Vissa dagar är sämre än andra

Och så var det måndag igen. Vaknade för si sådär 40 minuter sedan, lagom trött och seg. Somnade något för sent igår (kan bero på att jag sov halva dagen?) och sängen var sådär extra varm och skön nu på morgonen, så hade gärna legat kvar ett par timmar till😁.

Känner i hela kroppen att idag kommer bli en tuff dag, men man får väl helt enkelt tillåta det att vara så. Alla dagar kan inte vara på topp och vissa är bättre en andra. Bara att göra det bästa av situationen. Först skola mellan 10-16, sen direkt till gymmet med fokus på ben och intervaller och efter det kommer det vara en trött Amalia som släpar sig in i duschen och somnar gott ikväll. Skulle kunna snabbspola denna dag för oj vad jag längtar till sängen.

Lite måndags-pepp sådär och allt blir genast mycket bättre. Och att det är snö ute, kallt men vackert. Nu är det frukostdags, favvogröten såklart. Okej, livet är rätt fint ändå. Tack & hej.

Gillar

Kommentarer

miirandaa
miirandaa,
Har nu avslutat min veckans blogg tävling, in och kika om det var du som vann, annars drar jag igång en ny tävling redan imorgon! 😊
nouw.com/miirandaa