Skrevet i : Beauty & Makeup, Personal

Denne looken har jeg virkelig falt pladask for, og det er tydelig at varme toner og pigmenter har blitt en gjenganger hos meg. Jeg syntes at de varme tonene fremhever mine blå øyner så pent. Jeg er godt over gjennomsnittlig interessert i sminke og skjønnhet og har enkelte kvelder da jeg kan sitte på Youtube og Instagram kontoer og kikke i time etter time. Det har falt meg inn om jeg skulle filmet hvordan jeg legger hverdags sminken min og fest sminken min for dere, eller om det er like greit med bilder av resultatet og skrive om produktene jeg bruker. Selvlært sminkør kaller jeg meg selv.
Dere som kjenner meg vet at "less is more" ikke går hånd i hånd med meg, og sannheten er jo at "more is more". Når man ikke ønsker og la seg stikke og kutte i eller gjennomgå kosmetiske inngrep er det ekstremt mye god sminke og riktige farger kan gjøre, og det fine med det.. ingenting er permanent! Så om jeg ønsker å gå i kosedressen hele dagen burde ansiktet samspille med humøret mitt, og alltid se perfekt ut er noe de aller færreste gjør. Det tar litt tid fremfor speilet og se ut som jeg gjør, men jeg syntes det er verdt det. Det har alltid vært viktig for meg å føle meg vell og dette inngår selvsagt ut ifra å se godt ut og føle seg bra.

Med årene har jeg innsett at uten selvtillit og kjærlighet for meg selv, mitt naturlige utseende og min kropp nytter det ikke å ta på seg en "maske" av sminke og produkter om det som ligger bak er i ferd med å falle i fra hverandre. Og sannheten er at jeg har slitt mye med selvtilliten, det skal så lite til for å sette sprekker i den når man er ung, usikker og sårbar. Jeg var veldig nærtagende og ofte kunne andres lykke og suksess gjøre meg mere usikker enn jeg var. Jeg undret over hvordan andre kunne være så lykkelige når min hverdag og selvfølelse var i ferd med å rase sammen.

Heldigvis har jeg hatt enkelte mennesker opp gjennom livet som har hjulpet meg og på en måte løftet meg opp der jeg burde være, som en helt alminnelig- ikke så uvanlig fra andre mennesker- jente. Kan ikke få sagt det nok hvor viktig det er å ikke sammenligne seg med alle andre, for vi er så forskjellige og det er faktisk ingen fakte på hvordan man burde se ut. Skjønnhet kommer i så mange former og fasonger, alle er vakre på sin måte, fordi vi er mennesker.


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Travel & Explore

Noen dager før nyttår dro jeg, Marcus å Susanne på en ganske så spontan tur til Danmark, nærmere sagt Aalborg. Siden Susanne jobber på Colorline ble turen og businessklasse gratis for vår del.

Vi utnyttet dagsturen til å handle alkohol, fyrverkeri og litt shopping til egen formål. Jeg fant noen fine klær fra Samsøe & samsøe, og gjorde absolutt ingenting at det var salg på dette. Hvem elsker vell ikke romjulssalg? Det er ikke bare kos og avslapning i romjulen heller. Muligens den mest hektiske perioden av året da omtrent alle er ute å bytter gaver og handler inn til den store dagen. Vi var en passe sliten gjeng når vi kjørte tilbake til Hirtshals fra Aalborg.

x

"A few days before New Years Eve, Marcus, me and Susanne went on an rather spontaneous trip to Denmark, in particular Aalborg. Since Susanne works on Color Line, the trip and business class was free for our part.

We took advantage of the day trip to do some shopping for alcohol, fireworks and some shopping for your own purposes. I found some nice clothes from Samsøe & Samsøe, and did absolutely nothing that there was sales on this. Who does not love sales? It's not just cozy and relaxation in the holidays either. Possibly the most hectic period of the year when just about everybody is out to trade gifts and shop for the big day. We were one tired gang when we drove back to Hirtshals from Aalborg."

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life, Social Events

Jeg har mye og være takknemlig for dette året som virkelig har flydd forbi. Det har vært fylt med sinne, sorg og smerte. Smerter jeg ikke ante at fantes inni denne 23 år gamle kroppen. Kan mildt sagt si at jeg er glad året er kommet til en ende, og håper jeg kan la sorgene fra 2017 forbli i fortiden. Som de aller fleste forbinder jeg et nytt år med nye muligheter og ber om at 2018 kommer til å bli fylt med nye minner og gleder. Jeg er middels glad i å planlegge og har mange planer og overraskelser for det nye året som jeg gleder meg til å dele med dere.

Gårsdagen feiret jeg i Kristiansand hos Aleksander, sammen med Susanne, Marcus og en del andre gjester. Vi hadde pyntet bordet så fint og handlet inn morsomme hatter, briller og selfie rekvisitter. To mesterkokker på kjøkkenet som lagde kalkun, grønnsaker, poteter, waldorfsalat og god saus. Middagene var så ekstremt god og for å toppe det hele ble det servert sjokoladefondant og bringebærsorbet. Når det kommer til julen og nyttår så er maten etter min mening essensen av en vellykket kveld. Og alt smakte himmelsk, klapp på skuldren til kokken. Etter at maten var fordøyd og alle ble sittende med årets største foodbaby bestemte vi oss for å sprette boblene og nyte resten av kvelden da vi sang på ABBA og gamle slagere til halsen var sår.

Når klokken slo tolv ble jeg omfavnet av favorittgutten min, Marcus og favorittjenten min, Susanne. Blir ingen ordentlig start på det nye året uten et smask fra dere to.

Håper deres feiring var like god som min. Og viktigst av alt, at dere tilbragte den sammen med de menneskene som får det beste ut av dere og de dere ønsker å ta med inn i det nye året.

Likes

Comments