Velkommen til vores liv <3

Mit navn er som i nok har gættet Amalie ;-)

Jeg er 24 år gammel og har en lille dreng der hedder August, sammen med min kæreste Kristoffer.

August havde en hård start på livet, men det kommer der et opslag om en anden dag, hvor jeg kan forklare det lidt bedre. Men for lige at give et lille breif på hvem jeg er som person, så er jeg som sagt 24 år, til dagligt læser jeg til pædagog med speciale i skole og fritid, når jeg altså ikke lige er på barsel med vores lille skurk (Det vil jeg være frem til Januar). Jeg har tidligere redet en del, og det var stort set det hele mit liv bestod af - så måske i pludselig bliver præsenteret for en hest, hvem ved ;-)

Men ellers er jeg mor med stort M, min dagligdag går med August og mine interesser består af indretning (når vi ellers ikke lige bor i flytterod, som vi pt gør, da vi lige er flyttet ind, i en større lejlighed). Så hænder det - lidt ofte - at jeg begiver mig ud i nogler kulinariske projekter, også når det handler om mad til August. Ellers jeg er en pige (Bliver nok i mine øjne, sådan aldrig helt rigtigt en kvinde, uanset hvor gammel jeg bliver, det tror jeg i hvert fald ikke) men som går op i mig selv og hvordan jeg ser ud, dog har jeg nogle graviditetskilo pt, og selvfølgelig også en del dage, der forgår helt neutrale, og dem elsker jeg osgå (Så er man fri for at gøre andet end at børste tænder, inden man hopper i seng, det er jo også lidt lækkert - eller er det bare mig??)

Derudover bruger jeg også min instagram på dagligt basis som platform, så der skal i også være mere end velkomne, til at følge med inde <3

Men jeg håber i vil følge med, i vores fuldstændig uperfekte perfekte liv.

xxA


Synes godt om

Kommentarer