Tack livet.

Hej söndag.
Helgerna bara fortsätter briljera. Denna helg tar dock första pris, så mysig på alla sätt.
I fredags kom Andreas föräldrar, mamma, pappa, Alma & Lisen på middag och myskväll. När de åkt slog vi på en film och somnade innan tolv, händer aldrig annars, haha.
Gårdagen bjöd på familjehäng i gryten med mormor & Jan, Lisen, oliver & Nils, David & Sandra och hela min familj. Grillade korv och umgicks på säkert avstånd, försöker skydda mormor med allt vi har - men eftersom hon jobbar hemifrån nu och självmant satt sig i karantän (tack gode gud!!) så saknade vi ihjäl oss - så en förmiddag ute med alla var guld värt. Hjärtat värker för dem, mina favoriter.

Vid 18 var vi bjudna hem till Kristin & Patrik på spelkväll. Drack vin, käkade go-middag och spelade spel. Lisen, Oliver & Emelie var med, så kvällen var så så så lyckad. Vid 02 gick vi hem till Andreas päron & sov där, nära och bra.

Idag fyller Jesper år, så va bjudna på mat & fika dit innan jag började jobba. Min fina storebror, livets kille!! Var bara familjen som var med, så mysigt ändå. Får göra det bästa av situationen som är just nu, försöker fortsätta leva trots allt som är - men fan, det skrämmer mig så. Låt alla komma helskinnade ur det & att det är över snabbare än vi tror! Håller tummarna.

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Tack och lov att det fortfarande finns några "bra" sätt att umgås haha. Så mysigt!! 😍
nouw.com/hilmak