Skrevet i : Fashion & Lookbooks

Hei på dere ! Nyter virkelig disse varme dagene vi har hatt til nå, humøret er på topp og jeg vil ikke gjøre annet enn å være utendørs.
Våren er endelig her og sommeren nærmer seg med stormskritt, Så er det noe jeg gjør hver sommer, så er det og investere i lekkert badetøy. Ingenting er som freshe farger og mønstre for stranden eller brygga.
Klikket hjem ett par stykker fra http://Shein.com allerede. De har et enormt bra utvalg av bikinier, badedrakter, strandtepper, kimonoer for å slenge over bikinien og masse masse mer!

Under har jeg lagt ved noen favoritter og sikre vinnere. Link til produktene vil ligge under hvert bilde.

ENJOY!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Beauty & Makeup

Dette er så moro!
For en tid tilbake fikk jeg tilbud om å promotere produktene fra NuSkin og bli distributør for dem.
Etter mye om og med har jeg bestemt meg for å prøve dette da produktene de tilbyr er av god kvalitet og kan være en fin utfordring for meg, og nå gleder jeg meg til å sette igang. Har nettopp mottatt produktene mine og skal teste samtlige for så og dele mine erfaringer med dere + før-etter bilder slik at dere virkelig kan se forskjellen.

Dere kan bli medlem i facebook gruppen min på: http://bit.ly/2oGIYaU

Dette er Beautyboxen som inneholder:
1. Glacial marine mud mask
2. Moisture mist spray
3. Whitening fluoride toothpaste
4. Polishing peel
5. Tégreen kapsler
6. Curling black mascara
7. Contouring lip gloss

Jeg skal gå nærmere inn på hver produkt og hva det er godt for ettersom jeg har prøvd alle produktene selv :)


Første produktet jeg skal teste for dere er "Whitening Fluoride Toothpaste". Har sett mange imponerende bilder av resultatet på denne tannkremen og håper den fungerer like bra på mine tenner :)


Likes

Comments

Skrevet i : Love & Family

Det er så godt å kunne si til seg selv og de rundt meg at jeg har det bra, at jeg trives med meg selv og ikke minst at jeg har noen som setter pris på meg og elsker meg. Det forholdet jeg er i nå har vært det beste som kunne skje meg. Han har løftet meg opp fra de mørke årene i fortiden min. Han ser meg virkelig, og det at jeg kan føle meg like elsket på mine dårlige dager som mine gode er noe jeg ikke før har opplevd. Unner alle og finne noen som får deg til å føle deg verdsatt og elsket. Det er himmel på jord.

Det har ikke alltid vært slik for min del da.
Gjennom mine ungdomsår har jeg blitt forelsket, såret, knust, skuffet og til og med elsket. Ungdomsårene er en tid vi er ekstremt sårbare og vi er ikke sikre på hvem vi selv er og hva vi tenker og mener.

Men jeg glemmer aldri den ene "kjærligheten" som tok meg ti skritt tilbake og omtrent ødela alt jeg sto for og brydde meg om. Det var selvsagt ikke slik på begynnelsen. Det var så perfekt på starten og vi klarte ikke være borte fra hverandre eller gå mere enn en dag uten å snakke eller tekste. Det var for godt til å være sant. Jeg følte meg på det tidspunktet som den heldigste i hele verden og han gav meg på en måte akkurat nok oppmerksomhet til og alltid ha meg rundt lillefingeren, for det var nettopp slik det føltes. I og med at jeg var så ung klarte jeg ikke og høre på hva mine venner sa, de mente han ikke var god nok for meg og ikke verdt mine tårer. Det er ikke så enkelt som man tror og bare stoppe og bry seg om noen. Men de hadde rett hele tiden og jeg skulle hørt på dem. Jeg var så utrolig dum og naiv.

Hver dag var en kamp mot meg selv, og jeg var i ferd med å tape min egen kamp..
I dette tilfellet skulle jeg ønske det var enkelt og glemme noen, mest av alt skulle jeg ønske jeg kunne dra tilbake i tid og ikke falle for han i det hele tatt. Jeg hatet han for de årene han tok ifra meg, og verre enn det så hatet jeg meg selv for å tillate meg å falle for noen som ikke hadde mine beste intuisjoner. Noen som brukte meg.

Det var noen forferdelige år, og en gang i blant jeg tar meg selv i tenke tilbake på hvordan det var. Og det eneste jeg får opp i hodet er de vonde dagene.
Alle de nettene hvor jeg gråt og hulket så hysterisk mye at pappa måtte roe meg ned.. Alle de søvnløse nettene, det gjorde meg paranoid og helt ødelagt i hodet. Jeg klarte ikke spise, jobbe eller ha det gøy. Har aldri følt meg så langt nede.

Det var så ille på et punkt at jeg satt igjen en kveld ved middagsbordet og sa til mamma at jeg ikke ønsket å leve mere. Føltes ut som alt i hverdagen gikk imot meg og dette gjorde meg ingen tjenester for å si det sånn. Alt virket meningsløst. Kjærligheten gjorde meg så utrolig blind.
Jeg angrer så på at jeg utsatte mine foreldre for dette, det må ha vært vondt for dem å se datteren sin så knust og ødelagt uten å kunne hjelpe meg. Mine depresjoner gikk ut over humøret mitt og det smittet over på de jeg var glad i.
Jeg ødela ikke bare meg selv, men også de som ville mitt beste. Det fortjente dere ikke og jeg skulle ønske jeg kunne ta det tilbake.

Heldigvis skulle ting forandre seg med tiden og gå min vei.
Alt snudde når jeg flyttet fra Mandal for å gjennomføre førstegangstjenesten i HMKG. Jeg trengte en forandring, og jeg trengte avstanden fra det som pleide og være min hverdag.
I HMKG begynte jeg og smile igjen, for jeg møtte noen fantastiske mennesker og opplevde så mye tungt og spennende. Det var akkurat dette jeg trengte for å sette en markert strek med fortiden min. Og best av alt, jeg traff min nåværende kjæreste der. Han er det beste som har hendt meg.

Hvis du føler deg fanget i et forhold eller det trekker deg ned og gjør deg deprimert, bare kom deg ut av det. Det finnes ingen mennesker i verden det er verdt og ofre din egen lykke eller glede for. Jeg tenker at det kan være mange andre ungdommer som sliter meg kjærlighetssorg og depresjon. Mitt beste råd er og åpne dere for noen, snakk om problem(ene) med noen. Det er som å miste 10 kg fra skuldrene så snart man slipper og holde det for seg selv.


Fy søren så blandede følelser dette gir meg! Jeg syntes det er ekstremt deilig og og befriende og endelig skrive dette, holdt det skjult så alt for lenge, men samtidig er dette skummelt.
Har vært så redd og usikker for å skrive dette og fortelle dere om min fortid. Livet er ikke alltid en dans på roser, og jeg vil ikke utgi meg for å være noe jeg ikke er, det er for overfladisk etter min mening.

Håper dere har en fin onsdagskveld :)
Jeg har vasket og ryddet hele leiligheten idag, nå skal jeg på trening og gå en tur med Gizmo i det fine været !


Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

God morgen for dere som har stått opp sent, tro det eller ei så var jeg tidlig oppe idag morges og rakk både og spise frokost hjemme og kose med Gizmo før jeg dro ut døren.
Var ett hard slag i trynet å gå ut å se snø, helgen har vært så deilig med sol og plussgrader. Og i tillegg se bilder fra sørlandet der det er vårtegn på rekke og rad.

Jeg har funnet meg godt tilrette på stillesalen og planen er og tilbringe hele kvelden her for å få unnagjort mest mulig for denne uken.
Kl er bare 13:00 og jeg er trøtt i øynene alt... Kaffe har egentlig ingen virkning på meg- selvom jeg liker å tro at energidrikke gir meg mere å gå på så gjør det altså ikke det :P

MEN, jeg har meldt meg på gratiskurs som holdes av Aspiri i Praktisk økonomi og virksomhetsstyring. Kjenner jeg behøver den oppfriskningen i dette faget da det ikke har blitt prioritert like mye som de muntlige fagene jeg har i vår.
Så dette er en gylden mulighet for å få litt input før eksamen.

Dagens opptur er at jeg endelig har bestilt flybilletter hjem til mitt kjære Mandal! Har ikke vært hjemme siden jul og nyttår. Så det blir påske på sørlandet og ikke på fjellet i år. I love it !


Kos dere videre på denne ellers gråe mandagen !

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

God helg alle sammen !
På torsdag dro vi en liten gjeng til Art Night på Astrup Fearnley Museet. Det var sykt god stemning med stilig og veldig annerledes kunst fra Murakami by Murakami. Dj som spilte RnB og Rap og serverte japansk plummevin med cava. Så det ble Japaneese style all the way! Ved hvert kunstverk sto det en beskrivelse som virkelig gav kunsten mening og kunstneren fikk uttrykket seg så vi skulle forstå det også. #artfordummies. Hihi.

Etter utstillingen dro vi på Horgan´s og det var dobbelt så fult som forrige torsdag. Ubehagelig fult, kunne ikke bevege meg 2 meter uten å bli knuffet og dyttet av folkemengden. Men det er den lille prisen man betaler, for alt i alt er det alltid utrolig moro når vi drar ut på torsdager. Som jeg har sagt tidligere angrer jeg aldri på en kveld ute.

Jeg hadde jobbhelg denne uken så måtte ta en tidlig kveld for å ikke være helt ødelagt fredag morgen.

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

Jeg har hatt en strålende fin uke, og håper dere har hatt det samme :) Timeplanen har som vanlig vært stappfull og tiden strekker ikke alltid til. Forrige uke gruet jeg meg til denne uken og alt som skulle gjøres, jeg var så redd for å ikke rekke det jeg ønsket å rekke. Men det ordner seg alltid. Skole og forelesning er mandag- torsdag som vanlig.

På tirsdag satt jeg på volume/3D vippeextensions hos Beauty House på pilestredet, det var flinke Melanie som gjorde behandlingen og jeg ble så fornøyd med resultatet. Det er virkelig deilig og spare så mye tid på morgenen når det kommer til å stelle seg. Fult sett koster 1390,- men det er nå på tilbud til 990,-
https://www.beautyhouse.no/
Man mister omtrent 5 vipper i døgnet så det vil ikke se pent ut om 3 uker, men da har jeg booket time for påfyll. Om man vurderer vippeextension burde man være innstilt på og fortsette med det, hvis ikke er det litt bortkastet da de kun holder seg relativt pene i 3 uker.

Torsdag dro vi en gjeng på Art Night, og guuuud det var så bra. Fått smaken på kunst nå og blir og følge med fremover på andre utstillinger. (skrevet egen blogginnlegg om torsdagen)

Fredag og lørdag var jeg på jobb hele dagen mens det var fint vær ute. Det er typisk meg og jobbe når det er strålende sol ute. Godt og komme hjem til middag og lang tur med Marcus og Gizmo da.

Vi har prøvd oss på hjemmelaget is her hjemme og det ble så digg!
Frosne mango, banan, juice, vaniljekesam, bland alt i en blender og hel blandingen oppi beholdere eller en firkantet matboks. Strødde over noen oppkuttede jordbær-biter også. Lot set stå over natten i frysen. Så enkelt, friskt og godt. Man kan lage sin egne favoritt når man vil :D

Ukens tips:
Søndag er min faste "pleiedag", da tar jeg meg tid til å bruke ansiktsmaske, hårkur, lakke negler o.l
Har tatt en ny behandling av Premium White idag. Tenker og gjøre dette annen hver uke fremover for å opprettholde den hvite fargen. Og jeg blir like sjokkert hver gang jeg tar av tannskinnene, resultatet forbedrer seg så drastisk hver gang.

Har i tillegg påført selvbruning på ansikt og kropp, da jeg foretrekker en god selvbruning med solfaktor fremfor solarium. Jeg bruker selvbruningen fra Vita Liberata Rich face til ansiktet og Vita Liberata Phenomental Lotion-Dark til kroppen. Det krever ordentlig forberedelse med scrub av hele kroppen og ansiktet før jeg påfører kremen. Da unngår jeg skjolder og ujevnheter. Bruk også en påførings-vott for bedre resultat.

Kos dere videre på denne fine søndagen- det skal jeg gjøre !

Likes

Comments

Skrevet i : Beauty & Makeup

Endelig! Igår kom det en moro pakke i posten, og dette måtte jeg jo selvsagt teste ut.
Jeg skal prøve Premium White hjemme, og gleder meg til å se og vise frem resultatet.

Under er det et før og etter bilde, som dere kan se er dette en svært effektiv tannbleking, samtidig som det er skånsomt.
Jeg har tidligere prøvd ulike tannblekinger hjemme, alt fra strips til en lignende tannbleking som Premium White. Det som er viktig for meg når det kommer til tannbleking er at det ikke skal være smertefullt og jeg vil unngå ising i tennene.


Fremgangsmåte:
Før jeg startet behandlingen pusser jeg tennene godt.
Deretter koker jeg opp vann i en kjele for å forme tannskinnene.


Steg 1: Varm en kjele med vann til det koker, og deretter senk tannskinnene inn i det kokende vannet i ca 3 sekunder eller til munnstykket begynner å visne. HUSK: Ikke hold tannskinnene for lenge under vann, da det vil føre til at de krymper.

Steg 2: Plasser først den ene tannskinnen inn i munnen og bit sammen, på samme tid kan du trykke den mot forsiden av tennene med fingrene og baksiden av tennene med tungen din. La tannskinnene avkjøles og er nå perfekt formet til tennene dine. Gjenta med den andre tannskinnen. du trenger bare å gjennomføre denne prosedyren én gang for hver tannskinne, ikke hver gang du gjennomfører bleking.

Steg 3: Når begge tannskinnene er formet, kutter du av biten som er foran på tannskinnene, slik at du kan lukke munnen helt igjen når begge tannskinnene er i munnen.

Steg 4: Kontroller at tannskinnene er rene og tørre før påføringen av tennblekingsgel. Fuktighet reduserer effektiviteten og bremser ned blekeprosessen. Plasser en linje tannblekingsgel på den indre fremsiden av tannskinnen, og spre den rundt foran overflate (dvs. overfalten som skal berøre forsiden av tennene). Ikke legg for mye gel da dette vil føre til at det går utover tannkjøttet og leppene. Gjenta med den andre tannskinnen.

Steg 5: Bruk av sprayplaske. Spray din vanlige tannbørste tre ganger og børst tennen i 60 sekunder. Ikke skyll munnen etter børsting. Spytt ut blandingen av spytt og væske som vil forekomme.

Steg 6: Umiddelbart etter steg 5, tar du tannskinnene i munnen over tennene. Sett tannskinnen godt mot tennene. Tørsk av overflødig gel som har sivet over randen på tannskinnene eller på tannkjøttet. Hvis du bruker Take-Home Kit Deluxe med LED lys må du følge disse instruksjonene:

Steg 6b: Åpne baksiden av LED lyset og ta ut batteriene. Fjern så den gjennomsiktige plastbeskyttelsen som er under batteriene. Når plastbeskytteren er fjernet settes så batteriene tilbake i LED lyset, nå kan lyset slåes på, ved å trykke på dne hvite knappen. Nå som tannskinnene er i munnen med gel, plasserer man lyset på forsiden av tennene- så nært som mulig- så lenge behandlingen varer.

Steg 7: Dette skal virke i ca 25-30 minutter.

Steg 8: Etter 25-30 minutter er du ferdig med bleking, Fjern LED lyset og tannskinnene, skyll deretter av tennene og børst gjenværende gel unna.

VIPPS så var tennene hvitere! Så raskt og enkelt.

Premium White kan dere få kjøpt her --> https://www.premiumwhite.no/?gclid=CJDG3vbh09ICFRrPsgodmPcKRw
P
remium White sett koster nå 449,- (førpris er 1190)

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

På tross av det kalde og gråe været på søndag var vi utendørs hele dagen.
Av Gizmo´s 9 søsken bor søsteren hans i Oslo hun også. Det er så moro å se hvordan de begge to har vokst og utviklet seg fra de var 9 uker til de er 9 mnd. To små kraftplugger som leker helt likt.

Er det noe fordomsfulle folk burde vite om rasen, så er det at de har ekstremt mye energi og er ivrige på og hilse på både mennesker og hunder. Den vil bare godt og har det største hjertet. Men som alle hundeeiere liker jeg å alltid passe på, jeg vett aldri om jeg treffer noen som er redd for hunder så jeg har han omtrent aldri løs.
Ville aldri kommet i en situasjon hvor min hund utagerer og i verste fall gjør skade på noen andre, da det også hadde blitt min feil og hunden hadde fått en mørk skjebne. SÅ vær føre var, ikke anta at alle liker hunder eller er komfortable rundt dyr, og om du vil klappe hunden- spør først :)
Får så mye daglig glede av Gizmo, og det er en helt fantastisk førstegangs hund.

Når vi kom hjem fra tur var vi så slitne at vi sluknet alle tre.
Søndager har blitt min favoritt dag ettersom jeg ble student i Oslo, en dag uten jobb eller forelesning. Heaven!

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

God helg alle sammen! En liten oppdatering etter noen dager med fravær. Føler ikke jeg har tid hver dag til å klikke innom bloggen, men det håper jeg å bli flinkere på.
Eksamensperioden er virkelig i gang nå, og det er nesten kommet som ett sjokk. Jeg blir stresset av å se i avtaleboken min da hver eneste dag er fullbooket i skole, jobb og avtaler. Skjønner ikke hvordan jeg skal klare og rekke alt når døgnets 24 timer ikke holder.

Takk gud for at uken snart er over, har omtrent levd på skolen ettersom vi hadde vår andre eksamen denne torsdagen. Dette feiret vi da med taco og drinks hos Sasi. Slutten av kvelden endte på Horgan´s eller "kjøttkjelleren" som noen kaller det. Uff det høres groteskt ut men ærlig talt for en hookefest det er der nede :P Vell, vi hadde det hvertfall innmari moro og kvelden ble litt senere enn planlagt. Men jeg har aldri angret på en kveld ute med gode venner. Morgenen etter skulle jeg møte arbeidsgruppen min på skolen så ble bare 5 timer med søvn..

På kvelden koste jeg og Marcus oss med meksikansk mat, film og en kveldstur til slottsparken.

Idag har jeg vært på jobb, noe så grusomt å være innendørs hele dagen i dette nydelige været, og det eneste jeg ser på Snapchat og instagram er folkemengder som har kost seg i Kollen og på afterski idag! Det var ingenting jeg hadde mere lyst til... Man kan ikke alltid før i pose og sekk.

Hiver med ett bittelite bildedryss fra de siste dagene. Kos dere videre i kveld og resten av helgen!

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

Er det et ord jeg føler jeg hører og leser daglig, så er det "normal".
Hva er det egentlig som antas å være "normalt," og "unormalt" i den forstand ?
Jeg kan ikke begripe hvem som mener de har rettigheter og makt til å bestemme og peke fingre på hva som er normalt og unormalt blant samfunnet.

I mine øyner er alle mennesker like mye verdt og normale fra de blir født til den dagen de dør. Samtidig som noen velger og operere seg av ulike grunner og årsaker er de fremdeles "normale" i mine øyner. OM det burde normaliseres, er en annen sak som burde diskuteres. Jeg mener, Nei.

Vi vokser opp i ett samfunn hvor gutter og jenter helt ned i 13 års alderen ønsker og operere eller endre på sitt medfødte utseende eller kropp. Men tilbudet er jo tilstede? Det er et titalls klinikker bare på Østlandet som utfører kosmetiske inngrep og operasjoner, men hvorfor setter de ikke ned foten når så unge gutter og jenter vurdere å legge seg under kniven? Det kan for meg virke som dette blir tatt alt for lett på. ”Alle” andre gjør det jo, så hvorfor ikke? Presset kan føles sterkere hos andre, og det faktum at man ser halvnakne og retusjerte kropper hver eneste dag på sosiale medier hjelper ikke situasjonen så mye, for ikke å snakke om tvungen reklame på omtrent alle magasinforsider, butikkvinduer eller kollektivstopp. Dette påvirker oss både fysisk og psykisk.


Jeg kan ikke sitte her og dømme gutter og jenter som har operert utseende sitt, for det er jo nettopp deres menneskerett og kunne velge selv hva man ønsker og gjøre ut av livet sitt eller de valg man tar. På samme måte som jeg har min mening om at dette har gått alt for langt, det er ikke greit og det kommer aldri til å være greit.
Og jeg syntes helt ærlig dette er et vrient tema og ta opp, for jeg bruker som de fleste andre jenter, sminke og andre skjønnhetsprodukter. Dette gjør jeg fordi jeg ønsker og se og føle meg bra. Det samme gjelder vell for de som opererer seg, de gjør dette fordi de ønsker og se og føle seg bra (med mindre det er av helsemessige årsaker). Bare at det er ti ganger mere ekstremt og forandre noe permanent.
Ikke bare er det et vrient tema av denne grunn, men også fordi det alltid er noen som vil føle seg støtet og noen tær blir alltid tråkket på.

Det jeg vil få frem her, er det faktum at du ér god nok, smart nok, pen nok, bra nok, akkurat som du er!
Ikke la deg påvirke av den syke verdenen vi lever i.

Likes

Comments