New lashes

Heihei, dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en time hos en salong. Og jeg er sykt gira og fornøyd over resultatene!

Jeg var nemlig der for å ta vippeextensions! Det er nemlig noe jeg har tenkt over i laang tid og fundert lenge på om jeg faktisk skal ta. Denne sommeren så tok jeg vippeløft, siden jeg tenkte at jeg skulle se om det kunne være et bedre alternativ. Det var veldig naturlig og fint og fikk løftet blikket mitt mye, men jeg ble fortsatt fysen på å ta extentions. Så det jeg startet å gjøre var å søke litt rundt etter noen som kunne være både billige og bra. En dag så kom det opp en annonse på facebook, der det var en jente som fortalte at hun tok klassiske vipper, for en ganske billig penge. Så jeg sjekket instagrammen hennes- og jeg ble såå overraska! Bildene så kjempe fine ut, så jeg booket time hos henne.

Som dere da skjønner, så var jeg ganske ivrig på å få time og jeg gledet meg sykt mye til jeg faktisk skulle komme meg dit. Men da jeg sto opp i dag, så følte jeg litt annerledes på det, jeg begynte å få kalde føtter.. I tillegg til at jeg ikke følte meg så bra i og med at jeg har vært syk hele uken. Så da det endelig gjaldt, var jeg faktisk ikke så gira lenger. Men jeg har enormt respekt for tiden til folk, og jeg hadde bestilt time, så da var det bare å komme seg dit uansett!

Og jeg må jo si- resultatet ble jo veldig fint, så det var jo ikke noe å grue seg for!

Men fyy, så fæl selve behandlingen er (!!) Ikke bare er alt super uvant, men jeg synes det er veldig ekkelt å få øynene tvangslukket sånn på den måten. Pluss at behandlingen varer jo i over en time, så det går jo ikke over på et blunk heller..

Men man må jo lide litt for skjønnheten, eller hva?


Før jeg dro i dag, så prøvde jeg på å ta noen bilder av vippene mine, slik at man ser resultatene før og etter.

Kvaliteten er ikke helt god, men man ser allikevel en tydelig forskjell..

Før

& Etter

Klassiske vipper, 14

Man ser jo ikke det så veldig godt på bildene, men jeg hadde egentlig veldig lange vipper fra før. Hun jeg tok vippene hos, ble overraska over hvor lange de var, så hun ga meg ganske mye lengde på de nye vippene, i og med at det ene av de to valgalternativene var like lange som mine egne- det var litt sykt å tenke på!

Jeg håper bare ikke disse vippene ødelegger for mye for mine naturlige.. Men hvis man skal se på det sånn, er det flere positive sider med extentions, enn negative- bare tenk, nå slipper jeg å bruke maskara!

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med resultatet i hvert fall og jeg føler meg veldig bra med de på!

Hva synes dere?

#extensions #vipper #vippeextensions

-αмαℓιє

Liker

Kommentarer

Maiken Johnsen,
så fint og naturlig det ble!! 😃
www.maikenjohnsen.blogg.no
amalie
amalie,
Tusen takk!🙊❤️
nouw.com/amalie
mariasinverden
mariasinverden,
Kjempeflott! 😊 Og så helig å kunne droppe maskaraen!
nouw.com/mariasinverden
amalie
amalie,
Tusen takk <3 Ja, det er jo vedlig deilig!
nouw.com/amalie
AnetteT
AnetteT,
amalie
amalie,
Tusen takk, fine du!
nouw.com/amalie