Skrevet i : Social Events, Fashion & Lookbooks

Onsdag 24. januar var det duket for den offisielle åpningsfesten av Oslo Runway AW18. Festen holdt sted på Mellomstasjonen som er bundet sammen med det som blir det nye nasjonalmuseet. Var DJ, refreshments, Oslo Runway Paper launch, launch of THIS IS IT - som er en ny serie av NRK, prisutdelinger, give-aways og mere .Oslo Runway er i sammarbeid med nasjonamuseet. Og videre av moteuken var det en del events som fant sted her.

Nasjonalmuseet var åpent for besøkende på fredag 26. januar og lørdag 27. januar fra 10-17, når Redken, Adam og Eva og Guerlain verts stylingsessions, Oslo Runway live streamer flere av showene og man kunne i tillegg vinne fine premier fra Redken og nyte en matbit fra BIT cafén.

x

" Wednesday, January 24th, it was the official opening party of the Oslo Runway AW18. The party took place at the Mellomstasjon, which is bound together with what becomes the new national museum. There was an DJ, refreshments, Oslo Runway Paper launch, launch of THIS IS IT - which is a new series of NRK, awards, give-aways and more. Oslo Runway is in collaboration with the National Museum. And on the fashion week there were a number of events that took place here.

The National Museum was open to visitors on Friday 26th. January and Saturday, January 27th from 10-17, when Redken, Adam and Eve and Guerlain host styling sessions, Oslo Runway live streamed more of the shows and one could also win fine prizes from Redken and enjoy a bite from the BIT café."

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Beauty & Makeup, Personal

Denne looken har jeg virkelig falt pladask for, og det er tydelig at varme toner og pigmenter har blitt en gjenganger hos meg. Jeg syntes at de varme tonene fremhever mine blå øyner så pent. Jeg er godt over gjennomsnittlig interessert i sminke og skjønnhet og har enkelte kvelder da jeg kan sitte på Youtube og Instagram kontoer og kikke i time etter time. Det har falt meg inn om jeg skulle filmet hvordan jeg legger hverdags sminken min og fest sminken min for dere, eller om det er like greit med bilder av resultatet og skrive om produktene jeg bruker. Selvlært sminkør kaller jeg meg selv.
Dere som kjenner meg vet at "less is more" ikke går hånd i hånd med meg, og sannheten er jo at "more is more". Når man ikke ønsker og la seg stikke og kutte i eller gjennomgå kosmetiske inngrep er det ekstremt mye god sminke og riktige farger kan gjøre, og det fine med det.. ingenting er permanent! Så om jeg ønsker å gå i kosedressen hele dagen burde ansiktet samspille med humøret mitt, og alltid se perfekt ut er noe de aller færreste gjør. Det tar litt tid fremfor speilet og se ut som jeg gjør, men jeg syntes det er verdt det. Det har alltid vært viktig for meg å føle meg vell og dette inngår selvsagt ut ifra å se godt ut og føle seg bra.

Med årene har jeg innsett at uten selvtillit og kjærlighet for meg selv, mitt naturlige utseende og min kropp nytter det ikke å ta på seg en "maske" av sminke og produkter om det som ligger bak er i ferd med å falle i fra hverandre. Og sannheten er at jeg har slitt mye med selvtilliten, det skal så lite til for å sette sprekker i den når man er ung, usikker og sårbar. Jeg var veldig nærtagende og ofte kunne andres lykke og suksess gjøre meg mere usikker enn jeg var. Jeg undret over hvordan andre kunne være så lykkelige når min hverdag og selvfølelse var i ferd med å rase sammen.

Heldigvis har jeg hatt enkelte mennesker opp gjennom livet som har hjulpet meg og på en måte løftet meg opp der jeg burde være, som en helt alminnelig- ikke så uvanlig fra andre mennesker- jente. Kan ikke få sagt det nok hvor viktig det er å ikke sammenligne seg med alle andre, for vi er så forskjellige og det er faktisk ingen fakte på hvordan man burde se ut. Skjønnhet kommer i så mange former og fasonger, alle er vakre på sin måte, fordi vi er mennesker.


Likes

Comments

Skrevet i : Travel & Explore

Noen dager før nyttår dro jeg, Marcus å Susanne på en ganske så spontan tur til Danmark, nærmere sagt Aalborg. Siden Susanne jobber på Colorline ble turen og businessklasse gratis for vår del.

Vi utnyttet dagsturen til å handle alkohol, fyrverkeri og litt shopping til egen formål. Jeg fant noen fine klær fra Samsøe & samsøe, og gjorde absolutt ingenting at det var salg på dette. Hvem elsker vell ikke romjulssalg? Det er ikke bare kos og avslapning i romjulen heller. Muligens den mest hektiske perioden av året da omtrent alle er ute å bytter gaver og handler inn til den store dagen. Vi var en passe sliten gjeng når vi kjørte tilbake til Hirtshals fra Aalborg.

x

"A few days before New Years Eve, Marcus, me and Susanne went on an rather spontaneous trip to Denmark, in particular Aalborg. Since Susanne works on Color Line, the trip and business class was free for our part.

We took advantage of the day trip to do some shopping for alcohol, fireworks and some shopping for your own purposes. I found some nice clothes from Samsøe & Samsøe, and did absolutely nothing that there was sales on this. Who does not love sales? It's not just cozy and relaxation in the holidays either. Possibly the most hectic period of the year when just about everybody is out to trade gifts and shop for the big day. We were one tired gang when we drove back to Hirtshals from Aalborg."

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life, Social Events

Jeg har mye og være takknemlig for dette året som virkelig har flydd forbi. Det har vært fylt med sinne, sorg og smerte. Smerter jeg ikke ante at fantes inni denne 23 år gamle kroppen. Kan mildt sagt si at jeg er glad året er kommet til en ende, og håper jeg kan la sorgene fra 2017 forbli i fortiden. Som de aller fleste forbinder jeg et nytt år med nye muligheter og ber om at 2018 kommer til å bli fylt med nye minner og gleder. Jeg er middels glad i å planlegge og har mange planer og overraskelser for det nye året som jeg gleder meg til å dele med dere.

Gårsdagen feiret jeg i Kristiansand hos Aleksander, sammen med Susanne, Marcus og en del andre gjester. Vi hadde pyntet bordet så fint og handlet inn morsomme hatter, briller og selfie rekvisitter. To mesterkokker på kjøkkenet som lagde kalkun, grønnsaker, poteter, waldorfsalat og god saus. Middagene var så ekstremt god og for å toppe det hele ble det servert sjokoladefondant og bringebærsorbet. Når det kommer til julen og nyttår så er maten etter min mening essensen av en vellykket kveld. Og alt smakte himmelsk, klapp på skuldren til kokken. Etter at maten var fordøyd og alle ble sittende med årets største foodbaby bestemte vi oss for å sprette boblene og nyte resten av kvelden da vi sang på ABBA og gamle slagere til halsen var sår.

Når klokken slo tolv ble jeg omfavnet av favorittgutten min, Marcus og favorittjenten min, Susanne. Blir ingen ordentlig start på det nye året uten et smask fra dere to.

Håper deres feiring var like god som min. Og viktigst av alt, at dere tilbragte den sammen med de menneskene som får det beste ut av dere og de dere ønsker å ta med inn i det nye året.

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life

Endelig var det min tur til å innta juleferie. Mine 4 tidligere semester på skolen har jeg vært sent ute med ferie grunnet sen eksamen. Men i år hadde jeg min siste eksamen 7.desember! Helt nydelig å slutte så tidlig likevel som jeg er passe ekkel som gnir det litt inn i trynene deres. Vi dro ut samme kvelden for feire at eksamensoppgaven var levert inn, og for min del at juleferien var i gang. Startet med et koselig lite vors hos Synne og dro deretter på Åpen scene for å danse salsa. Ettersom dette var på en torsdag stengte salsabaren rundt tolv og vi avsluttet kvelden på LaWo med dans og drinks.

Har vært veldig dårlig på bloggfronten og helt ærlig, det gjør meg ingenting faktisk. Jeg har bedrevet dagene med viktigere ting, nemlig skole. Hatt et veldig bra semester og sitter igjen med en god følelse på samtlige eksamener! Har fått tilbake to stykker alt, og fikk B på den første og A på den andre 🙌🏻 Smålig stolt av min egen innsats. Man får igjen for det man har jobbet hardt for, og det er da selvsagt fortjent å bli belønnet for arbeidet man har lagt inn.
Har jobbet hver dag siden den 8.desember og skal jobbe frem til 20.desember, da skal jeg reise hjem til Mandal for en lang og etterlengtet juleferie. Jeg har vært så heldig å få fri fra jobb hele julen og romjulen, og disse to ukene skal jeg tilbringe hjemme. Gleder meg så enormt til å treffe alle i familien, venninnene og få julestemning for fult med julebakst, pynting, julemat og musikk. Dette er min absolutt favoritt høytid!

Håper dere har like mye julestemning som meg og koser dere i den siste uken frem til julaften, det skal hvertfall jeg gjøre.

Likes

Comments

Skrevet i : Beauty & Makeup

Har vært hos favorittene mine og fikset neglene, nok en gang. Og jeg elsker dem like mye som hver gang jeg går ut døren. Nå som det nærmer seg jul går de fleste for mørkere farger som lille, rødt. Jeg derimot valgte french fade, ombre, kall det hva du vil. Jeg liker den "rene" looken man har med naturlige farger, og passer like godt hele året.

x

"Once again i´ve been to my nail designer to get some new, fresh nails. And i absolutely love them like i always do when i walk out the door. Christmas and vacation is around the corner, and most people want darker shades at this time of the year, like purple and red. But i wanted a french fade, ombre, call it want you want. I just love the "clean" look i get with these natural colors, and they fit perfectly all year long".

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday life
For dere som ikke har opplevd den lille perlen, Mandal så har dere gått glipp av noe. Noe av det jeg elsker mest er å reise hjem til familien og hjembyen. Selvom Mandal har vært roten til alt vondt jeg har opplevd i livet er det virkelig et savn å dra fra Mandal, kun på grunn av de gode elementene. Min første kjærlighet, mitt første kyss, min beste venninne, min første hjertesorg. Gamle og gode barndomsvenner og størst av alt, familien min. Alt dette fikk å opplevde jeg her i Mandal.
Mange venninner rundt meg er nyutdannede og nyetablerte i den lille byen, noen har barn, andre venter barn, noen har eget hus, andre bor hjemme.

Har jeg dårlig tid? Er det noe jeg skal rekke? Det gir meg litt sommerfugler i magen over hvor rolig jeg er rundt temaet. Jeg er 23 år, har 1 semester igjen av Bachelorstudiet og jeg har en samboer som har vært sammen med meg i snart 4 år. Jeg elsker han, virkelig. Og jeg vil oppleve alt det gode livet har å by på sammen med deg. Har kun et ønske, og det er å studere ferdig, reise og se verden, ha en stabil og trygg økonomi før jeg i det hele tatt tenker på å ta et annet menneske inn i denne verden.
Marcus får sikkert hjerte i halsen når han leser dette innlegget, men no need for that honey! Alt til sin tid. Den aller viktigste faktoren er at vi to er sammen, og lykkelige.

X

«For those who haven´t experienced the little pearle, Mandal, you've really missed out on something. Some of the things I love the most are to go home to the family and the hometown. Although Mandal has been the root of all the horrible pain I've experienced in life, it's always sad to leave the city, and this just because of all the good parts of the city. My first love, my first kiss, my best friend, my first heartache, Old and good childhood friends and most of all, my family. All of this i got to experienced in Mandal.

Many friends around me are newly graduates and newly established in the small town, some have children, others are expecting children, some have their own house, others live at home.

All of this makes me think, Do I have little time? Is there anything i need to hurry? It gives me some butterflies in my stomach over how calm I'm around the theme. I am 23 years old, have 1 semester left of the Bachelor'study and I have a partner who has been with me for almost 4 years. I really love him. And I want to experience all the good things life has to offer together with you. I just have a wish and that is to finish my studying, do a lot of traveling and experience the world, having a stable and safe economy before I'm even thinking about taking another person into this world.

Marcus probably gets his heart in his throat reading this post, but no need for that honey! Everything in it´s time . The most important factor is that we are together and happy."

Likes

Comments

Skrevet i : Personal
Jeg har denne helgen vært hjemme hos mine foreldre i den lille sørlandsperlen, Mandal. Det er alltid en lettelse og komme hjem til familien, til et stappfullt kjøleskap og noen trygge skuldre og lene seg mot. Jeg kan daffe rundt i bamse pysjamasen min likevel som jeg ikke er et lite barn lengre, haha, i love it!
Det hele var ikke planlagt og jeg bestilte flyet hjem kvelden før jeg skulle ta morgenflyet. Snakker om spontanitet da. Hensikten med hjemreisen er fordi noen i nær familie er syke. Ei omsorgsfull og sprudlende dame som snart bikker 99 år. Jeg forstår jo at med alderdommen kommer det problemer også, som slitne og trøtte hjerter og kropper. Men likevel som hun er blitt så gammel slår hun enda av noen festlige vitser. Det var med andre ord godt å komme hjem og besøke henne.

Har også benyttet anledningen til å treffe gode venninner, slappet av og spist god mat sammen med familien. Jeg reiser tilbake til Oslo på Onsdag og der venter det lange dager på skolen og jobb.

Tradisjonen tro blir det alltid servert reker når jeg og min bror kommer hjem til Mandal. Og jeg vil dele en helt magisk mangosalat oppskrift med dere! Om dere ikke har prøvd dette sammen med reker, kongekrabbe, sushi eller vanlig krabbe har dere virkelig gått glipp av noe. Som mamma sier: "Det er en helt ny dimensjon av smakssanser" !

Du trenger:
1 stk mango
1 stk avokado
1 stk rødløk
1 stk rød chilli
Saften av 1 lime
Salt og pepper

Kutt alle grønnsaker/frukt opp i små biter, rens chillien og ta vekk frøene(helt valgfritt, men vi tok ikke med frøene i salaten). Smak det til med salt, pepper og lime til du er fornøyd. Bland godt sammen og server. Magisk deilig å ha litt mangosalat oppå skiven med reker.

x

"I have been at my parents house this weekend at the little southern pearl, Mandal. It's always a relief to come home to the family, to a stuffed fridge and some safe shoulders to lean on. I can walk around in my teddybear pajamas all day, even though i'm not a little child anymore, haha, i love it! This trip was not planned and I booked the ticket home the night before I had to take the morning flight. Talking about spontaneity though. The purpose of the trip home is because someone in my close family is sick. A caring and amazing lady which will soon be 99 years old. I understand that with an old age there are also problems, like tired and worn hearts and bodies. But nevertheless, as she has grown so old, she still hits some festive jokes. In other words, it was good to come home and visit her. My special little lady.

I have also used the opportunity to meet good friends, relax and eat good food with the family. I travel back to Oslo on Wednesday and there are long days waiting for school and work.

A tradition in our home is when i and my brother come home to Mandal we get served fresh shrimps . And I want to share a totally magical mango salad recipe with you! If you have not tried this together with shrimp, king crab, sushi or plain crab you've really missed something. As my Mom says, "It's a whole new dimension of taste senses"!

You need:
1 piece of mango
1 piece of avocado
1 piece of red onions
1 piece of red chilli
1 piece of tomato
The juice of 1 lime
Salt and pepper

Cut all vegetables / fruit into small pieces, clean chillien and remove the seeds (completely optional, but we did not bring the seeds into the salad). Season with salt, pepper and lime until you are satisfied. Mix well and serve. Magically delicious to have some mango salad on top of the plate with shrimp."

Likes

Comments

Skrevet i : Travel & Explore

Lørdag morgen var vi en passe redusert gjeng som helst ikke ville stå opp, men når vi endelig hadde kommet oss opp av sengen og ut av leiligheten passet det best og ta shoppingrunden i Kingston og spise middag i byen før vi nok en gang skulle ordne oss for å dra videre på en vors hos noen klassevenninner. Merker hvor fort en langhelg bare flyr forbi når man har det moro. Denne kvelden skulle vi ut i London, og føler ikke det trengs noen beskrivelse utenom at kvelden var super og uforglemmelig! Vi hev i oss litt nattmat og fikk tak i en Uber hjem til Kingston igjen. Jeg rakk å skifte til casual bekledning og pakke sammen kofferten før jeg måtte få tak i en ny Uber som kunne kjøre meg til Gatwick flyplass midt på natten. I London i motsetning til Oslo er det så simpelt å få tak i Uber på alle døgnets tider, heldigvis. Denne Uberturen gav meg nerver da sjåføren fant ut etter 30 minutter at han hadde kjørt meg i feil retning av flyplassen! Jeg hadde timet turen for å rekke å være på flyplassen 2 timer før. Hvis jeg ikke rakk dette kunne jeg ikke sjekke inn bagasjen min.. Så ja... BITTELITT stresset. Da Sjåføren i tillegg måtte fylle bensin før vi kom oss videre klarte jeg ikke annet enn å le nervøst. Jeg ankom flyplassen 2 timer og 10 minutter før flyet skulle gå, herregud så flaks.
Etter all shoppingen denne helgen visste jeg at kofferten min var for tung, så i forkant av hjemreisen bestilte jeg 2 kg ekstra. Og bare gjett da.. Kofferten veide 25 kg ! Haha. Jeg var klar til å betale 90 NOK pr kg da damen bak skranken sa det gikk fint, det var nettopp det jeg trengte etter alt stresset med Uber sjåføren. Tusen takk Norwegian!

x

"Saturday morning we were a pretty knocked out gang after the other day and would not get out of bed, but when we finally got up from bed and out of the apartment the best idea was to take the shopping round in Kingston and have dinner in town before we had to fix ourselves again to move on to one of our classmates for a preparty. Notice how fast a long weekend just flies by when you have fun. This evening in London did not feel it needed any description except that the evening was superb and unforgettable! We raised some night food and got a Uber home to Kingston again. I managed to switch to casual clothing and pack the suitcase before I had to get a new Uber that could drive me to Gatwick airport in the middle of the night. In London, unlike Oslo, it's so easy to get Uber at all times, fortunately. This Uber ride gave me serious nerves when the driver found out after 30 minutes that he had driven me in the wrong direction of the airport! I had timed the trip to reach the airport 2 hours before boarding. If I did not get this I could not check in my luggage .. So yes ... LITTLEBIT stressed. In addition, when the driver had to fill the gasoline before we got on, I only managed to laugh nervously. I arrived at the airport 2 hours and 10 minutes before the plane was going to go, bye so lucky.
After all the shopping i did this weekend, I knew my suitcase was too heavy, so I ordered 2 kg extra in advance of my return journey. And just guess what .. The suitcase weighed 25 kg! Haha. I was ready to pay 90 NOK per kg when the lady behind the counter said it was ok, that was exactly what I needed after all the stress with the Uber driver. Thank you so much Norwegian."

Kjolen er fra kjøpt på Topshop i London.
Når jeg skal prøve å se søt ut å posere på bilder og mitt ekte jeg skinner igjennom... Alltid.

Likes

Comments

Skrevet i : Travel & Explore

Fredagens shopping og sightseeing gjennom bilder. Vi var for det meste i Oxford street og sidegatene rundt.
Middagen spiste vi på Tigertiger som er restaurant på dagtid og club på kveldstid, det holder til i nærheten av Piccadilly Circus station, kun en kort gåtur fra dette krysset. Kan anbefale burger og pasta her.
x
"Friday's shopping and sightseeing through pictures. We were mostly in Oxford street and the side streets around.
The dinner we ate at Tigertiger , which is a restaurant in the daytime and club in the evening, it is close to Piccadilly
Circus station, just a short walk from this intersection. I can recommend burger and pasta here.

Likes

Comments