Hej allesammen, idag vil jeg vise jer mine top 5 smykker fra Jane Kønig, som jeg ikke selv ejer.

Jeg har selv 3 smykker fra Jane Kønig, ( V-ringen i sterling sølv, bladringen i sterling sølv, og et startag i rosaforgyldt sølv, - Mit stjernetegn er krebsen. Jeg har også en rosaforgyldt ankerkæde med s-lukning, som jeg bruger til mit startag.) Jeg er generelt bare virkelig glad og tilfreds, med mine smykker fra Jane Kønig.

På billederne ovenover kan i se, mine top 5 smykker fra Jane Kønig. Jeg synes at alle smykkerne er virkelig fine, men de har allesammen nogle lidt anderledes ting ved dem, og det er derfor at det er, mine top 5 smykker derfra.

Kan i lide smykkerne, og har i nogle smykker fra Jane Kønig? Knus Amalie<3


Links til de forskellige smykker jeg har talt om:


Mine egne smykker fra Jane Kønig:


V-ring - https://www.janekoenig.dk/v-ring-1935.html

Bladring - https://www.janekoenig.dk/bladring-1244.html

Startag - https://www.janekoenig.dk/krebs-stjernetegn-3681.html

Ankerkæde - https://www.janekoenig.dk/ankerkaede-1727.html


Mine top 5 smykker fra Jane Kønig:


Curly hoops - https://www.janekoenig.dk/curly-hoops.html

Armbånd med sløjfe - https://www.janekoenig.dk/wish-bracelet-black-3541.html

Fletring - https://www.janekoenig.dk/lille-fletring-1607.html

Firkløvervedhæng - https://www.janekoenig.dk/firklover-vedhaeng-med-emalje.html

Guldring med hvid streg - https://www.janekoenig.dk/simpel-ring-med-emalje-2577.html

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen. I vinterferien var jeg i New York. Jeg var der fra mandag aften, til søndag aften. Jeg var derovre med min mor, min bror, min mors kæreste, og hans søn. (Mine forældre er skilt). Vi boede på et hotel der hedder Sohotel. Det lå meget centralt, og hvis der var noget vi skulle der lå lidt længere væk, tog vi bare metroen. Jeg synes at det var et helt fint hotel, vi var ikke særligt meget på hotellet, da vi hellere ville ud og opleve byen. Jeg synes det er en mega fed by, og er rigtigt glad for at have oplevet den.

Nu vil jeg fortælle jer om de ting, jeg synes der har været fede at se og opleve i New York.

Lidt omkring de forskellige billeder:

1. One world trade center. Bygningen er helt vildt flot. Hvis man vælger at betale for at komme op i bygningen, (Hvilket jeg virkelig kan anbefale), får man det flotteste view over New York. Den er hele 541 meter med antenne. Vi var der så vi kunne se det i dagslys, se solnedgangen, og se hvordan byen lyses op om aftenen. Det synes jeg er en rigtig god idé, hvis man skal derop.

2. Brooklyn bridge er en bro der går fra New york til Brooklyn. Der er en virkelig flot udsigt. Vi gik næsten hele vejen over broen. Det er sjovt at opleve bilerne kører under én.

3. Flat iron building er en meget special bygning, som er meget tynd, og er formet som en aflang trekant.

4. Times square er rigtig sjovt at se. Der er mange store skærme med reklamer. Jeg synes at man bør tage derhen om aften så man rigtigt kan se hvor meget det "lyser op". Der er mange mennesker og shows på området.

5. Natural history museum, er der hvor at mange af de ting, der har været med i filmen "Nat på museet" er. Der var ikke nogle af menneske figurerne vi kunne genkende, men dyrene var der. Vi så også Dum Dum ( Den store sten) så det var meget sjovt at se den. OBS, når du skal betale for at komme ind på museet, koster det ikke det der står, det er blot en anbefaling, men man skal give et eller andet beløb, for at komme ind.

6. Trump tower er en bygning. Den er gratis at komme ind i, og der er bare virkelig fint derinde.

7. Skt. Patricks Cathedral, er en meget stor og pæn katedral.

8. Ground zero er specialt at være ved. Det er et flot mindesmærke for twin towers.

9. Island ferry er en færge der er gratis, og sejler ud forbi frihedsgudinden. Man kan også se Manhatten ude fra vandet af.

10. Rockefeller Center virkeligt hyggeligt, denne bygning kan man også betale for at komme op i toppen.

11. Central park tror jeg vil være helt vildt flot, men vi var der nok på en lidt uheldig årstid.. Men udover det, var det meget overraskende, at der var så stille derinde, når det ligger midt i en storby. Der var også mange søde egern.

12. Carlos bake shop. I Tv´et er der et program der hedder cake boss, som handler om hans bageri, hvor de laver nogle helt vilde kager! Det var meget sjovt at se nogle af de kager, de havde i butikken. Jeg fik også en cupcake med på vejen, som smagte super lækkert. Jeg kan klart anbefale at tage derhen, hvis man er i nærheden.

13. Guggenheim er et museum, som ser ser meget anderledes ud, end de fleste andre museer. Det ligner en spiral. Man kan komme gratis ind i foyeren, og se den. Den er også sjov og fin.

14. Empire state building er virkelig fin om aftenen, da den lyser op i forskellige farver.

15. Denne her bygning synes jeg er mega flot, jeg ved ikke hvad den hedder, men det var mere bare for at fortælle, hvor mange flotte bygninger der er, som ikke er seværdigheder.

16. Chrysler building er en flot bygning, som jeg bare lige synes man bør se, hvis man er i New York.

17. The high line, burde være flot og grøn, og der burde være meget stille. Men ligesom Central park var det ikke lige det bedste tidspunkt på året, at være der på. Der var byggearbejde, og planterne var ikke begyndt at blomstre. Men jeg tænker at på en varmere årstid, kunne det være rigtigt flot og hyggeligt.

18. Grand central station er New Yorks hovedbanegård. Den er meget stor og flot.

Jeg håber i kan bruge det til noget, hvis i selv skal til New York, eller bare synes det var sjovt at høre om. Hvad har i lavet i vinterferien? Og hvad kunne i godt tænke jer at se, hvis i skulle/ skal til New York? Knus Amalie<3

Likes

Comments

Hej allesammen. Idag vil jeg vise jer 5 tasker som er budget venlige. Jeg synes alle taskerne ser flotte og eksklusive ud. Jeg har selv den grønne taske i navy, og den er rigtig lækker i kvaliteten. Jeg ejer ikke nogle af de andre tasker, så jeg ved ikke hvordan deres kvalitet er.

Sort taske med krokodille mønster:

Den her taske er fin til hverdag, men også hvis man skal noget. Den er meget enkelt, men der er stadig mange flotte detaljer. Jeg kan godt lide at der er to forskellige materialer, og jeg synes det er virkeligt  flot med krokodille detaljen. Du kan finde den her- http://www.asos.com/asos/asos-leather-croc-boxy-cross-body-bag-with-chain-strap/prd/8737286?clr=black&SearchQuery=&cid=15121&gridcolumn=4&gridrow=3&gridsize=4&pge=1&pgesize=72&totalstyles=45

Grøn velour taske:

Denne her taske synes jeg er rigtig flot. Jeg er helt vild med farven, normalt er jeg ikke så meget til grøn, men denne her grønne farve er så flot. Syningerne i stoffet er mega flotte. Jeg kunne lige se den for mig til sommer, med en fin kjole. Du kan købe den her- https://www.hvisk.com/dk/allure-velvet-crossbody-dusty-green

Taske med grå fjer:

Denne her taske er meget flot og anderledes. Jeg kan mega godt lide at det bare er grå fjer og en guldkæde. Der er ikke mange detaljer, men den skiller sig stadig ud. Jeg tror ikke man kan have så mange ting i den, bare lige det nødvendige. Du kan finde den her- https://www.zalando.dk/missguided-mauve-clutches-m0q51h021-c11.html

Lyserød taske:

Denne her taske er virkelig fin. Den har en sød lyserød farve, og det er flot med "stregerne" i materialet. Jeg synes lyserød, og guld er rigtigt pænt sammen. Man kan sagtens bruge den til hverdag. Jeg kan godt lide at man kan gøre stropperne "dobbelt ". Find den her- https://www.zalando.dk/only-onllaris-skuldertasker-ash-rose-on351h03k-j11.html

Sort velour taske med guld kvast:

Denne her taske er meget elegant, og super flot. Kvasten giver lige det ekstra touch, og det ser pænt ud sammen med guldkæden. Jeg kan godt lide at "flappen'" man åbner og lukker tasken med, går ned i en spids. Den kan købes her- https://www.zalando.dk/gina-tricot-claire-skuldertasker-gid51h002-q11.html

Jeg håber at i kunne lide taskerne, og i har nydt ferien. Knus Amalie<3


Likes

Comments

Hej allesammen, jeg håber at i har en god vinterferie. Idag vil jeg vise jer 5 designertasker. Jeg har selv to designertasker. En sort fra Michael Kors, og en lyserød/ nude fra Furla. Jeg ejer ikke nogle af dem, der er vist, men jeg synes de er virkelig flotte. De har hver især noget jeg er helt vild med, så jeg vil bare starte fra en ende.

Navy taske med striber:

Jeg synes at denne her taske er mega fed. Den er sporty men på samme tid elegant. Jeg tror også at den vil være behagelig at have på skulderen pga. den brede strop. Den koster 999kr. på Zalando, og er fra Tommy Hilfiger. Du kan finde den her: https://www.zalando.dk/tommy-hilfiger-youthful-heritage-flap-crossover-handtasker-blue-to151h0i7-k11.html

Lyserød/ nude taske med flæse:

Denne her taske synes jeg er meget feminin, og pæn. Den er lige mig, og har en virkelig fin lyserød/ nude farve. Jeg kunne lige se den for mig til foråret pga. farven, og flæserne. Den er fra Michael Kors, og koster 2.495kr. Du kan købe den her: https://www.zalando.dk/michael-michael-kors-sloan-satchel-handtasker-soft-pink-mk151h0fo-j11.html

Sort taske med skråskrift:

Jeg synes denne taske er mega flot, og den er meget klassisk, men der kommer lige noget ekstra med den guld skråskrift. Jeg synes læderet er rigtigt pænt, fordi at det er "glat". Den er fra Karl Lagerfeld, og koster 2.695kr.. Du kan finde den her: https://www.zalando.dk/karl-lagerfeld-signature-shoulderbag-skuldertasker-black-k4851h05z-q11.html

Nude taske med sølvkæde:

Jeg synes denne her taske har en flot farve, og nogle fine detaljer i læderet. Jeg kan godt lide den sølvfarvede kæde, sammen med den kolde nude farve. Selvom der er den lille sølvkæde, er der stadig en skulderstrop, og det synes jeg er meget praktisk. Den er fra Karl Lagerfeld, og er lige nu på tilbud med 20%., så den koster 1.835kr. Du kan købe den her: https://www.zalando.dk/karl-lagerfeld-handtasker-new-ballet-k4851h04u-j11.html

Støvet rosa taske med kvast:

Denne taske synes jeg er meget enkelt, men rigtigt sød. Den har en pæn farve (især til vinter, og efterår). Jeg synes det er en mega sød detalje med kvasten, som lige giver tasken et pift. Jeg kan godt lide at den har en sort linje løbende hen af siden på skulderstroppen. Den er fra Kate Spade, og koster 2.295kr. Du kan finde den her: https://www.zalando.dk/kate-spade-new-york-kingston-drive-arla-skuldertasker-dustypeony-k0551h05l-j11.html

Jeg håber at det kunne give jer lidt inspiration, hvis i er på udkig efter en designer taske. Knus Amalie<3

Likes

Comments

Hej allesammen. Idag har jeg valgt at lave 3 collager med en hoodie. Alle tingene er fra Gina Tricot, fordi at jeg synes, de har nogle flotte ting til nogle gode priser. Når jeg så har en hoodie på, kommer jeg tit til bare at have et par jeans på, og det er det. Her i sidste uge havde jeg selv et outfit der minder om outfit 2. Jeg synes denne hoodie er virkelig pæn, og feminin. Jeg har lavet tre forskellige outfits, så lad os bare komme i gang.

Outfit 1:

I dette outfit har jeg valgt at tage denne lyserøde hoodie, med en ternet Frakke ud over fordi tern er meget in, og så bliver det også lidt finere. Så har jeg valgt at tage et par mom jeans, med huller på knæerne. Det synes jeg gør outfittet lidt mere "råt". Til det har jeg sat en lyserød taske uden på jakken, der matcher til hoodien. For at afrunde outfittet, har jeg bare valgt at tage nogle ringe på, og et par sorte glimmerstrømper, for at gøre lidt mere ud af det.

Outfit 2:

Det her outfit er en måde at gøre en hoodie lidt mere feminin. Jeg synes at det her outfit vil være perfekt til foråret. Jeg vil tage hoodien uden på kjolen, og så bare bukke kanten i bunden på hoodien op så man ikke kan se kanten. Der er prikker i nylonstrømperne, så det synes jeg ville være ret fedt op af den prikkede kjole. Så har jeg taget en cowboyjakke ud over hoodien, så kommer der lidt mere farve. Jeg har valgt at tage et sort halstørklæde, så det passer til kjole, og nylonstrømperne. Til sidst har jeg taget det her net til fordi det er hvidt, og sort så det passer til kjolen og binder outfittet sammen.

Outfit 3:

Det her outfit synes jeg passer super godt, hvis du skal til et arrangement. Ligesom før ville jeg bukke enden på hoodien op, så der jo kommer den bløde overgang fra bukserne til hoodien. Bukserne ligner at de er i sådan et pyjamasstof, så de er lidt finere i det. Jeg har taget et par lyserøde glimmerstrømper til, som matcher den lyserøde hoodie. Så har jeg bare puttet et par øreringe, og en taske til for at gøre det endu finere.

Jeg håber at det kunne give jer noget inspiration, til næste gang i skal have en hoodie på. Knus Amalie<3


Links:


Outfit 1:

Hoodie- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/overdele/trojer-og-cardiganer/collegetrojer/becky-hood/prod794743571.html

Frakke- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/overdele/jakker/siri-frakke/prod797389285.html

Jeans-https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/underdele/jeans/leah-slim-mom-jeans/prod782935977.html

Ringe- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/accessories/smykker/ring/trs-geo-shapes/prod503182761280.html

Sokker- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/undertoj/stromper/2-pack-ankelstromper/prod747699339.html

Taske- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/accessories/tasker-og-punge/alexis-taske/prod786473790.html

Outfit 2:

Hoodie- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/overdele/trojer-og-cardiganer/collegetrojer/becky-hood/prod794743571.html

Net- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/accessories/tasker-og-punge/tilde-shopper/prod746591420.html

Jakke- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/overdele/jakker/solange-denim-jacket/prod795035643.html

Halstørklæde- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/accessories/torklader-og-halstorklader/stina-torklade/prod718379000.html

Strømpebukser- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/undertoj/strompebukser/1-pack-dottie-strompebukser/prod784929216.html

Kjole- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/overdele/kjoler/dylan-kjole/prod790859196.html

Outfit 3:

Hoodie- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/overdele/trojer-og-cardiganer/collegetrojer/becky-hood/prod794743571.html

Øreringe- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/accessories/smykker/orering/silver-rhodium-flat-edge-hoop-earrings/prod503182774342.html

Taske- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/accessories/tasker-og-punge/claire-taske/prod788469922.html

Strømper- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/undertoj/stromper/2-pack-ankelstromper/prod747694154.html

Bukser- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/underdele/bukser/milla-bukser/prod798219023.html


Likes

Comments

Hej allesammen. Idag vil jeg vise jer 9 items ting fra Envii.

1. Denne her sorte kjole med V-ryg synes jeg er mega fin. Jeg kan rigtigt godt lide at der er peplum (skørtet), og V-ryg.

2. Det her "silketørklæde" er mega sødt. Jeg ejer ikke selv et silketørklæde, men jeg kunne godt tænke mig et. Man kan bruge det til mange forskellige ting , såsom at have det i bukserne, på tasken, rundt om halsen, i håret osv.

3. Denne her trenchcoat er mega nice. Jeg synes ternet er pænt, og så kan jeg godt lide at der er bindebånd i taljen, så man får lidt mere form.

4. Det prikkede net er virkelig sødt. Her for tiden synes jeg bare prikker er virkelig fine. Jeg synes også det er fedt, at det er navy og hvid. Det passer godt sammen. Det er også fint med flæse detaljen, så det ikke bare er et helt basic net.

5. Blusen med de tre farver er egentlig meget enkelt, men fordi der er de tre farver, (som er virkeligt flotte sammen) skiller den sig ud fra at være en normal langærmet.

6. Jeg synes nederdele man binder er så flotte. Denne her er sort, og ville være lidt "kedelig", men fordi der er de her velour prikker, bliver den så fin. Jeg kan godt lide, at de har sat to forskellige teksturer sammen.

7. Denne her t-shirt med peplum er rigtig pæn. Jeg synes den er finere i det, selvom det bare er en t-shirt. Den har mange fine detaljer, både med peplum, flæse, og hul i ryggen.

8. Denne kjole har små stjerner på sig. Normalt går jeg ikke i noget med stjerner, men de her stjerner er meget små og enkelte, så det synes jeg er sødt. Den har også klokkeærmer, som en ekstra detalje.

9. Denne her ring er flot, og simpel. Jeg synes smykker er en fed detalje til et outfit.

Jeg håber at i kunne lide de items jeg havde fundet. Knus Amalie<3

Links:

1 : https: https://www.envii.com/da/clothes/all-clothes/dresses/valerie-dress-5842/X00002134.html?cgid=dw_app_dresses&dwvar_X00002134_color=BLACK&dwvar_X00002134_size=XS

2 : https://www.envii.com/da/new/enmeadow-scarf-6010/P1720710310248001.html

3 : https://www.envii.com/da/new/entaffy-jacket-6506/P1810501010203102.html

4 : https://www.envii.com/da/new/encrisp-tote-bag-aop-6367/P1810709510210001.html

5 : https://www.envii.com/da/clothes/all-clothes/knitwear/enorion-ls-knit-5121/P1762200400001102.html

6 : https://www.envii.com/da/clothes/all-clothes/skirts-and-shorts/envadia-skirt-6489/P1760303900001102.html

7 : https://www.envii.com/da/clothes/all-clothes/t-shirts-and-tops/enapollo-ss-top-6490/P1760101000001102.html

8 : https://www.envii.com/da/sale/enastroid-ls-dress-aop-6395/P1760202810163102.html

9 : https://www.envii.com/da/accessories/all-accessories/jewellery/whisper-ring/A0000703900141202.html


Likes

Comments

Hej allesammen. Idag vil jeg vise jer 5 nattøjs sæt under 300kr. Siden jeg har valgt, at det skal være under 300kr. er fordi jeg tit synes en pyjamasskjorte kan koste 250kr., og så bliver det altså hurtigt dyrt. Jeg er helt vild med nattøj og hyggetøj, og især hvis det er noget sødt af slagsen. Jeg håber at i synes, at det er nogle søde nattøjs sæt jeg har fundet frem. Knus Amalie<3


Links:

Mint sæt med blonde- http://www.asos.com/asos/asos-eyelash-lace-trim-long-sleeve-short-pyjama-set/prd/7876101?clr=mint&SearchQuery=womens%20pyjamas&gridcolumn=1&gridrow=5&gridsize=4&pge=2&pgesize=72&totalstyles=853

Blomster sæt-

Shorts: https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/homewear/saga-satin-shorts/prod777229640.html

Top: https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/homewear/saga-satin-top/prod777099640.html?nosto=productpage-nosto-1

Sort sæt- https://www.zalando.dk/zalando-essentials-nattoj-sat-black-za881ba1i-q11.html

Stripet sæt-https://www.zalando.dk/zalando-essentials-set-pyjamaser-za881p00n-k11.html

Lyserødt sæt- https://www.zalando.dk/anna-field-set-pyjamaser-rose-an681p008-j11.html


Likes

Comments

Hej allesammen. I dag vil jeg vise jer de ting jeg har købt i januar. Der har været rigtig meget udsalg her i januar, og det har jeg vist nok også udnyttet lidt, haha. Jeg har ikke fået alle tingene på tilbud, men det meste er købt på tilbud. Jeg glæder mig helt vildt meget til at skulle gå i sommertøj igen. Jeg har købt en bikinitop, og et par kjoler jeg tænker, der vil være søde til sommer (især den med prikkerne) Ellers er jeg generelt blevet glad for farver. Den lilla strik er fra Gina tricot til 200kr., er et super godt alternativ til Ganni strikken, som koster 3000kr. Jeg er også blevet lidt af en shopaholic når det angår Gina tricot, jeg synes de har helt vildt mange fine ting til gode priser. De har ofte tilbud, så det er en god undskyldning, hvis man har brugt lidt mange penge i forvejen;-) Jeg håber, at i synes tingene er flotte. Har i fået købt nogle ting i januar? Knus Amalie<3


Links til tinene jeg har købt:

Sort kjole- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/overdele/kjoler/sadie-kjole/prod787279000.html

Sports bh- http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0504109007.html

Bikini top- http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0510278001.html

Søstrene grene puf- (Kan kun købes i butik. Den koster 219kr.)

Søstrene grene stol- (Kan kun købes i butik. Den koster 450kr.)

Rød bluse- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/overdele/bluser/claudia-bluse/prod788303910.html

Sort kjole med prikker- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/overdele/kjoler/linnea-wrap-kjole/prod788009114.html

Bukser- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/underdele/jeans/molly-highwaist-jeans/prod697655418.html

Lilla strik- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/overdele/trojer-og-cardiganer/striktrojer/britta-strikket-troje/prod789624132.html

Sort bluse med blonder alternativ- https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/overdele/toppe/toppe-med-armer/joni-blondetop/prod779729000.html


Likes

Comments

Hej allesammen. Idag vil jeg vise jer mine top 5 smykker fra Maanesten. Jeg har for nyligt opdaget Maanesten via nogle reklamer. Jeg har ikke selv nogen smykker fra Maanesten , men det kunne jeg godt tænke mig. Jeg er helt vild med smykker, og jeg synes at de har nogle rigtig flotte nogen af slagsen, hvad synes i? Og har i nogle smykker fra Maanesten? Knus Amalie<3

Links til smykkerne:

Armbånd med kirsebær- https://maanesten.com/da/product/cherry-white-bracelet-2/

Sølvring- https://maanesten.com/da/product/surf-ring-2/

Guldring med ferskenfarvet sten- https://maanesten.com/da/product/june-2/

Sølv øreringe- https://maanesten.com/da/product/shell-earrings-copy/

Guld øreringe med ferskenfarvet sten- https://maanesten.com/da/product/ornate-earrings/


Likes

Comments