Sömnen är en bristvara.

Hej där,
Med ögon som snart går i kors börjar denna mom-to-be att längta något ofattbart efter att lilleman ska vistas på utsidan istället. Sover så otroligt dåligt, sover bra när jag väl somnar - men att somna är svårt. Tur ingen tid i världen behöver passas, och att jag kan sova lite när som helst. V 37+0 imorgon, och exakt tre veckor kvar till BF. Skrev det till Andreas nyss, att idag har vi vetat om minus existens i 33 veckor - och nu har vi bara 21 dagar kvar (Max 29 om han väljer att stanna över tiden). Heeeeelt galet.

Har haft en del jobb att göra senaste veckan, och idag stod en syskonfotografering på schemat. Så mysigt! Men nu är det vila inför minis ankomst som gäller. Ska njuta av solen, fixa här hemma och äta glass i mängder. Andreas går på fredag på fem veckors semester, och oj som jag längtar. Att få ha honom hemma - magiskt.

Huset är förresten i princip färdigmålat nu - och titta så fint det blev. Är helt kär i färgen. Inte för vit, inte för beige och inte för grå. Helt perfekt!!

Nästa projekt som går av stapeln är att bygga iordning altanen, ska in och köpa virke till det nu i helgen. Planen är även att installera ny altandörr och fönster genom köket ut till uterummet inom snar framtid. Fönster och dörr har stått för länge i garaget nu.. det där med att orka ta tag i projekten.. haha.

Men - ingen stress. Semestermode delux nu, och så ska det förbli x-antal veckor framåt. Punkt.

Gillar

Kommentarer