Vad är oddsen?

Hej hjärtan.

Hur är det? Helgen har hittills gått i ett. Igår var vi i Karlstad och hämtade ut hallmöblerna. De är så så så så så fina. Och på tal om det, idioten (läs jag) kom väl ute på E18 på att min telefon och plånbok låg kvar på biltaket. Lär ju köpa mig en lott, för när vi körde in till kanten så låg båda sakerna kvar. Vad är oddsen? Blev sen hembjudna till mamma & pappa på grill-middag och kortspel med Lisen & Oliver. Så mysigt!!

Men ja, kom ju självklart på att jag glömde köpa några saker till både hall & vardagsrum. Så gjorde en till beställning igårkväll som vi åkte tidigt imorse för att hämta ut. Köpte även med en studsmatta i förtidig två års present till Nisse. Kunde ju självklart inte hålla mig med att ge den, så va där och började bygga ihop den förut.

Är inte helt hundra nöjd med hallen, så kommer behöva åka in en vända i veckan igen för att byta halva hyllan till en lägre del... men - inget utom perfektion är bra nog. Stackars Andreas, haha.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt hemma. Köpa lite gott till middag och kolla någon film. Välbehövligt!!
Förresten! Har ett sååå roligt samarbete till er i veckan, hoppas det hinner komma tills dess bara. Den som väntar på något gott!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Men guuuud vilken tur du hade!! 🙈
nouw.com/hilmak