jeg ved godt vi kun er i februar, men jeg er allerede begyndt at se på sommertøj, og badetøj. jeg skal dog til Barcalona i uge 13 og til Tyrkiet i sommerferien. jeg har fundet det badetøj jeg syntes er lige mig. jeg vil vise de 3 sæt jeg syntes er de pæneste og self prisen og hvor de er købt. bikini nr. 1 er fra triangl og koster 540 kr. bikini nr. 2 er fra nelly, og pr del koster 80 kr. bikini nr. 3 er fra designbysi og koster 280 kr. jeg har selv lige købt den.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Vi har lige været i Tyskland, og været i en hel by Ting noget med mærkevare butikker. Det var meningen det skulle være meget billigere end her i dk, det var billigere, men ikke sådan man bare tænkte Wow. Jeg fik dog købt noget i calvin Klein, men ellers syntes jeg ikke der var det helt store, hvor jeg bare tænkte Wow det skal jeg bare have.

Efter vi havde været i den by agtige, skulle vi ud og købe slik og alt det man nu gør når man er i Tyskland. Der fik vi også købt en masse lækkert ;))

Likes

Comments

der er rigtig mange, der udtaler ord forkert måske fordi, der er rigtig mange der siger som sådan.

`parafume`

- det er tilfældet med parfume, som i manges mund får et a for meget.

`avokado`

- rigtig mange siger advokado, med et d for meget jeg forstår ikke helt hvor folk får det d fra?

`udemærket`

- udmærket får for det meste en ekstra stavelse, men det hedder udmærket, og ikke udemærket.

`Peugeot`

- det franske bilmærke Peugeot, får i mange danskere til at udtale det som `sjø` eller `sjo`til sidst.

`omstændigt`

- ordet findes faktisk slet ikke på dansk. I stedet hedder det `omstændelig`


Likes

Comments

Jeg er på vej hjem, efter en tur til Sjælland. Vi har kun været der i to dage, men det har været en rigtig hyggelig familie tur.

Dag 1
Jeg skulle vildt tidlig op, for vi skulle til vores kusiners konfirmation. Det var rigtig hyggelig, og vi fik noget rigtig godt mad.

Dag 2
Idag har vi været i Tivoli hele dagen. Jeg elsker forlystelser, og især dem der er helt vilde, jeg tænker bare jo vildere jo bedre, og så skal det gå vildt hurtigt. Dem i Tivoli i København, er ikke så vilde syntes jeg. Hvis man er til helt vilde ting så syntes jeg man skal tage til Holland, i noget som hedder walli bi, det er godt nok grineren.

Likes

Comments

Hej jeg sidder i bilen, på vej hjem fra Tyskland. Vi har lige været i tyskland, for vi skulle købe slik og alt man nu køber, når man er i Tyskland Ahah. Da min mor snart skal holde fødselsdag. Efter vi så havde købt, alt det vi nu skulle købe, tog vi på burger King. Nu hvor vi er på vej hjem, sidder jeg med høretelefoner i ørene, og sidder bare og høre lidt musik. Da der så ligepludselig kommer en fantastisk sang, jeg går så ind for at se hvad den hedder, den hedder "Gucci shoes" det er Mads Christian fra X-Factor der har lavet den, jeg synges den er vildt god! Gå ind og hør den

Likes

Comments

Igår den 17. maj, spiller fcm og fck imod hinanden. En fantastisk kamp hvis jeg selv skulle sige det. Jeg er normalt ikke meget for at se fodbold, jeg vil heller selv spille det. Jeg syntes at når man set fodbold, får man helt vildt meget lyst til selv att spille, det er der måske nogen der kan relatere til, jeg ved min bror kan, og vi er sikkert ikke de eneste.

Det starter så med ikke lang tid efter kampstart så scorer fck self, så der står 0-1. Ikke lang tid efter så scorer de self igen, så der nu står 0-2. Jeg syntes fcm spille vildt godt så kunne ikke rigtig forstå det, men sådan var det altså. Fck havde heller ikke tabt nogle kampe i år. men lige i det sidste minut der er blevet langt til inden halvleg, scorer fcm self til 2-1. Det er jo fcm der skal føre, men 2-1 er også bedre end 2-0. da der stod 2-0 tænkte jeg bare, at det var spild af tid. 

Efter halvleg udligner fcm til 2-2. Et helt igennem fantastisk mål, ude fra kanten af, jeg tror ikke folk havde set den gå ind, men det gjorde den. Det var et vold godt mål. Senere i kampen scorer fcm endnu et mål, så nu står der 2-3 til fcm. Kampen ender så 3-2 til fcm, det var det helt udemærket resultat. 😁 

Likes

Comments

sang i test

vi havde national test i fysik/kemi, jeg hørte musik som jeg jo altid gør når vi har test. Så kommer der dem her sang som jeg bare virkelig elsker, og så betyder jeg bare at synge. Johanne bliver ved med at prikke mig på skulderen, hvor jeg lader som ingenting. Alle kigger på mig, og jeg kan se vores lære bevæger munden. Da jeg så tager mine høretelefoner ud, kan jeg høre hun synger, jeg tænker bare "hvad sker de". Alle Griner så og fortæller Johanne, at jeg sang. Jeg havde slet ikke selv lagt mærke til jeg sang. Det var vildt pinligt, og Johanne var ved at flække af grin hele vejen hjem far skole.

forkert dame i butikken

Johanne skriver : Amalie og jeg var i Herning centret - som altid. vi går så lidt rundt, og jeg skulle købe en jakke. vi går så ind i deres, og jeg finder en jakke der hænger udenfor. jeg går så ind og prøver den, og den passede ikke. jeg skal så finde en dame, som kan fortælle mig om jeg godt kan gå ud af butikken med jakke, uden den bipper. jeg finder så hende her damen som står og lægger tøj sammen. jeg spørg så "kan jeg godt gå ud med den her?" hvor hun så kigger på mig og siger "snakker du til mig?" og jeg svare så ja. hun siger så undskyld men jeg arbejder her altså ikke, jeg kan se Amalie er gået ud, så jeg skynder mig bare at gå ud, og kigger i jorden hele vejen. jeg høre så hedes veninde sige "snakker du til mig?" hvor damen svare "nej hende der kom bare hen og troede jeg arbejde her" og pegede på mig. jeg løb og i h&m og satte mig på gulvet. det var SÅ pinligt. Amalie kommer så ind og finder mig (det skal lige siges hun havde taget den anden udvej af deres). hun er bare ved at flække af grin. og når det så ikke kan blive værre, møder vi SELVFØLGEDIG dem inde i vero moda. jeg skulle bare væk.

Likes

Comments

Godmorgen.... det er vildt fedt, fordi idag skal jeg først møde kl 09:30, så det er bare super duper Nice. Jeg skal først møde så sent, fordi at vi har projekt uge, og så skulle jeg lave en film, som jeg har skulle redigere.

Likes

Comments

her i lørdags var en veninde i herning, får tit spørgsmål om hvorfor vi så tit er i herning, men det er fordi vi elsker det. Vi syntes der er meget mere at lave i Herning, end der er at lave i brande. Da vi så havde været i herning og set den nye smølfe film "den er vildt god, og så er det vildt sjovt, fordi gustav ligger stemme til pyntesmølf. Den passer lige til ham." den kan anbefales. Da vi så skulle hjem, kom Johanne med en fantastisk ide. Hun har et puzzle spil hun har fået for længe siden. Det skulle vi da helt sikkert bygge, problemet er så bare at det er på 1000 brikker. Vi har brugt 8 timer på det og er stadig ikke færdig.

Likes

Comments

hej du ved nok godt jeg hedder amalie. jeg er 15 år og bor i lille brande. i min fritid der spiller jeg fodbold og er sammen med veninder. jeg ELSKER slik, min bedste veninde og jeg spiser nok lidt for meget, men vi tænker hver gang "det går nok det kun fx tirsdag en gang om ugen" så derfor må vi gerne ;)

Likes

Comments

puzzle spillet :)

jeg bliver tit spurgt om, hvorfor min bedste veninde og jeg tager til Herning. Vi tager til Herning fordi, vi elsker at være der, og så syntes vi heller ikke rigtig, at der er noget sjovt at lave i Brande. Min bedste veninde og jeg elsker at være sammen, for vi finder altid på et eller andet mærkeligt at lave. Her for et par dage siden så, ville vi lave et puzzlespil, på 1000 brikker, og det rigtig mange brikker hvis jeg selv skulle sige det. Vi startede omkrig 19:30 i lørdags, og så sad vi og lagde det til 01:30. Jeg syntes det var vildt hyggeligt, men man får lidt ondt i kroppen, af at sidde på gulvet i så mange timer. Søndag morgen lavede vi så videre på det, for vi nåede ikke at blive færdig, langt fra...... Vi er så stadig ikke færdig, men vi skal nok blive færdige, for når vi er færdige så får vi en tur i biografen. Jeg syntes det er det hele værd, og især med min bedste veninde <3