemt at klare det hele, og man kan få lyst til at slå sig selv i hovedet med en stegepande på grund af en dårlig karakter fordi man ikke fik studeret nok. Alt dette er okay. Det er okay at blive syg og få fravær, det er okay at få en dårlig karakter, det er okay at glemme sine lektier en aften. DU ER OKAY! 
Det er så vigtigt at du ikke straffer dig selv for dine nederlag​, det er naturligt og ikke noget med din person at gøre. Alle fejler, det er endda sundt at fejle. Det vigtigeste er at komme på benene igen med rank ryg og give det et forsøg mere. Kom du ikke ind på drømmeuddannelsen? Prøv igen næste år, få noget erfaring og at et kursus imellemtiden. Det er kun sundt for dig. 
Hvis det er meget hårdt for dig så snak med nogen om det, dine veninder, en forældre, måske endda en psykolog hvis det er meget​ alvorligt. 
Jeg har altid selv haft problemer med at få under 7 i karakter, selv karakteren 7 fik mig til at føle at jeg ikke var god nok. Og hver gang er min mor og kæreste blevet så stolte at det har fået mig til at få det godt igen. De ved godt at jeg er langt fra tilfreds og derfor vælger de at fokusere på det positive for mig i den periode jeg ikke kan. De lader mig være sur eller græde det ud, uanset hvad jeg behøver. Men det er langtfra sundt for sindet...
Derfor er mit bedste råd til dig at holde dine forhåbninger oppe men ikke dine forventninger. Du skal ikke regne med et 12-tal hver evig eneste gang hvis du ikke lægger noget seriøst arbejde i ALT hvad du laver. Modsat synes jeg ikke at tankegangen "alt over 02 er spildt arbejde." For mig lyder det som den dovnes undskyldning for ikke at lave noget.
Find den gyldne midtervej. ​​​

6. lev sundt

Ja det lyder latternigt og fuldstændigt ubrugeligt. Men hvis man ikke for sine vitaminer, nok søvn eller holder kroppen igang, så fungere kroppen og hjernen ikke optimalt.

Søvn
​Få nok søvn, jeg kan ikke sige det er nok gange! Det er så vigtigt at få nok søvn, alle har et forskelligt søvnbehov. Nogle mennesker er super friske efter 6 timers søvn andre har brug for 9. Voksne mennesker har i gennemsnittet brug for 7-9 timers søvn hver nat. Søvnmangel er en alvorlig ting og påvirker din krop på andre måder end at være træt. Koncentrationen fejler, og derved begår man flere fejl men er også mere tilbøjelig til at logge på facebook i timerne, man er oftere syg og i længere tid da mangel på søvn gør det sværere for kroppen at bekæmpe sygdomme. Man bliver mere glemsom og man bliver lettere irritabel og trist.

Kost
​Kroppen har, som den har brug for søvn, brug for vitaminer og mineraler for at fungere optimalt. Derfor er det så vigtigt at få en sund og varieret kost. Jeg siger ikke at man skal lægge diæt og blive veganer bare for at klare sig bedre i skolen. jeg siger bare at du præstere bedre med en krop fyldt med energi og sunde vitaminer. Har du svært ved at få indtaget nogle vitaminer så er en vitaminpille morgen og aften altså en rigtig god hjælp. Man skal ikke erstatte sund kost med vitaminpiller, de skal supplere en sund kost og hjælpe til hvis du ikke for nok vitaminer gennem maden.
Om vinteren er det især vigtigt at få ekstra D-vitamin da vi ikke kan få det gennem solen (i hvertfald ikke her i danmark haha). D-vitamin mangel, især om vinteren, kan give vinterdepression som føre til overdreven træthed, og det er jo lige det som vi gerne vil undgå. Så spis sund og suppler med vitaminpiller for større overskud og mere energi i hverdagen.

Træning
​Apropos mere endergi så er det godt for kroppen at få rørt så lidt hver dag. Du har sikkert hørt det med de 10.000 skridt og pulsen op 30 minutter om dagen men er det virkelig så vigtigt? 
Og ja, ja det er det. Det kan være virkelig svært at inkludere i hverdagen, især hvis man tror at man skal bruge penge på et fitnesscenter og skal bruge flere timer deroppe hver uge.
​​Det er slet ikke nødvendigt. Et af de nemmeste måder at få motion dagligt for mig, er at gå eller cykle til arbejde/i skole. Drop bilen og den offentlige transport, det er uforudsigeligt og du spare penge samtidig. Hvis man bor langt væk kan det være svært at gå i skole for så skal man jo seriøst tidligt af sted, men så tag cyklen til skole og træk hjem. Prøv at sætte tid af til hvor lang tid det må tage dig at gå eller cykle hjem, på den måde for du også pulsen op på turen. Lav nogle hjemmeøvelser, dans rundt på dit værelse i en time eller gør rent. Alle disse ting tæller til at du får en sundere og mere energisk hverdag. Det behøver ikke at koste penge at inkludere træning i dine rutiner. 


Phu ha, jeg ved godt dette indlæg blev rigtig langt, så tak for at læse med.

XXLikes

Comments

Hey babes

Idag ville jeg skrive lidt om det nytårsforsæt jeg har som hedder at jeg ikke "bare" må købe uden at have ønsket mig det og gennemtænkt købet.
Derfor har jeg sammensat en collage af de ting jeg vil købe i 2018, det er alt sammen noget jeg skal spare lidt sammen til og som jeg virkelig ønsker mig.

De fleste af de her ting er noget jeg har ønsket mig længe, og jeg har aldrig fået dem købt fordi jeg har brugt alle mine penge på ligegyldige ting som hænger i min garderobe men som jeg aldrig bruger.
Hvem kender ikke det, right?

Jeg gør det her fordi jeg har det med at zombie-shoppe. Og så tænker du sikkert hvad fanden er at zombie-shoppe? Det er hvor jeg går rundt fra butik til butik uden at have et mål med hvad jeg skal købe og bare bruger penge, som kunne have været brugt så meget fornuftigere. Eller gennemsøger hele asos når jeg ikke gider at gå ud ;)
Man køber efter den følelse man har i øjeblikket, og hvis jeg har en dårlig dag, har min pengepung det også. Det skal være slut nu!

Jeg er bare så træt af mentaliteten der er i samfundet idag, man fikser ikke ting, hvis ens jakke er gået lidt op i sømmen, så smider man den ud og køber en ny. Man får den ikke repareret. Det er små ligegyldigheder, som at der er kommet en ny model på markedet som kan fuldstændig det samme men hedder noget andet (Ja jeg snakker om iphones her haha).
Jeg er så ked af at jeg har været en af de personer med den mentalitet, og jeg har fået det så meget bedre ved at lave en specifik ønskeliste til hele 2018. Det betyder jo ikke at jeg ikke må gå ud og shoppe, men så skal jeg bare have en plan med hvad jeg skal købe inden jeg tager afsted. Jeg har også givet mig selv lov til at shoppe engang imellem for der er bare noget over det og jeg ved at jeg kommer til at modtage gaver fra mig selv med posten, for det er en af de bedste følelser haha. Jeg vælger bare at fokusere størstedelen af mine penge på en opspring til specielle produkter. 
For eksempel skal jeg ud og shoppe idag, og jeg ved jeg mangler noget så kedeligt som en hvid t-shirt og hvide sneakers, jamen så er det det jeg køber og intet andet selvom jeg synes det er flot.


Det er lidt flere ting på min liste jeg ikke synes var så interessant, så her er mine top-ønsker i 2018

ted baker sko iphone 6s canon kamera - købt second hand - denne model er ikke i butikkerne længere
ted baker stor kuffert ted baker lille kuffert ted baker vanity case
silke turban rund træbørste oval træbørste
gucci bælte gucci taske

Til sidst får I lige en hurtig gennemgang af tingende og min årsag til at ville have dem.
Ted baker sko: Jeg har ønsket mig dem her i årevis og har en plan om at skulle giftes i dem.
Iphone: Min nuværende mobil er så smadret at je kun kan snakke i telefon med højtaler på, og jeg får nogengange stød af den..
Kamera: til bloggen her, jeg har kun mit iphone kamera og vil gerne kunne tage profesionelle billeder fremadrettet.
Ted baker kufferter: Mest fordi de er pæne og så min kæreste og jeg ikke altid skal dele den ene kuffert vi har.
Silke tuban: jeg klippede i slutningen af 2017 det meste af mit hår af fordi det var så ødelagt efter hårfarvninger. Jeg er dedikeret til at gro mit hår ud igen men det skal være sundt og tykt, disse sover man med på, og ens hår vil være beskyttet og vil blive stærkere og (forhåbentlig) længere.
træbørster: Det samme gælder som for silke turbanen, træbørster med "hår" virker til at stimulere hovedbunden og fordeler din hovedbunds naturlige olier ud i resten af håret.
Gucci bælte: Jeg har ønsket mig det her bælte i årevis, selvom det er designer finder jeg det så klassisk og ved at det ikke går af mode i de næste mange år. En sikker vinder.
Gucci taske: Jeg har kigget på den her fordi jeg altid har en masse småting som jeg aldrig kan finde i bunden af min taske. Den er både praktisk og utrolig smuk. win win!

XX

Likes

Comments

Hey babes

Jeg skal ud med mine venner på fredag og ville give lidt inspiration eftersom jeg selv er i tvivl om hvad jeg skal tage på.
Jeg har bestilt lidt hjem fra americandreams.com og jeg glæder mig så meget til det ankommer så jeg kan prøve det hele og vælge det perfekte outfit.

Jeg har shoppet til nogle forskellige looks, for jeg ved aldrig hvad humør jeg er i på selve dagen, kender I det?
Man ender næsten altid i en stor tøjkrise og bryder helt sammen inden man tager det på man altid ender med at tage på. Og senere på aftenen føler man sig utilpas og utilfreds med det outfit man endte med. Jeg kender det i hvert fald og denne gang lader jeg det ikke ske, derfor skal der planlægges outfits til ethvert humør så jeg ikke ender med at bryde sammen som sædvanlig haha.

Så her er de looks jeg har haft i hovedet da jeg købe de her items

sort bodystocking velvet bukser

En lille drejning på et klassisk all black look.
Jeg elsker at mixe mønstre og teksture og tror at kontrasten vil være super fed mellem blonde-bodyen og velvet bukserne med binding i livet. Jeg styler stort set altid mine byen looks med sneakers da jeg danser, meget haha, og derfor har brug for ordentligt fodtøj for at kunne overleve sådan en nat ;)

hvid blazer lyserød bodystocking hvide jeans

Det er er nok det komplet modsatte i forhold til det forrige look, det er meget lyst og vil hurtigt skille sig ud i mængden i nattelivet.
Jeg synes personligt det er lidt mere klassisk med blazeren og de lyse farver, men det er lidt mindre "safe" når man skiller sig ud ved at bære hvid blandt alle de "basic! sorte outfits - forstå mig nu ret, jeg er 90% af tiden en af pigerne i de basic sorte outfits haha.
Igen er det med sneakers, for dansemusen her skal kunne være på dansegulvet det meste af natten.

kjole

Normalt er jeg ikke kjole-typen og hands down til dem der kan pull it off! Dog kunne jeg slet ikke lade være med at klikke denne skønhed hjem. Den er så sexet og samtidig ikke for meget hvis man dresser den down med et par sorte pointet toe booties. Dette er et go-to look for mig til fødselsdage (dog kjoler med lidt mindre hud showing haha) Jeg elsker kjole og støvlet looket og det er et look jeg rocker hele 2018 og sikkert også mange år efter det.

Jeg håber i kunne bruge det til noget og hvis i skal ud i gaderne i weekenden så pas på jer selv og hav det sjovt! Man er trods alt kun ung én gang.

XX

**OPS! indeholder affiliate links

Likes

Comments

Hej babes.

Frostgraderne har offecielt ramt os, vi er en uge inde i januar og det er nu den "rigtige" vinter starter her i Danmark.
Derfor har jeg lavet et vinterjakke indslag hvis i skal ud og investere i en lækker vinterjakke her i januarudsalget.

Jakkerne er indelt i prisklasser så alle kan være med, jeg er fuldstændig forelsket i dem alle og ville ønske de hang i min garderobe haha. Jeg håber i elsker dem lige så meget som mig.

1.her 2.her 3.her
Først er der de billige jakker. En prisklasse hvor alle kan være med.
Alle tre modeller og fundet på zalando, det er virkelig blevet en af mine go-to hjemmesider når jeg skal forkæle mig selv haha.
Den farvede, burgundy, har et meget klassisk snit og farven er fuldstændig fantastisk til at kaste over et helt sort outfit eller et beige outfit med et par søde booties.
Jeg er stadig på jagt efter den perfekte pels (selvfølgelig ikke ægte) jeg har udkig på denne og på en fra amaricandreams.dk

1. her 2.her 3.her

Som i nok kan se så er jeg lidt (læs meget!) forelsket i det trend vi har set så meget til i efteråret og som heldigvis forsætter ind i 2018, jeg har endnu ikke fundet den perfekte ternede jakke men når jeg finder den så kan jeg love at i ikke kommer til andet i laaang tid.

Den farvede i denne gruppe er en jakke, jeg nok ikke selv har modet til at gå med endnu, men som jeg absolut elsker! Jeg har længe ville have sådan en jakke men tror først jeg køber en i julen 18. Det er en perfekt jakke at tage på en grå dag, og blandt alle dem der går i sort vil man helt sikkert blive lagt mærke til i denne lækre sag.


1. her 2.her 3.her

Selvfølgelig skal der en Ted Baker jakke med i denne collage, det er en drøm for mig at eje en Ted baker jakke, selvom denne her er højt oppe på min ønskeliste er jeg mere forelsket i deres pelsjakker som laves i en skøn kombination af kold brun farve og lyserød.
En camel coat er et must-have i enhver garderobe, den er klassisk og kan styles med stort set alle farver man ellers skulle have, den har noget fransk chic over sig, og men den på går man aldrig ud af døren uden at føle sig "put together."

Håber I kan bruge dette til noget og jeg har givet jer lidt inspiration til vinterjakke købet.

XX

Likes

Comments

Hey babes

Idag vil jeg snakke lidt om at holde sig organiseret og hvordan det kan hjælpe til at opnå de mål du har sat dig selv for i år 2018.

Jeg har, som så mange andre, lavet mine nytårsforsæt og jeg har tænkt mig at holde dem alle! De store som de små. Men hvordan sørger man lige for at man overholder sine "regler og at man opnår sine mål?
Mit svar er at organisere sig, for at skabe og holde et overblik over situationen.

Hver mandag starter jeg dagen med at lave en plan for ugen, hvornår jeg skal arbejde, hvad vi skal have at spise om aftenen, hvad jeg skal opnå den dag for at være på vej mod mit endelige mål.

Hvis jeg for eksempel har skrevet at jeg vil være mega fit til sommer, vil mine del mål være at træne et par gange om ugen, eller at jeg gerne vil kunne løbe 10 minutter i streg uden at smage blod og være ved at besvime bagefter haha.
Det bliver så hurtigt uoverskueligt hvis man kun har et stort mål, langt ude i fremtiden at forholde sig til. Del det op så du får en masse små sejre på vejen, på den måde vil du føle at du virkelig arbejder på at nå dit mål, og at du faktisk når dine mål giver bare endnu mere motivation til at fortsætte.

Det er nemmere at forholde sig til at skulle træne 3-4 gange i den uge man går ind i, end at forholde sig til at skulle træne 3-4 gange hver uge i 6 måneder for at ligne hende fra bladende.. kan i se min pointe?
Når du så får trænet de 3 gange om ugen i denne uge, vil du være så stolt af dig selv, tænke at det jo slet ikke var så slemt som du havde regnet med, og ved du hvad? Så vil du gøre præcis det samme næste uge, og få endnu en sejr, og endnu mere blod på tandenefter at nå det endelige mål.

Man kan effektivisere dette endnu mere, hvis man nu er lidt kreativ. Så kan du nemlig sætte dig og lave et "visionboard".
Et visionboard er en tavle eller blot en stor plakat, med billeder, citater og hvad du ellers vil have derop, der minder dig om dine mål og drømme for fremtiden. Noget du ser hver dag som giver dig lyst til at arbejde på at opnå dine mål hver evigt eneste dag.
Hav tavlen hængende et sted du ser den, over skrivebordet måske.

Mit bedste råd er at dele målet op i mindre, hurtigere og nemmer delmål så man hele tiden får de små sejre der holder en til ilden.

Det er så vigtigt at finde ud af hvad der bedst fungere for dig for at få røven op af stolen og igang, et visionboard med billeder af dine mål som springer dig i øjenene hver dag? At lave en million to-do lister, per dag, per uge, måske per måned?
Eller har du en helt anden metode så vil jeg meget gerne høre den!

XX

Likes

Comments

Hey babes.

Nu sidder jeg her, klokken lidt over 2, gæsterne er gået og rusen over 2018 er så småt ved at blive til en form for realitet.

Jeg har aftenens sidste gin/tonic i hånden og føler mig umådelig voksen. Men er jeg virkelig det?

Sådan en dag her er så god til at sætte nye mål og opstille forventninger til hele det fremtidige år, men husker vi at reflektere over det gamle?

Jeg har haft et svært men godt år. Jeg har døjet med min angst og depression lidt mere end jeg normalt gør. Jeg har svinget mellem job (har for første gang prøvet at blive fyret) og uddannelser og jeg har ikke kunne finde min vej her i livet. Det ved jeg stadigvæk ikke om jeg har.

På den anden side har jeg haft et helt fantastisk år. Jeg er blevet tante for første gang, jeg er flyttet sammen med mit livs kærlighed i vores egen lejlighed. Jeg har fået min kanin – Manse – og jeg har haft så mange gode stunder med min familie og mine venner. Jeg føler mig meget velsignet med folk der forstår mig og elsker mig. Og jeg har så småt startet bloggen op her, som jeg kommer til at arbejde meget mere på i 2018.

Jeg har uden tvivl tænkt mig at passe bedre på mig selv mentalt i 2018, men også fysisk. Jeg vil gerne begynde at træne. Og jeg ved hvad i tænker… ”ja ja, som om det kommer til at ske” og det tænker jeg faktisk også selv. Det er det der er fejlen. Hvis jeg ikke selv tror på det kommer til at ske, hvem skulle så tro på det?

Vi kan få vores hjerner til at opnå de mest utrolige ting ved bare at overbevise os selv. Hvad hvis vi i stedet for at fokusere på vores fejl, fokuserede på det vi elsker ved os selv? Ja, så ville vi også få det tusinde gange bedre når vi kigger i spejlet. Det ville gøre så meget i hverdagen nemmere (i hvert fald for mig).

Hvis du er en af dem der går og siger at det kan du ikke, og det kommer aldrig til at ske. Så har du ret, det kommer ikke ske for du tror ikke på det og giver op på forhånd.

Kan I forestille jer mulighederne for 2018, ja for resten af livet, hvis vi vender vores tankegang, vores indstilling til tingene? Alt ville blive muligt, for alt ER muligt!!

For virkelig at gøre 2018 til dit år, skal du tro på det, og arbejde for det hver evig eneste dag, så vil du kunne opnå succes i alle aspekter i livet.

Godt nytår alle sammen.
OPS! indeholder affiliate links**​

XX

Likes

Comments

Hey babes

i dag og i morgen kommer for mit vedkommende til at gå udelukkende med uddannelsesvalg.
Jeg har (endelig) fundet ud af hvad jeg vil, det har taget mig mange år og overvejelser men nu er jeg der endelig. Mange valg er blevet taget og ændret og mine tanker har været i vidt forskellige retninger.
Jeg har nu taget en beslutning om vinterstart da jeg bare gerne vil starte, og helst igår!
Og så kom jeg jo til at tænke på jer! Mange af jer skal til at begynde at tænke over uddannelse her snart dag der skal søges til marts.

Men hvad skal man vælge og hvilke ting bør man tage med i sine overvejelser?
Jeg har samlet mine 5 bedste tips til at gøre dit uddannelsesvalg lidt nemmere.

1. Lad ikke andres forventninger påvirke dit valg
Det her betyder ikke at du ikke må tage deres forventninger til dig, til overvejelse. Det betyder bare at hvis dine forældre, venner eller kæreste forventer at du gør det ene, betyder det ikke at du er tvunget. Oveni det er det ekstremt vigtigt at du ikke tvinger dig selv til en uddannelse eller et job som du egentlig slet ikke er interesseret i.
Det vigtigeste er at du er glad og tilfreds med dit valg. Du skal ikke lade dig påvirke, hvis de synes dit valg er dumt eller forkert, for det er DIT! Bare husk at menneskerne omkring dig elsker dig og kun ønsker det bedste for dig. De vil se hvor god du er og hvor glad du er og synes det er det bedste valg du nogensinde har taget.

2. Gør det, du ville gøre gratis, så skal du ikke arbejde en dag i dit liv
Hvad jeg mener her er find din hobby, din indre passion.
Hvis du arbejder med din passion og din hobby, vil du have mange flere gode dage end dårlige. Og er det ikke hele pointen? At have lysten til at stå op om morgenen fordi man ikke kan vente med hvad dagen har at byde på. at dagen begynder?

3. Tag chancen!
Brænder du inderligt for noget kreativt?
Et job hvor du måske ikke er 100% kvalificeret men det er din drøm? Et job hvor der måske ikke er så mange job muligheder?
Hvis jeg var dig ville jeg hoppe ud i det med begge ben. Der kan være usikkerhed om man er en af de få der klare det, men man får aldrig svaret hvis man kun drømmer og aldrig gør det. Det kan være det alligevel ikke er noget for dig, hvad så? Du gjorde det! Du tog chancen, du lærte dig selv bedre at kende og er et skridt tættere på at finde din drømme uddannelse eller drømmejobbet.
Man skal aldrig klandre sig selv hvis ting ikke lykkedes, det vil kun skabe negativitet i ens hverdag. Hvad hvis du får jobbet, eller at uddannelsen er lige dig, eller du får den mavefornemmelse hvor du ved at det du gør nu, er det rigtige? Det ville være al usikkerheden værd.

4. Få styr på dine fakta.
Læs ALT hvad du kan finde om din ønskede uddannelse, det er aldrig sjovt med overraskelser og jo mere du ved om dit valg og dine muligheder jo mere sikker bliver du også på dit valg og forberedt på det der kommer. Det er vigtigste er at der er styr på hvilke adgangskrav der er, hvornår er der ansøgningsfrist og alle de andre formaliter, men det er også godt med en baggrundsviden og fag, opbygning og økonomi. Gå på ug.dk, på skolens hjemmeside og spørg folk du kender som har taget uddannelsen eller i gang med den, hvis du har nogen spørgsmål.

5. Hæng i
Alle har dårlige dage, om det er på arbejdet eller om det er i skolen. Alle uddannelser er hårde, uanset hvor meget man elsker sit fag. Man skal lære før man bliver god, ingen kan det hele fra begyndelsen. Altid hæng i, du kommer til at fortryde det hvis du giver op på halvvejen. Gør alt hvad du kan for at stå op om morgenen, lav dine lektier, gør dit bedste hver evigt eneste dag, og lige pludselig vil du vågne op og tingene vil ikke være svære, det vil ikke være hårdt at stå op om morgenen og komme af sted, og du vil få så meget overskud og glæde i dit liv.
Tag det fra en der har været der (flere gange), uanset hvor hårdt det er i øjeblikket, er det (med få undtagelser) meget hårdere at stoppe og se sine klassekammerater blive færdige.

xxLikes

Comments

Hey babes.

Endelig blev det søndag hvilket betyder at jeg kan lave mit første indlæg i det kreative hjørne som jeg regner med at poste hver søndag og som jeg håber i vil holde af.

Hækleri.

Jeg elsker at hækle, det er hyggeligt og for mig er det nemmere end at strikke.

Idag vil jeg dele opskriften på denne skønne kanin med jer, jeg har selv hæklet to og er igang med den tredje.

http://www.amigurumitogo.com/2015/03/Spring-Time-Dress-Me-Bunny.html

Opskriften er på et mellem niveau og kræver at du kan de mest gængse ting inden for hækling.

Af materialer skal du bruge en hæklenål i str. 2,5 - 3
Jeg anbefaler at man bruger garn der er tykkere end bomuld, men det skal ikke være alt for tyk (så skal du ihvertfald bruge en større hæklenål)
2 garnnøgler er nok og så skal du have noget sort garn til øjne og næse.
Pudefyld, enten fra en pude du ikke bruger mere, ellers kan det købes super billigt i ikea.

Tidsmæssigt tager det mig omkring 3-4 sammenlagte og fuldt koncentreret timer (hvilket aldrig sker) og derfor tager det mig normalt 2-3 dage at færdiggøre en kanin.

Jeg har lavet mine som gaver (derfor bogstavet på maven) dette er en valgmulighed og man kan også vælge at fjerne øjenvipperne og måske lave øjenbryn istedet. Det er helt op til jer selv hvordan i vil personliggøre den.

Hvis I giver det et forsøg vil jeg elske at se et billede af dit færdige resultat.

XX

Likes

Comments

Hey babes

Idag vil jeg fortælle lidt om det at flytte hjemmefra, som I nok alle skal i gennem eller allerede er kommet igennem.
Bare så er I er forberedte, det er pisse hårdt, stressende og fuldstændig vidunderligt.

Der er så mange ting man skal finde ud af og holde styr på. Det er et helt nyt liv, en ny hverdag og det er pisse besværligt at finde ud af det hele.

Det har været en kæmpe omvæltning for mig, jeg har nu boet uge i en uge og nej, jeg har sikkert ikke styr på noget som helst endnu men jeg har alligevel et par tips I kan få med på vejen.

1. Lav et budgetregnskab og overhold det
Det bedste for at få, og holde styr på økonomien når man er flyttet er ved at lave sig et budget. Man kan enten helt selv og gratis oprette et XL-ark og indskrive sine indtægter samt udgifter, eller man kan få et lavet til sig.
Jeg er tilhænger af den gratis og hjemmelavede version(haha)
Herefter er det bare at overholde det.

Husk nu at udgifter ikke kun er husleje men også vand, varme, mad, tv mm.

2. Spørg jeres forældre om hjælp
Det er ikke spor pinligt at spørge sine forældre eller venner om hjælp. Det er jo første gang og alt skal læres. At flytte hjemmefra, samt alle udgifter og hvad de forskellige forsikringer er til for er jo ikke ligefrem noget de lærer os i skolen (men burde!!)
Få dine forældre til at lave et skema med alle de nødvendige udgifter, herefter kan du selv undersøge tingene og sætte det beløb du mener passer over på den post. Sørg for at skabe overblik inden du flytter.

3. nyd det!
Mit tredje, sidste og vigtigeste tip er at nyde det. Hvis du går og overvejer at flytte hjemmefra er det vigtigt at du ser på økonomien, hvis det bliver hårdt økonomisk og allerede nu ved at pengene bliver små og fornøjelserne forsvinder medmindre du låner eller knap nok spiser, så vent.
Det bedste ved at være flyttet hjemmefra er friheden, individualiteten det skaber hos en person og fornemmelsen af at være "rigtig voksen". Hvis dette ikke kan følge med fordi man stadig er økonomisk afhængig af forældre eller lån så er det bare ikke det værd og man ender oftets med at blive ked af det. (Ikke i alle tilfælde selvfølgelig)

Vent til du er følelsesmæssigt og økonomisk klar, så bliver det starten på et helt nyt og fantastisk liv.

Håber dette var til lidt hjælp for de af jer der står i lignende situationer.

XX


Likes

Comments

Posted i: Den personlige

Lige et hurtigt første post her på bloggen. Jeg tænkte jeg ville lave 10 hurtige om mig så I ved lidt om mig og mit liv. 1. Mit navn er Amalie Schimmell men bliver kaldt malle af de fleste 2. Jeg er 22 år og min fødselsdag er 10. maj 3. Jeg bor sam…

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments