Omöjligt att förstå

Hej där! Måndag igen och för en gångs skull susar inte tiden förbi, utan dagen har gått i skalman-tempo. Konstigt det där, det är som att veckan ökar tempo ju närmre helgen man kommer, haha.
Igår var jag iväg och fotade en liten 11 dagar gammal kille, alltså det går inte riktigt att ta in hur små de faktiskt är. Om jag var bebissjuk innan igår så är det ingenting emot vad jag är nu. Så mysigt.

Denna vecka kommer bli tuff, långa dagar, det ska regna i princip varenda dag och J jobbar dubbelt hit och dit. Men därför kommer helgen vara så himla viktiga också, för vi har ääääntligen ledig helg tillsammans, han och jag. Det händer inte ofta.

Har glömt visa er bilderna jag knäppte på lillsis för någon vecka sedan. Min fina tjej, att hon redan fyller tio (TIO?!?!) om någon månad är för mig omöjligt att förstå. Det var ju nyss som hon föddes?

Idag slutade jag 14.30 och ska nu direkt ner till gymmet för att riva av ett intervallpass tror jag? Får se vad jag väljer, inte bestämt mig än.
Hoppas ni haft och får ha en jätte fin dag, puss

Gillar

Kommentarer

LeaOlene
LeaOlene,
Var gärna med i min veckans blogg, kram!<3
nouw.com/leaolene
miirandaa
miirandaa,
Har nu avslutat min veckans blogg tävling, in och kika om det var just du som vann. Annars drar jag igång en ny tävling redan imorgon. 😊
Kram!
nouw.com/miirandaa
amaliamaria
amaliamaria,
miirandaa
miirandaa,
Har en veckans blogg tävling, var gärna med och delta. 😊
Kram!
nouw.com/miirandaa