​Hey you guys! 

Som i nok ved, rejste jeg fra CPH lørdag morgen. Det var super super hårdt at sige farvel - for hvordan siger man farvel for ti måneder? Jeg tror stadig ikke helt jeg har fattet hvor lang tid det egentlig er, ligenu føler jeg bare det er 2 ugers ferie og at jeg snart vender snuden hjemad mod de faste rammer igen.

Lørdag dag og aften gik mest med at få pakket lidt ud, spise noget mad og sove jetlaggen ud. Søndag startede vi vores sightseeing; på Upper Manhatten! Det var super fedt, og vi var både i Central Park, Times Square, 5th Avenue, Upper East- og Upper West Side, og vi så en masse steder fra film og TV-serier. I dag,  mandag, var vi på Lower Manhatten og i Brooklyn. Vi så The Brooklyn Bridge, Wall Street, Broadway, Ground Zero, World Trade Center og Statue of Liberty - lidt på afstand haha ;)) Det har været virkelig fedt, at se alle de steder jeg ellers kun har set på film! Alt er så stort og overvældende og jeg føler mig meget lille i blandt alle skyskraberne her i NYC.

I morgen skal vi i Central Park igen og slappe lidt af og nok få lidt frokost, hvor vi derefter skal i et outlet mall - så det bliver helt sikkert en hyggelig dag. Derefter, på onsdag, bliver det tid til at tage ud til min værtsfamilie hvor jeg altså skal flyve 6 1/2 time herfra, til Las Vegas. Det hele er så spændende og jeg føler mig rigtig godt tilpas her i USA. Jeg har også mødt de sødeste tre piger, som jeg forhåbentlig kommer til at have lidt kontakt med i løbet af året <3

Mange knus :*

Likes

Comments

Hej!

I dag holdt vi en 'reception' herhjemme for familie og venner. Det var super hyggeligt og jeg fik sagt farvel til de fleste fra familien. Mine veninder er så søde, at tage med i lufthavnen i morgen tidlig, så vi siger først farvel i morgen. Selvom det var rigtig hyggeligt, og noget jeg har set frem til den sidste uge, så var det også en lidt svær dag, da det lige pludselig var nu der skulle siges farvel og på gensyn. Jeg glæder mig stadig meget til i morgen, men jeg er også begyndt at være rigtig nervøs. Udover det, så er jeg så klar! Alt er pakket, og jeg føler mig forberedt. Her til aften har mig og Oliver bare slappet af, gået en tur og nydt den sidste tid <3 Jeg håber på at få lidt søvn i nat, ellers bliver det en lang dag i morgen.

Knus

Likes

Comments

Hej allesammen, og velkommen til min blog! Jeg har primært oprettet den, så venner og familie kan følge med i min hverdag, og hvad jeg nu ellers kommer til at opleve - men alle er selvfølgelig velkomne til at følge med!

Jeg skal til Las Vegas, Nevada i skoleåret 16/17 hvor jeg skal gå på Cimarron Memorial High School. Skolen starter d. 29. august og jeg skal være junior. På skolen går der ca. 2900 elever, så det er en ret stor skole! Jeg er rigtig glad for at være kommet til en sydstat af mange grunde - og vejret er selvfølgelig heller ikke værst :)) Jeg skal bo hos en familie bestående af Chet Miller (far), Ariel Miller (mor), og deres to sønner Shawn og Alec Miller. De virker alle rigtig søde og jeg glæder mig meget til at møde dem.

Jeg rejser fra København d. 20. august, og jeg skal derefter tilbringe 4 dage i New York sammen med andre udvekslingsstuderende fra Skandinavien, for så at rejse til Nevada d. 24. Jeg rejser relativt sent, men det gør mig egentlig ikke noget da jeg så har lidt længere tid til at sige farvel til familie og venner. 

Jeg er rigtig spændt på det hele, og jeg glæder mig helt vildt!

Knus Amalie <3


Likes

Comments