Hejsa alle sammen

Jeg håber at i har haft en fantastisk juleaften, og at i nyder juleferien, i fuld grad! Selve min juleaften var utrolig skøn! Derfor tænkte jeg, at jeg ville skrive lidt om hvad vi lavede osv. Så her kommer det!

Vi var 9 mennesker der skulle holde jul sammen, og det hele foregik hos min onkel og hans familie.

Da vi ankom blev der serveret gløgg og pebernødder! Vi gik rundt og hilste på alle, dog brugte vi også meget af tiden på at separere min onkel og vores hunde fra hinanden. De er begge to store og legesyge hunde, så det tog lidt tid for at få dem kølet ned. Der blev ellers snakket og hygget, imens de voksne lavede mad.

Min kusine og tante havde fået en ide, om at de ville lave drinks, så de gik igang og et kvarter senere blev der servet margarita's. Drinksene blev drukket, også blev der endelig serveret mad!:D

Flæskesteg, and, brunede kartofler, rødkål, brun sovs osv! Hele molevitten blev serveret og det var "DELICIOUS"!

Efter det hjalp vi alle sammen med at rydde op, også skulle der spilles "Hint". I min familie er vi alle store konkurrence mennesker, så dette spil er lige os! Vi spillede i ca 45 min. og det var hylende morsomt!

Så blev det endelig tid til gaver! Jeg overvejer at lave et indlæg hvor jeg viser hvad jeg har fået i julegave, så skriv endelig hvis det var noget i kunne tænke jer!

Og nu til desserten. Jeg ELSKER risalamande! Det er min yndlings dessert! Jeg har dog aldrig prøvet at vinde mandlen:(

Så spillede vi pakkeleg, hvilket hurtigt blev en slags konkurrence om hvem der kunne have flest pakker i længst tid før de blev stjålet, hehe jeg elsker min familie :D.

Efter hele "jule-rutinen" snakkede vi bare og ca kl halv et tog vi hjem.

Jeg håber at i har haft en dejlig jul!

Vi ses

Amalie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hejsa allesammen og velkommen tilbage!

Igår fik jeg juleferie, hvilket jeg virkelig har haft brug for! Jeg er blevet SÅ træt af alle karakter der svømmer ind. Jeg forstår i det hele taget ikke hvorfor det er nødvendigt at unge skal få karakter? Men også hvorfor vi unge mennesker hele tiden skal blive bedømt på vores arbejde eller opg? Det er jo heller ikke fordi at det er så meget feedback man får tilbage, det er jo bare et tal? At hele min "personlighed" skal blive bedømt på et tal, er jeg fuldstændig uenig i! Men sådan en ting som karakter kan man jo diskutere for og imod til evig tid, så i må endelig skrive jeres mening angående karakter.

Der er kun 3 dage til jul!! Det kan jeg simpelthen ikke få ind i mit hovede. Jeg glæder mig dog utrolig meget, og jeg tror faktisk at det er første gang at jeg har glædet mig til juleaften. Mine forældre er skilt, og har været det i et par år nu. Derfor har julen altid været den tid på året hvor jeg har skulle vælge en del mellem min mor og far. Dog føler jeg at denne jul bliver anderledes. Jeg har fået købt alle mine gaver og der er styr på hvem jeg skal holde jul med! Skriver faktisk dette indlæg imens at jeg hører "Last christmas" hehe :D.

Glædelig jul allesammen!<33

Amalie

Likes

Comments

Hej alle sammen

Nu nærmer juletiden sig, og det bliver koldere og koldere! Derfor har jeg samlet 10 super lækre vinterjakker til jer!

Jeg er selv meget nærig! Derfor har jeg fokuseret meget på at disse jakker skal være noget som jeg selv ville kunne finde på at bruge penge på.

Jeg håber at i kan finde noget inspiration!<3

ps : I må meget undskylde for de dumme links! Jeg kunne simpelthent ikke få alle til at fungere. Ved nogle af dem, bliver i dsv nødt til at kopiere teksten, ind i jeres søgefelt.


1 (http://bit.ly/2j7WCmC ). 2(http://bit.ly/2zeD3lr) 3. (http://bit.ly/2CBMnzy) 4 (http://bit.ly/2AxS2VR) 5 (http://bit.ly/2Ci6jXh). 6 (http://bit.ly/2CDwfxJ) 7 (http://bit.ly/2yFaDNY) 8 (http://bit.ly/2yFv0e8) 9 (http://bit.ly/2Ck8SYV)


Amalie

Likes

Comments

Hejsa!

Jeg har nu langt om længe valgt, at starte min egen blog! Det har nu i meget lang tid, været i mine tanker om jeg skulle starte, eller bare lade vær? Men nu har jeg simpelthent besluttet mig for at gøre det!

På min blog kommer i til at finde masser af tips og tricks, og indimellem lidt fashion!:D I starten vil jeg dog holde mig lidt anonym. Det her er helt nyt for mig, derfor vil jeg prøve på at starte langsomt op. Der vil derfor ikke komme så mange billeder af mig, håber dog stadig at det er ok!

Jeg håber at i vil følge med på min blog, og skriv endelig i kommentaren, hvad i synes jeg skal blogge omkring!

Vi ses meget snart<33

Amalie

Likes

Comments