Jeg svarer på spørsmål om julen!

Hva spiser du på julaften?

På julaften spiser jeg pinnekjøtt.

Hvordan skal du feire julaften?

Jeg feier som regel julaften hjemme med familien. Veldig få, men det er koselig!

Liker du best å gi eller få gaver?

Jeg er hundre prosent ærlig når jeg sier at jeg liker best å gi gaver. Og jeg tror faktisk jeg er litt ekstrem på dette her også haha. For jeg elsker hele prosessen fra å kjøpe/lage pakken til å pakke inn og gi den.

Har du noen julegavetips?

Ja, jeg har jo laget to innlegg om akkurat dette! Leter du etter gaver til herre finner du det HER, og jenter HER.

Hva er det du bruker; ekte eller falskt juletre?

Jeg bruker selvfølgelig ekte tre, og jeg skjønner ikke hvordan folk synes det er koselig med falskt! Det blir jo ikke det samme haha.

Når tar du opp juletreet?

Vi har pleid å ta det opp sånn rundt 20. desember. Men i år så vil jeg ta det opp mye før. Jeg mener hvorfor skal man vente så lenge med å ta opp juletreet?

Hva er din favoritt- julesang og film?

Hmm, jeg vet faktisk ikke hva som er min favoritt av sang eller film haha. Når det kommer til favoritt sanger og filmer, har jeg aldri hatt en, fordi det forandrer seg helt tiden, og jeg klarer heller ikke å velge- det er jo så mye bra! Men hvis du lurer på mine favoritter, så kan du finne julesangene HER, og flere av filmene vil komme senere, så stay tuned!

Har du en adventskalender? Og hadde du det da du var liten?

Jeg har alltid hatt kalender haha. Og da jeg var liten hadde jeg gavekalender, men nå så har jeg kjøpt en egen kalender.

Når pleier du å bli gira på jul?

Det varierer ganske mye egt, men nå i år var jeg ganske så gira i slutten av november haha.

Hvilke lukter minner deg mest om julen?

Det er selvfølgelig pepperkaker og pinnekjøtt!! Det er vel inventing som slår det?

Hva er det du liker best med julen?

Hmm, egt alt haha. Nei, men det jeg liker godt er at i november et alt så mørkt og trist, og det er jo også sånn i desember, men pga julen, så lysner ting mye mer opp- og hverdagen blir enklere!


Jeg håper dere fikk litt svar på meg i forhold til julen! Hvis det er noe mer dere lurer på, er det bare å spørre i kommentarfeltet! Gjerne fortell meg litt om din jul også!♡

Liker

Kommentarer