Skrevet i : Everyday life

Dagen idag har jeg og Marcus levert fra oss nøklene på BSN. Endeliiiig er vi ferdige med det stedet. Dette er nok en mening ikke alle som bor på BSN har, men jeg bare hatet det stedet der. Vi møtte opp i den gamle leiligheten (som vi hadde brukt 9 timer på å vaske ned), klare for å bli inspisert av ei svært hissig frøken som ikke lot seg pille på nesen. MEN vet du hva, aldri har jeg møtt en slik person før, og kjære deg, om du så har hatt en forferdelig dag trenger du ikke spy det sinnet ditt ut over andre mennesker. Jeg lar meg nemlig heller ikke pille på nesen.
Vi måtte plutselig vaske badegulvet i 2 timer til vi. Det var ikke akkurat det jeg hadde planlagt of bedrive tiden min med.

Jeg skulle mye heller vært på skolen og få unnagjort masse arbeid, men slik ble det ikke idag...
Noen ganger er det bare så ekstremt mye på agendaen som skal gjøres, prøveeksamen imorgen, lese og lære en hel haug med sider til torsdag og eksamen neste torsdag.. Og da ønsker jeg bare og legge meg i sengen min og gå i dvale til sommeren er her.

Heldigvis skal jeg ikke bare klage idag, fordi min kjære pappa kom til Oslo idag ! Det er nå 6 måneder siden han ble lever transplantert og da må han på 6 måneders sjekk. Siden han ikke har time før imorgen lagde jeg pannekaker med bacon og inviterte både pappa og storebroren min på middag og kos. Så fikk de se den nye leiligheten i tillegg.
Vi er nesten på plass nå, vi mangler kun tv-bord og stue-bord. Jeg velger derfor å ikke lage noen blogginnlegg om leiligheten med bilder før alt er perfekt ! Soon, very soon :)

Resten av kvelden har jeg brukt på skolearbeid og forberedelser til i morgen.


Fikk en flott blender i gave av mamma og pappa idag, og den testet vi ut med en hjemmelaget "power-shake".
Oppskriften er: Frosne jordbær, en banan, 3 ss vanlije youghurt og juice (smaker best med eplejuice, men vi hadde ikke dette atm).

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Travel & Explore

Av alle steder jeg har reist til vil jeg dele mine tips og selvsagt ulemper med destinasjonene også.


♥ KYPROS, BLUE VILLAGE, ALTHEA BEACH
Dette var min første utenlandstur og det var sammen med hele familien. Jeg var ganske ung så hver eneste detalj husker jeg ikke. Dette er faktisk den turen jeg føler meg minst egnet til å anbefale til noen da jeg var så liten selv. Men husker godt at som barn var det fantastisk moro å være her.

Hotell: Hotellet heter Louis Althea Beach, Adresse: Ellinon 34, Protaras 5306, Kypros.
Det var leilighetskomplekser, som passet for en familie på 4.

Mat & Drikke: Hotellet hadde mye god mat og ville anbefalt og ha all inclusive her. Da alle måltidene i løpet av dagen var av god kvalitet. Og mulighet for å ta seg is og drikke ved bassenget hele dagen.

What to see & do: Vi tok en dagstur med buss til Kakopetria, det er en liten landsby fult av ”skjulte skatter”. Det er den høyeste delen av Solea dalen, 2200-2800 meter over havet.
Jeg var som sagt liten og hørte og trodde på alt som ble sagt på denne tiden. Blant annet gamle historier om om en stor sten som falt ned fra fjellet og drepte et ungt par på sin bryllups reise, dette skulle være en gammel legende. Og hvis man svømte 3 ganger rundt Aphrodite klippen ville man finne kjærligheten.KYPROS, PAPHOS

Til min konfirmasjon var jeg så heldig og få 14 dagers ferie sammen med min farmor og farfar. Dette var ikke ett hotell men leiligheter helt ytterst ved havnerivieraen. Utrolig fredfullt og fint sted. Min farmor og farfar har reist ned til Paphos i sikkert 20 år, og samme stedet og leiligheten. De er relativt godt kjent i byen og med de lokale som bor der.
I forhold til andre steder fikk jeg en mye mere ”hjemme-følelse” selv om jeg var langt ifra hjemme. Kanskje ikke den typiske turist attraksjonen men sol, bading og avslapning var det helt perfekt!

Hotell: Paphina sea view apartment heter leilighetskompleksene og de er bokstavelig talt et steinkast fra havnen og havet. På morgenen og kvelden står det på rekke og rad med fiskere og slapper av mens de drar opp alle mulige fisker fra vannet. Det er salg av fersk fisk og svamper fra havet, blant annet. (De er så søte og myke.)

Mat og drikke: Besteforeldrene mine hadde en fast restaurant de besøker hver gang de er i Paphos. Eieren heter George, og ja, de var på fornavn med hverandre. her kan du få servert alt du kan tenkte deg, Fisk, pasta, kjøtt og alle mulige drinker.

What to see & do: Vi tok bussen til Coral Bay Beach nesten hver dag for å kose oss i solen og bade. Dette er en ganske lang sandstrand, med strandbar og en liten beach-restaurant. Det var helt perfekt med en kald drikke, bok og musikk på solsengen. De har et stort fint kjøpesenter kun 5 minutter unna leiligheten, og en stor matbutikk der du finner omtrent alt du trenger av mat og diverse, om man skulle være uheldig og ha glemt noe før reisen.HELLAS, RHODOS

Formålet for denne turen var fest og moro, og jeg reiste sammen med hele venninnegjengen fra videregående.Bestilte ca 6 måneders i forveien. Husker vi gledet oss helt vanvittig og snakket om turen omtrent hver eneste anledning vi hadde, tenkt dere det, hver dag i 6 måneder var dette ”the main topic”, haha jenter altså !

Hotell: Hotellet heter Athena, Adresse: 27th Leontos Street, Rhodes 851 00, Hellas. Det ligger vegg i vegg med bargaten, så man kan ikke la seg irritere over støy til tidlig på morgenen.
Hotellet var ikke et familiehotell, men likevell som de hadde den beliggenheten de hadde kunne vi få klager på bråk. Så tips, IKKE løp i gangene og hyl.

Mat & Drikke: Området rundt hotellet var fult av restauranter som lagde turist-vennlig mat, vi kan altså være så kresne. Spesialiteter der var calamari og fries, som er frityrstekt blekksprut, eller tzatziki, MASSE tzatziki.
Det står promotører utenfor alle restauranter for å dra kunder inn i deres restaurant. Dette kan føles veldig slitsomt da det aldri tar slutt. Vi kunne finne restauranter hvor de snakket norsk og gikk for mere "norsk mat".

What to see & do:
Anbefaler reisende og ta turen til gamlebyen, der er det koselige restauranter og små butikker som selger alt du egentlig ikke trenger.
Det er to strender ved Rhodos, Windy beach og Ellie beach. Windy beach ble for min del alt for vindfull og det var skarpe steiner og korallrev ganske nærme vannkantene.
Ellie beach var der vi oppholdt oss hver dag, man kan også sole seg ved bassenget på Casinoet om man ikke ønsker sand/stein. Det var strandbar og mat rett ved stranden, og vogner som solgte fersk frukt i beger. Deilig med en pause fra solen midt på dagen. Det er lurt og ha med seg badesko da steinene på stranden kan være ekstremt varme å gå på i Juli måned.
Vi tok oss også en hel dag i Water park som var en busstur utenfor byen. Dette skulle være ett av Europas største vann parker. Det må være lov å være litt barn i blant J Og ikke bestill kebaben der, helt forferdelig.EGYPT, SHARM EL SHEIK
Hensikten med turen var å få et ”kick-off” før russetiden og slappe av en uke før eksamen og russetid.

Hotell: Husker ikke hva hotellet heter, ettersom det ikke var meg som booket det. Hotellet var helt greit, Store romslige rom. Frokosten og lunsjen hadde ett bredt utvalg og vi hadde fått høre på forhånd av turen at vi burde holde oss unna vann, isbiter, frukt o.l. Meeeen det gjorde vi ikke så etter jeg kom hjem fra Egypt var jeg dårlig i 1-2 uker. Det begynte på flyturen hjem, vi var ganske dårlige alle sammen + fullstappet fly med skrikende babyer = dårlig kombinasjon.
På hotellet hadde de spa-avdeling ved bassenget, og det kostet 100 kr for 50 minutter med massage, vanvittig billig og avslappende etter en hel dag i solen.

Mat & Drikke: Sharm El Sheik hadde Hard Rock Cafe og Pizzahut, så det var mulig og få tak i mindre "skummel" mat. Hadde det ikke vært for at vi burde holde oss unna diverse mat og drikke de kunne tilby i Egypt, kunne vi for eksempel testet mere lokal og typisk mat de har.

What to see & do: Vi tok "jalla-buss" som de kalte det, hver dag ned til stranden, den gikk ofte og var gratis. Om vi ikke lå på stranden hele dagen var vi ved bassenget.
Vi bestilte også en hel dag på båt for å sole oss og snorkle, det inkluderte mat, drikke og en CD med bilder fra hele dagen. Etter min mening var dette turens høydepunkt. Vi snorklet i rødehavet og så masse fargerike fisker.
En annen dag skulle vi ha en ettermiddag i ørkenen og ri på kameler, fy søren det er det skumleste jeg har gjort. Tre kameler på rekke og rad og min gikk i midten, kamelen bak bet min i rumpen som igjen førte til at min kamel sparket i kamelen fremme. Følte meg ikke så høy i hatten der jeg satt, med følelsen av å skulle bli kastet av hvert øyeblikk.
Vi red langt ut i ørkenen til vi kom til ett telt der andre turister som hadde leid firehjuling og hester tok en pause.
De som eide kamelene hadde en hel stall med hester, som i utgangspunktet sikkert hadde vært vakre men de så veldig tynne og stusselige ut. Fikk en følelse på at de ikke hadde det spesielt greit der..

Kulturforskjellene er tydelige, og de har ett annen kvinnesyn, det legger de ikke skjul på heller. Det var opp til flere ubehagelige situasjoner, hvor de som skal gjøre deg trygge som politiet for eksempel, gjorde det stikk motsatte. Jeg kommer aldri til å reise tilbake til Egypt. Det er garantert mange av dere som ikke har opplevd ugreie ting og syntes det er en flott plass men det finner mange andre eksotiske steder og dra til.♥ FRANKRIKE,
PARIS

Paris vil alltid være min favorittby i verden, så romantisk og så mye og se å oppleve! Om man ønsker en shoppingtur og gode kulturopplevelser, dra til Paris! Jeg hadde spart opp penger for denne turen i flere måneder, så det ikke skulle stå på dårlig råd når vi var der nede J

Hotell: Jeg husker ikke navnet på hotellet, men det var svært dårlig hotell, blir dårlig av å tenkte på det. Der kan man se hvor lurt man kan bli av bilder på nettet. Så ille at ingen burde sove der, fant det ikke på tripadvisor så håper at de har tatt til vet og steng hotellet.. Vi hadde ingen planer om å tilbringe mere tid en nødvendig på hotellet da det var så mye og se og gjøre i denne romantiske byen.

Mat & Drikke: Vi prøvde ut litt forskjellig, tapas på Lafayette, romantisk biff-middag ved Eiffeltårnet, Lunsj ved Seinen, og middag i en rolig gate. Husker ikke navnet på restaurantene, shame, for det var veldig god mat. Men vi hadde biff, tapas og så gode deserter.

What to see & do: Shopping på Galeries Lafayette, enormt stort og luksuriøst kjøpesenter. Etasjer med klær, sko, vesker, sminke, og typiske turist-artikler og suvenirer. Det er mange enkeltbutikker i samme gaten som er verdt og sjekke ut i Boulevard Haussmann. Men det som virkelig er moro er å dra i Vintage butikker, der kan man finner mange unike skatter og gjøre noen gode kupp på eksklusive varer, for eksempel Reciproque eller Kiliwatch.
Vi kjøpte billett på en guidet busstur som var i rundt 2 timer, de kjørte de innom alle turistattraksjonen vi ønsket og se. Man kan også gjøre dette til fots, men det ville tatt så lang tid at vi ikke ville rukket alt.
Vi fikk sett Notre-Dame, Champ Elysees, Pont de l'Archevêchè, Pompidou-senteret, Triumfbuen, Eiffeltårnet, Louvre, og tatt en romantisk båttur på Seinen. Sacre Coeur var det eneste vi ikke rakk å se, og det plager meg enda, for det skal være en fantastisk utsikt der.

Vi dro i slutten av mai og det var nesten 25 grader og sol hver dag. Litt for varmt for sightseeing syntes jeg, men absolutt en fin periode og se Paris på, trær og planter blomstrer og man kan gå i kjole.
Dette er fremdeles min favoritt destinasjon og neste gang vil jeg bli 1 uke istedenfor torsdag-søndag.
Paris is always a good ideaKROATIA, IGRANE, SENSIMAR MAKARSKA

Dette er uten tvil den mest fantastiske reisen jeg har vært på. Omringet av så mye vakkert å se, utrolig god mat og lokalbefolkning så hyggelige som det kan bli.
Jeg reiste sammen med min beste venninne, Susanne. Og vi har startet en tradisjon med en årlig utenlandsreise sammen. Året før var vi i Paris. Vi bestilte turen ett par måneder i forveien, og hadde mange måneder til å spare penger for opplevelser.
Jeg vil gjerne reise tilbake til dette hotellet, neste gang med samboeren da dette var ett veldig romantisk hotell.
Anbefaler dette hotellet og destinasjonen på det sterkeste !

Hotell: Sensimar Makarska, Igrane B.B, Igrane 21329, Croatia.
Det er det fineste hotellet jeg har vært på uten tvil, og vi unnet oss dette siden hotellet i paris var det verste vi har opplevd. Dette hotellet i Kroatia var så luksuriøst og gjennomført. Det var helt nede ved vannet og hadde en lang privat strand for hotellgjestene. Og to basseng med bar. Vi kunne få massasje ved bassengkanten uten å betale ei krone.
Ved stranden leide vi vannscooter to dager og prøvde paragliding en annen dag, 300 meter opp i luften var høyt nok for meg!

Mat & Drikke: I og med at hotellet hadde så god frokost, lunsj og middag så vi ikke poenget i å spise ute hver kveld. Igrane er et bittelite sted så er ikke så stort utvalg av reasturanter der. Men naboen til hotellet vårt var en lokal restaurant og det er, hånden på hjertet, den beste lasagnen og biffen jeg har smakt. De sparer heller ikke på spriten i drinkene sine, og kan etter min mening bli litt for sterke. Vinen i Kroatia har mye høyere prosent enn det vi er vandt med.


What to see & do:
Vi reiste ikke i fellesferien og dermed var ikke utelivet spesielt heftig men vi dro ut 3 kvelder da den første kvelden var veldig folksom og utrolig bra! Det er omtrent 20-30 minutter med bil fra hotellet til Makarska, dette er hvor vi var ute og de har også litt shoppingmuligheter. Selv om den absolutt beste shoppingmuligheten er ved Split ble dette i lengste laget for oss.
Gjennom hotellet kunne vi melde oss på mange ulike aktiviteter som ble satt opp av dem. Vi var bare i Kroatia i en uke så vi ville ikke være på farten hele uken, dermed valgte vi ”Øy-hopping”, Hele dagen gikk til denne båtturen, hvor vi besøkte Hvar og Brac.♥ ENGLAND, LONDON

Hensikten med reisen var den årlige shipping-turen, med både faglige foredrag, shopping og fest hver kveld.
Vi var en stor gjeng som dro ned og besøkte bedrifter som IMO (International Maritime Organization, Clarckson´s Platou og Baltic Exchange.

Hotell: Grand Plaza serviced apartments. Adresse: 42 Pinces Square, Westminster, London W2 4AD, London.
Hotellet var pent og moderne, vi var 5 jenter på ett rom med 3 dobbeltsenger. Hotellrommet gikk over to etasjer, hvor badet var i underetasjen og kjøkken i overetasjen.
Ville absolutt anbefalt dette hotellet videre, da det var kort gangavstand til en shoppinggate, mange restauranter og underground/metro like ved.

Mat & Drikke: For å være ærlig noterte jeg meg ikke hvilke restauranter og caféer vi spiste på men er sikker på at man kan finne gode spisesteder enkelt vis tripadvisor og nettet før reise ;)

What to see & do:London er proppfull av opplevelser. Big ben, London Eye, Buckingham Palace, Tower Bridge, museer som det Britiske museum, Victoria og Albert museum eller naturhistorisk museum er bare noen av dem. Oxford street´s mange shopping butikker som Victorias Secret, Zara, Primark, Forever 21, Topshop og Selfridges. Eller kanskje ta en pause fra shoppingen og gå en tur i Regent´s park, St.James´s park eller Hyde park.
Listen stopper aldri med hva London har å tilby.

Jeg fikk for det meste oppleve utelivet London kunne tilby og det var over all forventning. For å komme inn på de gode utestedene i London krever det litt planlegging. Ett godt tips er å i forkant sende en mail til eller ta en telefon til utestedet du vil på, og gjøre et forsøk på o komme på gjestelisten. På samme måte som når du booker et bord på en restaurant. Flere av klubbene i London er medlemskaps-klubber, og om du ikke har en plass på gjestelisten bør du sørge for å være på plass før 23:00. Dress Code er på noen utesteder streng og det krever også en edruelig ganglag og folkeskikk.

Vi som var jenter betalte ikke for inngang eller alkohol.
Noen utesteder vi var på: Maddox i Mill Street, No.41 i Kensington Street og to andre utesteder jeg ikke klarer huske. MEN Tripadvisor har en lang liste over utesteder verdt å besøke.

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

Jeg blir direkte trist av å se ut av vinduet idag... Det har vært koselig med noen dager med snø for Gizmo sin del, men denne uken fikk jeg skikkelig vår-følelse, godt og varmt i solen hver dag og tørt på bakken.
Det er ingen hemmelighet at humøret og mennesker rundt oss blir mere glade og lystige når våren og sommeren nærmer seg.

Jeg sikler over bilder fra syden-ferier og vil bare booke en tur å reise NÅ!

I dag ligger jeg inne på sofaen med Gizmo, under ullteppet mitt med tente lys og litt Kardashian på tv´en.


Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

Åh, for en uke dette har vært! Jeg har ikke hatt ett eneste minutt til overs for bloggen, dessverre, men lover å bli flinkere på dette. Skal finne en god rutine i hverdagen for å rekke i hvertfall ett innlegg om dagen.
Søndagen tilbragt jeg på The Weekend konsert med noen venner. For en konsert det var, ble så imponert over taket på scenen og vokalen til Abel Tesfaye som er The Weekends egentlige navn. Klar som ei klokke, men kanskje litt vell høyt volum på noen sanger, da jeg følte meg døv i 10 minutter etter konserten var ferdig.

GLADMELDING: Vi har ENDELIG flyttet inn i vår nydelige leilighet på Bislett, som jeg nå har snakket om i 2 måneder. Vi stortrives allerede og ønsker begge to å bidra like mye for å gjøre det koselig her hjemme. Det er så mange hyggelige parker å gå tur i for Gizmo også, så er slett ikke galt dette!

Mandag morgen overtok vi nøklene og gikk igjennom alt av inventar og bod som var verdt å vite om. Senere på mandagen hentet vi flyttebilen (ett stort dråg av en bil som jeg måtte kjøre..) Ikke er jeg veldig kjent i byen og utenfor byen når det kommer til bilveien, men det er en første gang for alt. Det tok ikke lang tid før det skjedde noe ugreit, vi skulle bare komme oss noen minutter utenfor byen før jeg ble delegert i feil retning å måtte ta av motorveien og snu. Og her kommer den morsomme delen... Jeg klarte pokker meg ikke å sette denne varebilen i revers! Vi prøvde begge to å sette bilen i revers men fant ikke hakket. Dette pågikk i en halv time før jeg bestemte meg for å stå mitt i veien og veive med hendene for å få litt hjelp. Dette var jo særdeles pinlig, da dette ikke skal være vanskelig. En søt og snill mann stoppet og ville gledelig hjelpe oss. Da jeg ett lite øyeblikk håpet at han heller ikke skulle få satt den i revers (for å ikke ødelegge egoet mitt totalt) så klarte han det på første forsøk!
Kan tenke meg at jeg så sprengrød ut da jeg sa tusen takk og omtrent tilba denne helt alminnelige mannen. Og han følte seg nok som dagens helt! Han var hvertfall min helt for dagen :) TUSEN TAKK ANONYME MANN!

Vi kjørte til Alnabru og hentet den nye sofaen vår, satt den i leiligheten og tok første tur opp til Nydalen for flyttelasset. Heldigvis hadde vi hjelp fra min bror, uten han og to andre venner hadde flyttingen tatt dobbelt så lang tid.
Det andre lasset var vi ikke ferdig med før klokken var ca. 05:00. Det har aldri vært så deilig å treffe puten som det var tirsdag morgen...
Ikke nok med det, men vi hadde kun rukket å få inn alt av esker og poser i leiligheten, mye av dette skulle flyttes ned i boden så ble ikke natta før ca. kl 03:00 tirsdag kveld heller.

Torsdag brukte vi hele dagen til å vaske ned den gamle leiligheten, og er det en ting jeg og Marcus lærte i Garden, så er det nettopp å vaske :P

Idag har vi bare kost oss i det fine været og vært på handletur på IKEA.
Resten av uken skal vi fortsette og pakke ut det lille resterende og forhåpentligvis ikke gjøre så svært mye annet.

Håper dere har hatt en strålende uke, så blogges vi!

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

Jeg har hatt en så hektisk uke at jeg ikke har rukket og skrive noen blogginnlegg, sorry for det.. Har løpt fra forelesning, til lesesal til jobb og så hjem for å pakke. Men sett frem til denne uken i månedsvis!

Endelig er uken kommet til en ende og vi har lagt bak oss timesvis med pakking av hele leiligheten. Vi har solgt omtrent alle møblene våre, booket flyttebil og får nøklene til vår nye leilighet imorgen. Jeg er i ekstase!
Det er for øyeblikket ett eneste stort rot i denne leiligheten nå. Vi har kasser og søppelsekker strødd om hverandre. Fordelen med flytting er at man finner utrolig mye klær og ting som man ikke har brukt for lengre, så blir en fresh ny start på Bislett. Til nå er det 3 fulle søppelsekker med klær som gies bort til Fretex.

Ellers har jeg og kjæresten kost oss med biffmiddag både på Valentines og i går (lov å kose seg i helgen.)
Og idag skal jeg ta meg en velfortjent pause og dra på The Weekend- konsert med mine venninner ♥

Ukas sang som går på replay hos meg:
Kygo & Selena Gomez - It aint me
https://www.youtube.com/watch?v=D5drYkLiLI8Likes

Comments

Skrevet i : Love & Family

1.Lag en romantisk middag
Det er ingenting som er mer romantisk enn å bli tatt ordentlig vare på- så uansett hvor du planlegger å tilbringe dagen/kvelden på valentines, gi henne et dusin roser og et fint kort (der du forteller henne hva hun betyr for deg), tenn noen stearinlys, lag en fin middag, gi henne en mini-massasje, og bare kos dere i hverandres selskap. Romantisk og intimt. Ingen kvinne vil klage på en slik aften.

2.Dress up!
Reserver et bord på en fancy restaurant og kle dere opp i finstasen. Enda bedre, fortell henne kvelden før at hun trenger å kle seg pent (slik at hun kan forberede seg) fordi du har en reservasjon.
Å pynte seg litt ekstra gjør alltid anledningen ekstra spesiell, og hun vil elske at du legger tanker og planlegging i en reservasjon. Hvis dere er ett par som liker å dolle dere opp er dette en sjanse til nettopp det. Og dere kan kose dere resten av kvelden, kanskje dra et sted dere kan danse?

3.Dra vekk sammen
Hvis du har tid, penger og friheten til det, strekk valentines-dagen inn i en valentines-helg borte på et romantisk feriested eller bed & breakfast utenfor byen.
Gjør noen undersøkelser et par uker i forveien (ulike ting å se og finne på) og send henne tre alternativer å velge mellom, slik at hun ikke blir tatt helt på senga, og bestill i god tid hvis nødvendig. På denne måten kan dere kombinere avslapning i en mini-ferie med alenetid samme. Hvem sier nei til en ferie?

4.24 timer med Sjokolade
Ren og enkel. Du kan ikke ta feil med sjokolade når det kommer som en gave, så hvorfor ikke slå hele dagen i ett, lang søt smakstest? Tros alt, dette er ikke dagen for å telle kalorier. Så planlegg et godt måltid med en omfattende dessertmeny som varer- tenk på det som en pubrunde unntatt i stedet for pints på puber er det dessert på forskjellige kafeer/resturanter. Avkastningen på denne relativt uanstrengte valentingsdag ideén er svimlende fordi partneren din vil bli påminnet av all sødmen gjennom hele dagen.

5.Hjemmeværende
Noen ganger er den beste valentinsdag gaven du kan gi, litt tid sammen for å gjøre absolutt ingenting. Du trenger ikke å forlate huset for å gjøre valentinsdag spesiell. Tenk på hvor flott det kan være å tilbringe hele dagen i sengen sammen - uten avbrudd. Slå av telefonene, bestill mat hjem, ikke svare på døren for andre en maten og nyt hverandres selskap.

6.Bestill et rom
Å endre på dine omgivelser kan gi et automatisk løft til ditt kjærlighetsliv. Det trenger ikke å være komplisert- bestill et hotellrom, for eksempel. Dette kan være en fin avveksling til den dag-til-dag rutinen, og kan gjøre det umiddelbart avslappet. Ingen er ansvarlige for å ta oppvasken eller lage middag, i stedet kan dere fokusere uforstyrret på hverandre i et nytt miljø.

7.Lag et hav av roseblad
Forventningen er halve moroa med en romantisk overraskelse. Start spenningen når hun går inn døren ved å forlate en sti av roseblader som fører til kjøkkenbordet, der en god flaske vin og et ferskt tilberedt måltid venter. Føl deg fri til å gå ut med hjerteformet konfekteske, røde og hvite bamser og Lovehearts. Det trenger ikke å være så klisje som det kanskje høres ut som.

8.Massasje
Gå for en massasje på valentinesdag og behandle din partner i et hav av velvære, nydelige dufter og rolig musikk. Du kan enten bestille en full kroppsmassasje på hennes favoritt spa, eller inkludere deg selv og bestille en par massasje. Du kan selvsagt også lage et hjemme-spa, kjøpe en god olje, tenn duftlyst og sett i gang. Dette er det ultimate velvære og kan være presist det din partner trenger etter uker og måneder med jobb eller skole.

9.Vær fysisk
Nei, ikke den slags fysisk. Gjør reseach sammen og finn noen aktiviteter dere kunne tenker dere å gjøre. Du kan starte ting ved å få opp pulsen og gjøre noe spennende sammen som for eksempel; fjelltur, go-kart, fornøyelsespark eller skitur. Ideen er å nyte litt aktivitet og få endorfinene til å strømme, som er bevist å få deg i kjærlige stemninger.

10.Gjenopplev deres første date
Det er en god sjanse for at i begynnelsen av forholdet var den tiden da du gjorde meste innsats for å vise henne din romantiske side, så hvorfor ikke skru klokken tilbake og minne henne på hvor sjarmerende du var da dere først begynte å date?
Tenk tilbake til din første date - gjør en reservasjon på samme sted, spise den samme maten og mimre om hva du følte om henne når du først møttes. Gjøre de samme tingene som først utløste romantikken mellom dere.

Håper alle mine opptatte og singel venner koser seg idag! Ha en romantisk dag videre ♥

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

Gratulerer alle mødre med morsdag deres!
Jobben dere gjør som våre hverdagshelter verdsettes høyt. Dere er våre kokker, advokater, kjemikere, leger, butikkarbeidere og politikere. Dere er limet som holder oss sammen, og uten dere faller hverdagen sammen.
Jeg skulle mere en gjerne tilbragt dagen sammen med min kjære mamma, Elisabeth♥ Du og pappa er mitt største savn hver dag og grunnen for at jeg er så hjemmekjær som jeg er. Kan ikke forestille meg hvordan det er å vokse opp uten en morsfigur. Jeg har lært så mye av deg mamma, hvordan man støtter og tilgir, hvordan man jobber hardt og aldri gir opp, hvordan man elsker og savner.

Du har gjennom oppveksten min vært ekstremt tålmodig og til tider tilbøyelig. Jeg har noen dager vært så sint på deg at jeg har eksplodert, men i ettertid innsett at alt du gjør og sier er for mitt eget beste. Foreldre som setter grenser for barna sine viser kjærlighet gjennom mine øyner.

Håper pappa tar godt vare på deg og kjøper noen fine blomster til deg.
Savner deg hver dag, selv om du bare er en telefonsamtale unna ♥


Ha en fin dag alle mødre, bestemødre og døtre !


Likes

Comments

Contains affiliate links

Om ikke alt dette er på ønskelisten så er hvertfall noen av artiklene det :)
Har lagt merke til at jeg mangler omtrent alt av kjøkkenmaskiner. Så vi skal nok more oss med shopping her også.
Sånn som det ser ut nå blir pengene å fly fort ut av lommeboken etter lønningsdagene, hvertfall til vi har kommet oss ordentlig på plass og fått inn det mest nødvendige.

Kvalitet over kvantitet, at any time!

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

Gårsdagen var en slik dag som bare aldri tok slutt!
Tidlig opp for å forberede seg de siste timene før eksamen, vell og merke semesterets første eksamen. Og det er godt å føle at man gjorde en god innsats, så alle timene med øving var til nytte. Da fortjener man å feire litt, og hvem har noen gang sagt nei til en fest?

Det ble også valgt nytt styre i Shippingutvalget. Ble selv medlem der mitt første semester påBI, og aldri angret ett sekund på det!
Man får en fin kombinasjon av det faglige shipping og maritime virksomheter innebærer og det sosiale. En så bra gjeng som shipping-medlemmene må man lete langt og lenge etter.

Ble litt sprinting fra eksamen --> Generalforsamling --> Shippingvors --> Mabou 💥

Selvom kvelden var utrolig bra er det som frister mest å dra hjem å spoone med Gizmo.
Hehe-neida!

Nå er det natta, jobbhelg står på agendaen.
Ha en strålende helg dere!

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

Enkelte dager er mere krevende og utfordrende enn andre. Om du ikke har det slik akkurat nå vil det alltid komme en tid i livet hvor man møter motgang. Det som er det viktigste under slike stunder er å holde hodet kaldt og vite at det går over.
Der det er nedgang vil det alltid komme oppgang etterpå. Når man føler at alt raser sammen og problemene hoper seg opp på en og samme tid, vil det mest sannsynlig ikke bli verre enn det alt er.

Jeg kan bare huske hvor forferdelig det var som tenåring, man kranglet med venninne sine og jeg trodde alt i hele verden skulle rase sammen og ingenting var verdt og leve for lengre. Hva visste vell jeg at det bare var en periode i livet? og helt ærlig, vi jenter kunne være fiender en dag og perlevenner en annen dag. Så ikke se så mørkt på det :) !
Eller når gutten man trodde man var forelsket i kanskje ikke var forelsket tilbake i deg. Og alt man klarte og tenke på var at: "det er meg det er noe galt med".

Uansett hvilket stadiet i livet man befinner seg i har alle nedturer og oppturer.
Det er bare ditt ansvar og jobbe for at det skal være flest oppturer, det er ikke så vanskelig som man skulle tro!

Bare husk disse 7 reglene:
1. Slutt fred med fortiden din, så den ikke forstyrrer fremtiden din.
2. Hva andre mennesker mener om deg er ikke ditt problem å tenke på.
3. Den eneste personen som ansvar for din lykke er deg selv.
4. Ikke sammenlign livet ditt med andres, sammenligning er tyven av glede.
5. Tiden leger nesten alt, så gi det tid.
6. Slutt å tenke så mye, det er helt greit og ikke vite alle svar.
7. SMIL! Du eier ikke alle problemene i verden.
Likes

Comments