Kærlighed, forhold og nu med barn

Folk der tror og mener, at det at få et barn kan rede et forhold, de tager fejl. Rigtig meget fejl - faktisk ..
Kristoffer og jeg er meget forskellige på næsten alle tænkelige punkter, bortset fra børneopdragelse, der er vi faktisk ret enige, men ellers. Vi kommer fra forskellige baggrunde, begge skilsmissebørn, men Kris har siden han var ret ung, skulle klare sig selv, hvor jeg har haft nogle forældre der altid støttede mig, blandt andet økonomisk og med alt andet. Kris skulle financiere sig selv, som også har gjort ham egenrådig kan man sige ;-)
Vi har forskellige holdninger og meninger, og nok også begge ret stædige, og med temperament ( mit er måske lidt mere iltert end hans ).. jeg siger til andre hvad jeg mener eller bliver såret over hvor han går med det selv eller som jeg kalder det “fejer det ind under gulvtæppet” hvilket vores familier også afspejler og det har fordele og ulemper begge dele .. Men i hvert fald, så gør det at vi har haft vores uoverensstemmelser og jeg kunne blive så rasende at jeg kunne bede ham ryge og rejse, og i kampens hede var jeg p**** ligeglad - han gjorde det heldigvis ikke. Vi havde vores kampe inden jeg blev gravid og vi overvejede da også kraftig om vi ville os resten af livet - i hvert fald uanset hvad, være fælles om et barn de næste mange år! Og det ville vi, og vi er vokset sammen. Vi har stadig vores og vi øver os i at tale om tingene - på en voksen måde. Og det er helt klart noget der er blevet udfordret, da August også har haft en hård start på livet, og forholdet er blevet presset på manglende overskud, bekymringer osv osv .. Dog handler det om, at man skal beslutte sig for, om man vil hinanden, vil man kæmpe for det, for det bliver svært og det bliver ikke rosenrødt, fordi man får er barn.
De der tror det, de tager fejl. De burde derimod overveje om de vil hinanden, først uden en baby men også med, for det er skønt at få et barn, men det er også hårdt som bare fanden, og man får lyst til at kaste med tingene når ens partner er møg irriterende ;-)

Jeg elsker jer.

XxAmalie

Synes godt om

Kommentarer